Aanbevolen route
Milos
Rechtstreekse reis naar Pigadia met veerboot
Pigadia
Prijzen zoeken
Alternatieve routes
Milos
Reizen met de veerboot naar Santorini
Santorini
Reizen met de veerboot naar Pigadia
Pigadia
Prijzen zoeken
Milos
Reizen met de veerboot naar Fri
Fri
Reizen met de veerboot naar Pigadia
Pigadia
Prijzen zoeken

Hoe kom ik met de veerboot van Milos naar Pigadia?

Bent u op zoek naar het ideale ticket voor de overtocht van Milos naar Pigadia? Zoek niet verder, u bent bij ons aan het juiste adres. Een ferry nemen van Milos naar Pigadia is een handige en plezierige manier om te reizen.

Wij weten dat het plannen van een ferry overtocht van Milos naar Pigadia stressvol kan zijn, daarom doen wij ons best om het u zo gemakkelijk en snel mogelijk te maken om een Milos naar Pigadia ferry ticket te boeken.

Met Vivanoda, ons gebruiksvriendelijke platform, kunt u prijzen, routes en diensten vergelijken van verschillende veerbootmaatschappijen zoals ANEK Lines, Blue Star Ferries, Aigaion Pelagos, LANE Sea Line, Sea Jets of Aegean Sea Lines, zodat u de Milos Pigadia ferry deal kunt vinden die het beste past bij uw behoeften en budget, of u nu alleen reist, met z'n tweeën of met uw gezin.

De meeste schepen van ANEK Lines bieden faciliteiten aan boord zoals hutten, restaurants, winkels, Wi-Fi en nog veel meer. Vaak bieden ze ook faciliteiten voor mensen met beperkte mobiliteit.

Om de beste aanbiedingen voor overtochten van Milos naar Pigadia te vinden, voert u gewoon uw reisdatums in en start u uw zoektocht op Vivanoda.

Informatie over de overtocht Milos - Pigadia

Haven van vertrek
Milos
Griekenland
Cycladen eilanden
Haven van aankomst
Pigadia
Griekenland
Dodekanesos
Afstand
285 km
Veerboot maatschappijen
ANEK Lines, Blue Star Ferries, Aigaion Pelagos, LANE Sea Line, Sea Jets, Aegean Sea Lines, Zante Ferries
Frequentie van overtochten
1 overtochten per week
Minimale overtochttijd
19 uur 50 min
Zoeken naar overtochten
Accommodatie zoeken en boeken

Welke maatschappijen verzorgen overtochten tussen Milos en Pigadia?

Als u wilt reizen tussen Milos en Pigadia met de veerboot, kunt u kiezen uit verschillende maatschappijen, waaronder ANEK Lines die regelmatige diensten tussen beide steden aanbieden. Meer informatie over de verschillende veerbootmaatschappijen op deze route en hun vertrektijden vindt u hier.

ANEK Lines Milos Pigadia
ANEK Lines
Anek Lines is een Griekse scheepvaartmaatschappij die de route Milos-Pigadia en andere scheepvaartlijnen tussen Italië en Griekenland en tussen vele Griekse eilanden exploiteert. Op Vivanoda kunt u de tarieven van Milos-Pigadia vergelijken en een ANEK Lines ticket tussen Milos en Pigadia boeken. ANEK Lines verzorgt 1 overtochten per week naar Pigadia vanuit Milos en de reistijd is 19 uur 50 min. Meer informatie over ANEK Lines
19 uur 50 min
1 overtochten per week

Waar vertrekken de veerboten in Milos? Waar komen de boten aan in Pigadia?

Haven van vertrek in Milos

ANEK Lines veerboten vertrekken naar Pigadia vanuit de volgende havens in Milos:

Milos
Kaart
Milos
Kaart

Haven van aankomst in Pigadia

De schepen van ANEK Lines komen aan in Pigadia in de volgende havens:

Karpathos
Kaart
Zoeken naar overtochten
Accommodatie zoeken en boeken

FAQ

Als u met de veerboot van Milos naar Pigadia gaat, duurt het minstens 19 uur 50 min om de 285 km tussen Milos en Pigadia af te leggen.

Dit hangt vaak af van het seizoen (in de winter zijn er minder overtochten tussen Milos en Pigadia) en de veerbootmaatschappij (ANEK Lines). Momenteel zijn er 1 overtochten per week van Milos naar Pigadia met de veerboot.

Er zijn 1 scheepvaartmaatschappijen die Milos en Pigadia met elkaar verbinden: ANEK Lines.

Ja, absoluut, directe overtochten worden aangeboden door ANEK Lines, Blue Star Ferries, Aigaion Pelagos, LANE Sea Line, Sea Jets, Aegean Sea Lines, Zante Ferries.

Zoekfilters

Wijze van vervoer
Tijdstip van vertrek
Aankomsttijd