Napels
Rechtstreekse reis naar Forio met veerboot
Forio
Prijzen zoeken

Hoe kom ik met de veerboot van Napels naar Forio?

Bent u op zoek naar het ideale ticket voor de overtocht van Napels naar Forio? Zoek niet verder, u bent bij ons aan het juiste adres. Een ferry nemen van Napels naar Forio is een handige en plezierige manier om te reizen.

Wij weten dat het plannen van een ferry overtocht van Napels naar Forio stressvol kan zijn, daarom doen wij ons best om het u zo gemakkelijk en snel mogelijk te maken om een Napels naar Forio ferry ticket te boeken.

Met Vivanoda, ons gebruiksvriendelijke platform, kunt u prijzen, routes en diensten vergelijken van verschillende veerbootmaatschappijen zoals Alilauro, zodat u de Napels Forio ferry deal kunt vinden die het beste past bij uw behoeften en budget, of u nu alleen reist, met z'n tweeën of met uw gezin.

De meeste schepen van Alilauro bieden faciliteiten aan boord zoals hutten, restaurants, winkels, Wi-Fi en nog veel meer. Vaak bieden ze ook faciliteiten voor mensen met beperkte mobiliteit.

Om de beste aanbiedingen voor overtochten van Napels naar Forio te vinden, voert u gewoon uw reisdatums in en start u uw zoektocht op Vivanoda.

Informatie over de overtocht Napels - Forio

Haven van vertrek
Napels
Italië
Campania
Haven van aankomst
Forio
Italië
Campania
Afstand
35 km
Veerboot maatschappijen
Alilauro
Frequentie van overtochten
6 overtochten per dag
Minimale overtochttijd
1 uur
Zoeken naar overtochten
Accommodatie zoeken en boeken

Veerboot Napels Forio: Tarieven, Tijdschema's en Duur

Als u met de veerboot van Napels naar Forio wilt reizen, variëren de prijzen van €23 voor één persoon als u zonder auto reist tot €24 als u met uw auto reist. De gemiddelde prijs die we hebben gezien op de Napels naar Forio route is €24. De gemiddelde vaartijd van Napels naar Forio is 1 uur 13 min. De langzaamste veerboten doen er 1 uur 15 min over om Forio te bereiken, terwijl de snelste boten in 1 uur in Forio aankomen. De eerste ferry vertrekt om 07:05 vanuit de haven van Napels. De laatste boot naar Forio verlaat de haven van Napels om 14:35.

Gemiddelde prijs van een Napels naar Forio ferry overtocht
€24
Prijsklasse van overtochten Napels Forio (Laagste prijs voor 1 passagier en hoogste prijs voor 1 passagier en een auto)
€23 - €24
Gemiddelde reistijd Napels Forio
1 uur 13 min
Vertrektijd van de eerste ferry naar Forio
07:05
Tijd laatste ferry vertrekt naar Forio
14:35
Aankomsttijd van de eerste ferry naar Forio
08:20
Aankomsttijd van de laatste ferry naar Forio
15:50

Welke maatschappijen verzorgen overtochten tussen Napels en Forio?

Als u wilt reizen tussen Napels en Forio met de veerboot, kunt u kiezen uit verschillende maatschappijen, waaronder Alilauro die regelmatige diensten tussen beide steden aanbieden. Meer informatie over de verschillende veerbootmaatschappijen op deze route en hun vertrektijden vindt u hier.

Alilauro Napels Forio
Alilauro
Alilauro is een in Italië gevestigde veerbootmaatschappij die veerdiensten aanbiedt tussen de Italiaanse eilanden in de Tyrreense Zee, waaronder Ischia en Capri. Op Vivanoda kunt u de tarieven van Napels-Forio vergelijken en een Alilauro ticket tussen Napels en Forio boeken. Alilauro verzorgt 6 overtochten per dag naar Forio vanuit Napels en de reistijd is 1 uur. Meer informatie over Alilauro
1 uur
6 overtochten per dag

Waar vertrekken de veerboten in Napels? Waar komen de boten aan in Forio?

Haven van vertrek in Napels

Alilauro veerboten vertrekken naar Forio vanuit de volgende havens in Napels:

Napoli Molo Immacolatella Vecchia
Kaart

Haven van aankomst in Forio

De schepen van Alilauro komen aan in Forio in de volgende havens:

Forio
Kaart
Zoeken naar overtochten
Accommodatie zoeken en boeken

Zoekfilters

Wijze van vervoer
Tijdstip van vertrek
Aankomsttijd