Napels
Rechtstreekse reis naar Positano met veerboot
Positano
Prijzen zoeken

Hoe kom ik met de veerboot van Napels naar Positano?

Bent u op zoek naar het ideale ticket voor de overtocht van Napels naar Positano? Zoek niet verder, u bent bij ons aan het juiste adres. Een ferry nemen van Napels naar Positano is een handige en plezierige manier om te reizen.

Wij weten dat het plannen van een ferry overtocht van Napels naar Positano stressvol kan zijn, daarom doen wij ons best om het u zo gemakkelijk en snel mogelijk te maken om een Napels naar Positano ferry ticket te boeken.

Met Vivanoda, ons gebruiksvriendelijke platform, kunt u prijzen, routes en diensten vergelijken van verschillende veerbootmaatschappijen zoals NLG - Navigazione Libera del Golfo, Alilauro of Positano Jet, zodat u de Napels Positano ferry deal kunt vinden die het beste past bij uw behoeften en budget, of u nu alleen reist, met z'n tweeën of met uw gezin.

De meeste schepen van NLG - Navigazione Libera del Golfo, Alilauro of Positano Jet bieden faciliteiten aan boord zoals hutten, restaurants, winkels, Wi-Fi en nog veel meer. Vaak bieden ze ook faciliteiten voor mensen met beperkte mobiliteit.

Om de beste aanbiedingen voor overtochten van Napels naar Positano te vinden, voert u gewoon uw reisdatums in en start u uw zoektocht op Vivanoda.

Informatie over de overtocht Napels - Positano

Haven van vertrek
Napels
Italië
Campania
Haven van aankomst
Positano
Italië
Campania
Afstand
30 km
Veerboot maatschappijen
NLG - Navigazione Libera del Golfo, Alilauro, Positano Jet
Zoeken naar overtochten
Accommodatie zoeken en boeken

Waarom met de veerboot van Napels naar Positano?

Of u nu alleen reist, met z'n tweeën of met uw gezin, een overtocht van Napels naar Positano kan een handige en aangename optie zijn om in Positano te komen. Hier zijn 3 redenen waarom wij denken dat de veerboot van Napels naar Positano een ideale manier van reizen is.

De tijd nemen wordt een plezier
Wij leven in een maatschappij waarin alles steeds sneller gaat. Toch zult u met plezier vanuit Napels vertrekken op een NLG - Navigazione Libera del Golfo, Alilauro of Positano Jet ferry die de 30 km naar Positano aflegt aan minder dan 40 km/u. Alle schepen zijn uitgerust met een groot aantal diensten (bar, restaurants, lounges, entertainment, enz...). Misschien vindt u uw overtocht Napels-Positano wel iets te kort!
Voor zorgzaam personeel
Elke minuut van de overtocht Napels-Positano, van inscheping in de haven van Napels tot ontscheping in Positano, staat gekwalificeerd en glimlachend personeel van NLG - Navigazione Libera del Golfo, Alilauro of Positano Jet tot uw beschikking om u een aangename tijd te bezorgen. Zij oriënteren u in het schip, begeleiden u naar uw hut, bedienen u in het restaurant en beantwoorden al uw vragen. Het is gebruikelijk om een informatiebalie op het schip te vinden, meestal op het hoofddek.
Voor het comfort van een hut
Hoewel het boeken van een hut op de overtocht van Napels naar Positano optioneel is, is het een comfort waarvan u moet genieten. Uitgerust met slaapplaatsen, een eigen badkamer en soms zelfs patrijspoorten of balkons, verschillen de hutten niet van echte hotelkamers. Zelfs op een dagovertocht is de privacy van een hut nog steeds mogelijk en veel comfortabeler dan zitten in een lounge.

Welke maatschappijen verzorgen overtochten tussen Napels en Positano?

Als u wilt reizen tussen Napels en Positano met de veerboot, kunt u kiezen uit verschillende maatschappijen, waaronder NLG - Navigazione Libera del Golfo, Alilauro of Positano Jet die regelmatige diensten tussen beide steden aanbieden. Meer informatie over de verschillende veerbootmaatschappijen op deze route en hun vertrektijden vindt u hier.

NLG - Navigazione Libera del Golfo Napels Positano
NLG - Navigazione Libera del Golfo
Navigazione Libera del Golfo (NLG) werd opgericht in 1950 en is gevestigd in Napels, Italië. Het bedrijf biedt overtochten aan in de Golf van Napels en de regio Sardinië. Op Vivanoda kunt u de tarieven van Napels-Positano vergelijken en een NLG - Navigazione Libera del Golfo ticket tussen Napels en Positano boeken. Meer informatie over NLG - Navigazione Libera del Golfo
Alilauro Napels Positano
Alilauro
Alilauro is een in Italië gevestigde veerbootmaatschappij die veerdiensten aanbiedt tussen de Italiaanse eilanden in de Tyrreense Zee, waaronder Ischia en Capri. Op Vivanoda kunt u de tarieven van Napels-Positano vergelijken en een Alilauro ticket tussen Napels en Positano boeken. Meer informatie over Alilauro
Positano Jet Napels Positano
Positano Jet
De veerbootmaatschappij Positano Jet verzorgt overtochten in Italië en in het bijzonder zeeverbindingen tussen de havens van Napels en Positano. Op Vivanoda kunt u de tarieven van Napels-Positano vergelijken en een Positano Jet ticket tussen Napels en Positano boeken. Meer informatie over Positano Jet

Waar vertrekken de veerboten in Napels? Waar komen de boten aan in Positano?

Haven van vertrek in Napels

NLG - Navigazione Libera del Golfo, Alilauro of Positano Jet veerboten vertrekken naar Positano vanuit de volgende havens in Napels:

Napoli Molo Immacolatella Vecchia
Kaart

Haven van aankomst in Positano

De schepen van Positano Jet, Alilauro of NLG - Navigazione Libera del Golfo komen aan in Positano in de volgende havens:

Positano
Kaart
Zoeken naar overtochten
Accommodatie zoeken en boeken

FAQ

Er zijn 3 scheepvaartmaatschappijen die Napels en Positano met elkaar verbinden: NLG - Navigazione Libera del Golfo, Alilauro en Positano Jet.

Ja, absoluut, directe overtochten worden aangeboden door NLG - Navigazione Libera del Golfo, Alilauro, Positano Jet.

Vergelijk, voordat u boekt, de prijzen van NLG - Navigazione Libera del Golfo, Alilauro, Positano Jet op onze website Vivanoda. Vervolgens kunt u uw geselecteerde overtocht gemakkelijk en veilig boeken op de website van onze partner.

Als u uw Napels Positano boeking wilt wijzigen of annuleren, kunt u dit eenvoudig doen door contact op te nemen met onze partner die uw boeking beheert. Merk op dat, afhankelijk van de tariefvoorwaarden, sommige tickets niet terugbetaalbaar of wijzigbaar zijn. Het is belangrijk om hiervan op de hoogte te zijn bij het boeken van uw ticket.

Tijdens uw overtocht tussen Napels en Positano legt u 30 km af.

Hoe is een Napels naar Positano ferry overtocht?

Als dit uw eerste keer is op een veerboot, is het niet eenvoudig om u voor te stellen hoe een overtocht over zee van Napels naar Positano eruit ziet. Daarom zullen wij deze unieke reiservaring beschrijven, van het inschepen in Napels tot het ontschepen in Positano, zodat u zich beter kunt inleven in de maritieme wereld van NLG - Navigazione Libera del Golfo, Alilauro en Positano Jet. U vindt hier ook toeristische en praktische informatie over Napels en Positano.

Instappen in Napels

Voordat u vertrekt op uw Napels Positano ferry reis, zijn hier enkele stappen die u moet nemen voordat u aan boord gaat:

  • Aanmelding in de haven van Napels / U dient ruim van tevoren in de haven van Napels aan te komen. Controleer dit bij uw Positano Jet, Alilauro of NLG - Navigazione Libera del Golfo maatschappij. Na dit tijdstip kan de maatschappij u weigeren aan boord te gaan.
  • Inchecken voor de overtocht Napels - Positano / In de Napels ferry terminal, zoek naar de NLG - Navigazione Libera del Golfo, Alilauro of Positano Jet balies en toon uw paspoort en boekingsnummer. Met de auto is het proces hetzelfde, maar dan rechtstreeks vanuit de instapstroken. U blijft in uw voertuig.
  • Aan boord van de veerboot naar Positano / In de veerbootterminal van Napels worden informatieve berichten uitgezonden om u uit te nodigen aan boord te gaan. Met de auto volgt u de instructies van het personeel van NLG - Navigazione Libera del Golfo, Alilauro of Positano Jet om aan boord te gaan en uw voertuig aan boord te parkeren.

Leven aan boord van de veerboot tussen Napels en Positano

Aan boord van het schip van Positano Jet, Alilauro of NLG - Navigazione Libera del Golfo kunt u uw activiteiten kiezen op basis van uw voorkeuren! Sommigen zullen zich willen ontspannen in een van de relaxlounges, anderen zullen optimaal gebruik willen maken van alle diensten aan boord of gewoon genieten van het uitzicht op zee vanaf het scheepsdek.

Positano is in zicht, ontscheping nabij!

Hier vindt u informatie voor de ontscheping in Positano:

  • De haven van Positano is in zicht / U kunt de garage pas bereiken op uitnodiging van de bemanning. U hoeft zich niet te haasten. Geniet in plaats daarvan van de aankomst in de haven van Positano vanaf het dek van de boot.
  • Ontruim uw hut. / U moet uw hut ongeveer een half uur voor aankomst in Positano Harbour verlaten.
  • Verlaat het schip en Positano is van u / Het verlaten van de scheepsgarage gaat vrij snel. Als voetganger stapt u nog sneller uit. In Positano komt u waarschijnlijk door een douanecontrole. Eindelijk is uw vakantie in Positano begonnen!

Zoekfilters

Wijze van vervoer
Tijdstip van vertrek
Aankomsttijd