Aanbevolen route
Napels
Rechtstreekse reis naar Santa Maria Salina met veerboot
Santa Maria Salina
Prijzen zoeken
Alternatieve routes
Napels
Reizen met de veerboot naar Panarea
Panarea
Reizen met de veerboot naar Santa Maria Salina
Santa Maria Salina
Prijzen zoeken

Hoe kom ik met de veerboot van Napels naar Santa Maria Salina?

Bent u op zoek naar het ideale ticket voor de overtocht van Napels naar Santa Maria Salina? Zoek niet verder, u bent bij ons aan het juiste adres. Een ferry nemen van Napels naar Santa Maria Salina is een handige en plezierige manier om te reizen.

Wij weten dat het plannen van een ferry overtocht van Napels naar Santa Maria Salina stressvol kan zijn, daarom doen wij ons best om het u zo gemakkelijk en snel mogelijk te maken om een Napels naar Santa Maria Salina ferry ticket te boeken.

Met Vivanoda, ons gebruiksvriendelijke platform, kunt u prijzen, routes en diensten vergelijken van verschillende veerbootmaatschappijen zoals Siremar, Alilauro, SNAV of Liberty Lines, zodat u de Napels Santa Maria Salina ferry deal kunt vinden die het beste past bij uw behoeften en budget, of u nu alleen reist, met z'n tweeën of met uw gezin.

De meeste schepen van Alilauro, Siremar of SNAV bieden faciliteiten aan boord zoals hutten, restaurants, winkels, Wi-Fi en nog veel meer. Vaak bieden ze ook faciliteiten voor mensen met beperkte mobiliteit.

Om de beste aanbiedingen voor overtochten van Napels naar Santa Maria Salina te vinden, voert u gewoon uw reisdatums in en start u uw zoektocht op Vivanoda.

Informatie over de overtocht Napels - Santa Maria Salina

Haven van vertrek
Napels
Italië
Campania
Haven van aankomst
Santa Maria Salina
Italië
Eolische Eilanden
Afstand
259 km
Veerboot maatschappijen
Siremar, Alilauro, SNAV, Liberty Lines
Frequentie van overtochten
14 overtochten per week
Minimale overtochttijd
5 uur 40 min
Zoeken naar overtochten
Accommodatie zoeken en boeken

Veerboot Napels Santa Maria Salina: Tarieven, Tijdschema's en Duur

Als u met de veerboot van Napels naar Santa Maria Salina wilt reizen, variëren de prijzen van €58 voor één persoon als u zonder auto reist tot €296 als u met uw auto reist. De gemiddelde prijs die we hebben gezien op de Napels naar Santa Maria Salina route is €152. De gemiddelde vaartijd van Napels naar Santa Maria Salina is 9 uur 59 min. De langzaamste veerboten doen er 12 uur 40 min over om Santa Maria Salina te bereiken, terwijl de snelste boten in 5 uur 35 min in Santa Maria Salina aankomen. De eerste ferry vertrekt om 14:30 vanuit de haven van Napels. De laatste boot naar Santa Maria Salina verlaat de haven van Napels om 20:00.

Gemiddelde prijs van een Napels naar Santa Maria Salina ferry overtocht
€152
Prijsklasse van overtochten Napels Santa Maria Salina (Laagste prijs voor 1 passagier en hoogste prijs voor 1 passagier en een auto)
€58 - €296
Gemiddelde reistijd Napels Santa Maria Salina
9 uur 59 min
Vertrektijd van de eerste ferry naar Santa Maria Salina
14:30
Tijd laatste ferry vertrekt naar Santa Maria Salina
20:00
Aankomsttijd van de eerste ferry naar Santa Maria Salina
08:20
Aankomsttijd van de laatste ferry naar Santa Maria Salina
20:05

Waarom met de veerboot van Napels naar Santa Maria Salina?

Of u nu alleen reist, met z'n tweeën of met uw gezin, een overtocht van Napels naar Santa Maria Salina kan een handige en aangename optie zijn om in Santa Maria Salina te komen. Hier zijn 3 redenen waarom wij denken dat de veerboot van Napels naar Santa Maria Salina een ideale manier van reizen is.

Het is veel minder saai dan in het vliegtuig
Als u de snelheid vergelijkt, is het vliegtuig zeker de snelste manier om van Napels naar Santa Maria Salina te komen. Maar u zit vast in uw stoel, vastgebonden door uw veiligheidsgordel, en er is bijna geen mogelijkheid om te reizen. Aan de andere kant, tijdens de Napels Santa Maria Salina overtocht op de SNAV, Siremar of Alilauro ferry, heeft u alle vrijheid in uw activiteiten, om te eten, te wandelen, te entertainen of te rusten. Een vlucht zal u nooit zoveel diensten bieden tijdens de reis.
Voor zorgzaam personeel
Tijdens de hele reis van Napels naar Santa Maria Salina staat een professionele en behulpzame bemanning voor u klaar. U vindt een 'informatiepunt' op het schip, meestal op het hoofddek.
U krijgt veel meer rust dan in de auto
Lange autoritten zijn vermoeiend en vereisen constante waakzaamheid tijdens het rijden. De Napels Santa Maria Salina ferry reis is precies het tegenovergestelde. Aan boord, afhankelijk van het schip van Alilauro, Siremar of SNAV, wordt er alles aan gedaan om u te ontspannen in de rust van comfortabele ligstoelen, om u tijd voor uzelf te geven, om te loungen op de buitendekken, om u te vermaken en om plezier te maken. U begint uw vakantie in Santa Maria Salina ongetwijfeld uitgerust.

Welke maatschappijen verzorgen overtochten tussen Napels en Santa Maria Salina?

Als u wilt reizen tussen Napels en Santa Maria Salina met de veerboot, kunt u kiezen uit verschillende maatschappijen, waaronder Alilauro, Siremar of SNAV die regelmatige diensten tussen beide steden aanbieden. Meer informatie over de verschillende veerbootmaatschappijen op deze route en hun vertrektijden vindt u hier.

Alilauro Napels Santa Maria Salina
Alilauro
Alilauro is een in Italië gevestigde veerbootmaatschappij die veerdiensten aanbiedt tussen de Italiaanse eilanden in de Tyrreense Zee, waaronder Ischia en Capri. Op Vivanoda kunt u de tarieven van Napels-Santa Maria Salina vergelijken en een Alilauro ticket tussen Napels en Santa Maria Salina boeken. Alilauro verzorgt 7 overtochten per week naar Santa Maria Salina vanuit Napels en de reistijd is 5 uur 40 min. Meer informatie over Alilauro
5 uur 40 min
7 overtochten per week
Siremar Napels Santa Maria Salina
Siremar
Siremar werd opgericht in 1960 en heeft zijn hoofdkantoor in Milazzo, Italië. Het bedrijf bedient de Eolische eilanden en de havens van Sicilië. Op Vivanoda kunt u de tarieven van Napels-Santa Maria Salina vergelijken en een Siremar ticket tussen Napels en Santa Maria Salina boeken. Meer informatie over Siremar
SNAV Napels Santa Maria Salina
SNAV
SNAV is een in Italië gevestigde veerbootmaatschappij die veerdiensten aanbiedt tussen de Italiaanse eilanden en havens op het Italiaanse vasteland, alsook internationale diensten naar Kroatië en Albanië. Op Vivanoda kunt u de tarieven van Napels-Santa Maria Salina vergelijken en een SNAV ticket tussen Napels en Santa Maria Salina boeken. SNAV verzorgt 7 overtochten per week naar Santa Maria Salina vanuit Napels en de reistijd is 5 uur 40 min. Meer informatie over SNAV
5 uur 40 min
7 overtochten per week

Waar vertrekken de veerboten in Napels? Waar komen de boten aan in Santa Maria Salina?

Haven van vertrek in Napels

Alilauro, Siremar of SNAV veerboten vertrekken naar Santa Maria Salina vanuit de volgende havens in Napels:

Napoli Molo Immacolatella Vecchia
Kaart
Napoli Molo Angioino
Kaart

Haven van aankomst in Santa Maria Salina

De schepen van SNAV, Siremar of Alilauro komen aan in Santa Maria Salina in de volgende havens:

Salina
Kaart
Andere alternatieve overtochten tussen Napels en Santa Maria Salina
Zoeken naar overtochten
Accommodatie zoeken en boeken

FAQ

Als u met de veerboot van Napels naar Santa Maria Salina gaat, duurt het minstens 5 uur 40 min om de 259 km tussen Napels en Santa Maria Salina af te leggen.

Dit hangt vaak af van het seizoen (in de winter zijn er minder overtochten tussen Napels en Santa Maria Salina) en de veerbootmaatschappij (Alilauro, Siremar en SNAV). Momenteel zijn er 14 overtochten per week van Napels naar Santa Maria Salina met de veerboot.

Er zijn 3 scheepvaartmaatschappijen die Napels en Santa Maria Salina met elkaar verbinden: Alilauro, Siremar en SNAV.

Ja, absoluut, directe overtochten worden aangeboden door Siremar, Alilauro, SNAV, Liberty Lines.

Vergelijk, voordat u boekt, de prijzen van Siremar, Alilauro, SNAV, Liberty Lines op onze website Vivanoda. Vervolgens kunt u uw geselecteerde overtocht gemakkelijk en veilig boeken op de website van onze partner.

Als u uw Napels Santa Maria Salina boeking wilt wijzigen of annuleren, kunt u dit eenvoudig doen door contact op te nemen met onze partner die uw boeking beheert. Merk op dat, afhankelijk van de tariefvoorwaarden, sommige tickets niet terugbetaalbaar of wijzigbaar zijn. Het is belangrijk om hiervan op de hoogte te zijn bij het boeken van uw ticket.

Tijdens uw overtocht tussen Napels en Santa Maria Salina legt u 259 km af.

Om met de boot van Napels naar Santa Maria Salina te gaan, kunt u prijzen vinden die variëren van €58 voor de laagste prijs tot €296 voor de hoogste prijs. De gemiddelde prijs die wij zagen was €152.

De eerste ferry vertrekt vanuit Napels om 14:30 naar Santa Maria Salina.

De laatste ferry naar Santa Maria Salina vertrekt meestal om 20:00 vanuit Napels.

Hoe is de overtocht van Napels naar Santa Maria Salina?

Als u nog nooit op een veerboot bent geweest, is het moeilijk voor te stellen hoe een dag op zee tussen Napels en Santa Maria Salina eruit zou zien. Om u te helpen uzelf beter te verplaatsen in de ervaring van een Napels Santa Maria Salina cruise aan boord van Siremar, Alilauro, SNAV of Liberty Lines, hebben wij de verschillende fasen van de reis van inscheping in Napels tot ontscheping in Santa Maria Salina in kaart gebracht. U vindt hier ook toeristische en praktische informatie over Napels en Santa Maria Salina.

Vertrek vanuit Napels met de veerboot

Hier zijn de stappen om in te schepen voordat uw Napels Santa Maria Salina ferry reis begint:

  • Aankomsttijd in de haven van Napels / U dient ruim van tevoren in de haven van Napels aan te komen. Controleer dit bij uw SNAV, Siremar of Alilauro maatschappij. Na dit tijdstip kan de maatschappij u weigeren aan boord te gaan.
  • Inchecken voor de overtocht Napels - Santa Maria Salina / Ga naar de balie van SNAV, Siremar of Alilauro in de ferry terminal van Napels om in te checken met uw paspoort of ID-kaart en uw reserveringsnummer. Als u met de auto reist, ga dan op de gereserveerde plaatsen staan. Het inchecken gebeurt direct vanuit uw voertuig.
  • Aan boord van het schip naar Santa Maria Salina / Vanuit de veerbootterminal van Napels wordt u door de uitgezonden gesproken berichten uitgenodigd om aan boord te gaan. In uw voertuig gaat het personeel van Alilauro, Siremar of SNAV regel voor regel aan boord. Wacht geduldig op uw beurt.

Aan boord van de ferry van Napels naar Santa Maria Salina

Op het schip van Alilauro, Siremar of SNAV heeft iedereen zijn eigen reisfilosofie. Sommigen zullen zich willen ontspannen in een van de relaxlounges, anderen zullen optimaal gebruik willen maken van alle diensten aan boord of gewoon genieten van het uitzicht op zee vanaf het scheepsdek.

Aankomst van de veerboot in Santa Maria Salina

Tot slot vindt u hier wat informatie voor de aankomst van de ferry in Santa Maria Salina:

  • Naderen van de haven van Santa Maria Salina / U kunt pas naar uw voertuig terugkeren als de veerboot tot stilstand is gekomen en aan de kade in Santa Maria Salina Harbour is vastgemaakt. Het heeft geen zin u te haasten. Geniet in plaats daarvan van de aankomst in de haven van Santa Maria Salina vanaf het dek van de boot.
  • Als u in een hut zit. / Als u in een comfortabele hut van Napels naar Santa Maria Salina bent gereisd, moet u ongeveer een half uur voor aankomst in Santa Maria Salina uw hut verlaten.
  • Het schip verlaten en Santa Maria Salina verkennen / Het verlaten van de scheepsgarage gaat vrij snel. Als voetganger stapt u nog sneller uit. Een douanecontrole in Santa Maria Salina is niet uitgesloten. Eindelijk begint uw verblijf in Santa Maria Salina serieus!

Zoekfilters

Wijze van vervoer
Tijdstip van vertrek
Aankomsttijd