Nynashamn
Rechtstreekse reis naar Ventspils met veerboot
Ventspils
Prijzen zoeken

Hoe kom ik met de veerboot van Nynashamn naar Ventspils?

Bent u op zoek naar het ideale ticket voor de overtocht van Nynashamn naar Ventspils? Zoek niet verder, u bent bij ons aan het juiste adres. Een ferry nemen van Nynashamn naar Ventspils is een handige en plezierige manier om te reizen.

Wij weten dat het plannen van een ferry overtocht van Nynashamn naar Ventspils stressvol kan zijn, daarom doen wij ons best om het u zo gemakkelijk en snel mogelijk te maken om een Nynashamn naar Ventspils ferry ticket te boeken.

Met Vivanoda, ons gebruiksvriendelijke platform, kunt u prijzen, routes en diensten vergelijken van verschillende veerbootmaatschappijen zoals Stena Line, zodat u de Nynashamn Ventspils ferry deal kunt vinden die het beste past bij uw behoeften en budget, of u nu alleen reist, met z'n tweeën of met uw gezin.

De meeste schepen van Stena Line bieden faciliteiten aan boord zoals hutten, restaurants, winkels, Wi-Fi en nog veel meer. Vaak bieden ze ook faciliteiten voor mensen met beperkte mobiliteit.

Om de beste aanbiedingen voor overtochten van Nynashamn naar Ventspils te vinden, voert u gewoon uw reisdatums in en start u uw zoektocht op Vivanoda.

Informatie over de overtocht Nynashamn - Ventspils

Haven van vertrek
Nynashamn
Zweden
Haven van aankomst
Ventspils
Letland
Afstand
272 km
Veerboot maatschappijen
Stena Line
Frequentie van overtochten
12 overtochten per week
Minimale overtochttijd
8 uur 30 min
Zoeken naar overtochten
Accommodatie zoeken en boeken

Veerboot Nynashamn Ventspils: Tarieven, Tijdschema's en Duur

Als u met de veerboot van Nynashamn naar Ventspils wilt reizen, variëren de prijzen van €50 voor één persoon als u zonder auto reist tot €442 als u met uw auto reist. De gemiddelde prijs die we hebben gezien op de Nynashamn naar Ventspils route is €160. De gemiddelde vaartijd van Nynashamn naar Ventspils is 8 uur 52 min. De langzaamste veerboten doen er 10 uur over om Ventspils te bereiken, terwijl de snelste boten in 8 uur 30 min in Ventspils aankomen. De eerste ferry vertrekt om 09:00 vanuit de haven van Nynashamn. De laatste boot naar Ventspils verlaat de haven van Nynashamn om 23:00.

Gemiddelde prijs van een Nynashamn naar Ventspils ferry overtocht
€160
Prijsklasse van overtochten Nynashamn Ventspils (Laagste prijs voor 1 passagier en hoogste prijs voor 1 passagier en een auto)
€50 - €442
Gemiddelde reistijd Nynashamn Ventspils
8 uur 52 min
Vertrektijd van de eerste ferry naar Ventspils
09:00
Tijd laatste ferry vertrekt naar Ventspils
23:00
Aankomsttijd van de eerste ferry naar Ventspils
06:00
Aankomsttijd van de laatste ferry naar Ventspils
20:30

Welke maatschappijen verzorgen overtochten tussen Nynashamn en Ventspils?

Als u wilt reizen tussen Nynashamn en Ventspils met de veerboot, kunt u kiezen uit verschillende maatschappijen, waaronder Stena Line die regelmatige diensten tussen beide steden aanbieden. Meer informatie over de verschillende veerbootmaatschappijen op deze route en hun vertrektijden vindt u hier.

Stena Line Nynashamn Ventspils
Stena Line
Stena Line is een in Zweden gevestigde veerbootmaatschappij die passagiers- en voertuigdiensten aanbiedt tussen havens in West-Europa, onder meer tussen de havens van Harwich in het Verenigd Koninkrijk en Hoek van Holland in Nederland, tussen Hull en Rotterdam en tussen Liverpool en Belfast in Noord-Ierland. Op Vivanoda kunt u de tarieven van Nynashamn-Ventspils vergelijken en een Stena Line ticket tussen Nynashamn en Ventspils boeken. Stena Line verzorgt 12 overtochten per week naar Ventspils vanuit Nynashamn en de reistijd is 8 uur 30 min. Meer informatie over Stena Line
8 uur 30 min
12 overtochten per week

Waar vertrekken de veerboten in Nynashamn? Waar komen de boten aan in Ventspils?

Haven van vertrek in Nynashamn

Stena Line veerboten vertrekken naar Ventspils vanuit de volgende havens in Nynashamn:

Nynashamn
Kaart

Haven van aankomst in Ventspils

De schepen van Stena Line komen aan in Ventspils in de volgende havens:

Ventspils
Kaart
Zoeken naar overtochten
Accommodatie zoeken en boeken

Zoekfilters

Wijze van vervoer
Tijdstip van vertrek
Aankomsttijd