Aanbevolen route
Oskarshamn
Rechtstreekse reis naar Visby met veerboot
Visby
Prijzen zoeken
Alternatieve routes
Oskarshamn
Reizen met de bus naar Vastervik
Vastervik
Reizen met de veerboot naar Visby
Visby
Prijzen zoeken

Hoe kom ik met de veerboot van Oskarshamn naar Visby?

Bent u op zoek naar het ideale ticket voor de overtocht van Oskarshamn naar Visby? Zoek niet verder, u bent bij ons aan het juiste adres. Een ferry nemen van Oskarshamn naar Visby is een handige en plezierige manier om te reizen.

Wij weten dat het plannen van een ferry overtocht van Oskarshamn naar Visby stressvol kan zijn, daarom doen wij ons best om het u zo gemakkelijk en snel mogelijk te maken om een Oskarshamn naar Visby ferry ticket te boeken.

Met Vivanoda, ons gebruiksvriendelijke platform, kunt u prijzen, routes en diensten vergelijken van verschillende veerbootmaatschappijen zoals Destination Gotland, zodat u de Oskarshamn Visby ferry deal kunt vinden die het beste past bij uw behoeften en budget, of u nu alleen reist, met z'n tweeën of met uw gezin.

De meeste schepen van Destination Gotland bieden faciliteiten aan boord zoals hutten, restaurants, winkels, Wi-Fi en nog veel meer. Vaak bieden ze ook faciliteiten voor mensen met beperkte mobiliteit.

Om de beste aanbiedingen voor overtochten van Oskarshamn naar Visby te vinden, voert u gewoon uw reisdatums in en start u uw zoektocht op Vivanoda.

Informatie over de overtocht Oskarshamn - Visby

Haven van vertrek
Oskarshamn
Zweden
Haven van aankomst
Visby
Zweden
Gotland
Afstand
118 km
Veerboot maatschappijen
Destination Gotland
Frequentie van overtochten
3 overtochten per dag
Minimale overtochttijd
2 uur 55 min
Zoeken naar overtochten
Accommodatie zoeken en boeken

Veerboot Oskarshamn Visby: Tarieven, Tijdschema's en Duur

Als u met de veerboot van Oskarshamn naar Visby wilt reizen, variëren de prijzen van €26 voor één persoon als u zonder auto reist tot €133 als u met uw auto reist. De gemiddelde prijs die we hebben gezien op de Oskarshamn naar Visby route is €72. De gemiddelde vaartijd van Oskarshamn naar Visby is 3 uur 4 min. De langzaamste veerboten doen er 3 uur 10 min over om Visby te bereiken, terwijl de snelste boten in 2 uur 55 min in Visby aankomen. De eerste ferry vertrekt om 11:50 vanuit de haven van Oskarshamn. De laatste boot naar Visby verlaat de haven van Oskarshamn om 21:05.

Gemiddelde prijs van een Oskarshamn naar Visby ferry overtocht
€72
Prijsklasse van overtochten Oskarshamn Visby (Laagste prijs voor 1 passagier en hoogste prijs voor 1 passagier en een auto)
€26 - €133
Gemiddelde reistijd Oskarshamn Visby
3 uur 4 min
Vertrektijd van de eerste ferry naar Visby
11:50
Tijd laatste ferry vertrekt naar Visby
21:05
Aankomsttijd van de eerste ferry naar Visby
00:10
Aankomsttijd van de laatste ferry naar Visby
23:05

Welke maatschappijen verzorgen overtochten tussen Oskarshamn en Visby?

Als u wilt reizen tussen Oskarshamn en Visby met de veerboot, kunt u kiezen uit verschillende maatschappijen, waaronder Destination Gotland die regelmatige diensten tussen beide steden aanbieden. Meer informatie over de verschillende veerbootmaatschappijen op deze route en hun vertrektijden vindt u hier.

Destination Gotland Oskarshamn Visby
Destination Gotland
De veerbootmaatschappij Destination Gotland verzorgt overtochten in Zweden en in het bijzonder zeeverbindingen tussen de havens van Oskarshamn en Visby. Op Vivanoda kunt u de tarieven van Oskarshamn-Visby vergelijken en een Destination Gotland ticket tussen Oskarshamn en Visby boeken. Destination Gotland verzorgt 3 overtochten per dag naar Visby vanuit Oskarshamn en de reistijd is 2 uur 55 min. Meer informatie over Destination Gotland
2 uur 55 min
3 overtochten per dag

Waar vertrekken de veerboten in Oskarshamn? Waar komen de boten aan in Visby?

Haven van vertrek in Oskarshamn

Destination Gotland veerboten vertrekken naar Visby vanuit de volgende havens in Oskarshamn:

Oskarshamn
Kaart

Haven van aankomst in Visby

De schepen van Destination Gotland komen aan in Visby in de volgende havens:

Visby
Kaart
Andere alternatieve overtochten tussen Oskarshamn en Visby
Zoeken naar overtochten
Accommodatie zoeken en boeken

FAQ

Als u met de veerboot van Oskarshamn naar Visby gaat, duurt het minstens 2 uur 55 min om de 118 km tussen Oskarshamn en Visby af te leggen.

Dit hangt vaak af van het seizoen (in de winter zijn er minder overtochten tussen Oskarshamn en Visby) en de veerbootmaatschappij (Destination Gotland). Momenteel zijn er 3 overtochten per dag van Oskarshamn naar Visby met de veerboot.

Er zijn 1 scheepvaartmaatschappijen die Oskarshamn en Visby met elkaar verbinden: Destination Gotland.

Ja, absoluut, directe overtochten worden aangeboden door Destination Gotland.

Om met de boot van Oskarshamn naar Visby te gaan, kunt u prijzen vinden die variëren van €26 voor de laagste prijs tot €133 voor de hoogste prijs. De gemiddelde prijs die wij zagen was €72.

De eerste ferry vertrekt vanuit Oskarshamn om 11:50 naar Visby.

De laatste ferry naar Visby vertrekt meestal om 21:05 vanuit Oskarshamn.

Zoekfilters

Wijze van vervoer
Tijdstip van vertrek
Aankomsttijd