Met de veerboot van Oslo naar Sleeswijk-Holstein

Met de veerboot van Oslo naar Sleeswijk-Holstein is een uitstekende keuze! Oslo-Sleeswijk-Holstein veerboten worden verzorgd door 1 rederijen (Color Line) die de havens van Kiel en Oslo aandoen.

Om er zeker van te zijn dat u een goedkoop Oslo Sleeswijk-Holstein ticket vindt, raden wij u aan onze zoekmachine te gebruiken, die aanbiedingen, prijzen en dienstregelingen van Color Line vergelijkt.

Veerboot Oslo Sleeswijk-Holstein in cijfers

Landen
Noorwegen
Duitsland
Aantal overtochten
10 overtochten per week
Aantal havens
2
Aantal veerbootverbindingen
1
Aantal veerbootmaatschappijen
1
Zoeken naar overtochten
Accommodatie zoeken en boeken

Alle Oslo Sleeswijk-Holstein veerboot routes

Op zoek naar een Oslo naar Sleeswijk-Holstein veerboot? Ontdek de populairste routes waarmee u tussen deze verschillende regio's kunt varen. Of u nu eilanden, historische havens of pittoreske stranden wilt bereiken, veerboten zijn een handige en comfortabele manier om tussen Oslo en Sleeswijk-Holstein te reizen. Comfortabele hutten, restaurants aan boord, bioscopen, kinderactiviteiten... veerboten van Color Line bieden uitstekende faciliteiten en diensten voor het hele gezin.

Om uw ferry reis naar Oslo of Kiel te plannen, gebruik onze prijsvergelijker om de beste aanbiedingen voor Oslo Sleeswijk-Holstein ferry tickets te vinden die u tijd en geld zullen besparen. Met behulp van onze gemakkelijk te gebruiken prijsvergelijker kunt u aanbiedingen en dienstregelingen vinden van een aantal veerbootmaatschappijen, waaronder Color Line. Er is zeker een deal die bij uw behoeften en budget past. Zoek uit 1 veerboot routes tussen Oslo en Sleeswijk-Holstein!

Zoeken naar overtochten
Accommodatie zoeken en boeken
Veerboot Oslo Sleeswijk-Holstein - Goedkope overtochten en veerboottickets

Gids voor een veerbootreis van Oslo naar Sleeswijk-Holstein

Sleeswijk-Holstein: Aankomst per veerboot vanuit Oslo en verkenning van de regio

De eerste stad die je kunt verkennen is Kiel, de hoofdstad van Sleeswijk-Holstein. Kiel staat bekend om zijn bruisende haven en heeft ook veel interessante bezienswaardigheden. Je kunt een wandeling maken langs de Kiellinie, een prachtige promenade langs zee, het scheepvaartmuseum bezoeken om meer te leren over de maritieme geschiedenis van de regio, of de beroemde St. Nicolaaskerk bewonderen, die vanaf de toren een adembenemend uitzicht over de stad biedt.

Ga vervolgens naar Lübeck, een middeleeuwse stad die op de Werelderfgoedlijst van UNESCO staat. Wandel door de geplaveide straten van de oude stad en je waant je terug in de tijd. Breng zeker een bezoek aan de beroemde Holstentorpoort, het symbool van de stad, en proef een plaatselijke delicatesse: mazipan, een heerlijke traditionele marsepein.

Zoeken naar overtochten
Accommodatie zoeken en boeken

None

None
None
None