Paldiski
Rechtstreekse reis naar Kapellskär met veerboot
Kapellskär
Prijzen zoeken

Hoe kom ik met de veerboot van Paldiski naar Kapellskär?

Bent u op zoek naar het ideale ticket voor de overtocht van Paldiski naar Kapellskär? Zoek niet verder, u bent bij ons aan het juiste adres. Een ferry nemen van Paldiski naar Kapellskär is een handige en plezierige manier om te reizen.

Wij weten dat het plannen van een ferry overtocht van Paldiski naar Kapellskär stressvol kan zijn, daarom doen wij ons best om het u zo gemakkelijk en snel mogelijk te maken om een Paldiski naar Kapellskär ferry ticket te boeken.

Met Vivanoda, ons gebruiksvriendelijke platform, kunt u prijzen, routes en diensten vergelijken van verschillende veerbootmaatschappijen zoals DFDS Seaways, zodat u de Paldiski Kapellskär ferry deal kunt vinden die het beste past bij uw behoeften en budget, of u nu alleen reist, met z'n tweeën of met uw gezin.

De meeste schepen van DFDS Seaways bieden faciliteiten aan boord zoals hutten, restaurants, winkels, Wi-Fi en nog veel meer. Vaak bieden ze ook faciliteiten voor mensen met beperkte mobiliteit.

Om de beste aanbiedingen voor overtochten van Paldiski naar Kapellskär te vinden, voert u gewoon uw reisdatums in en start u uw zoektocht op Vivanoda.

Informatie over de overtocht Paldiski - Kapellskär

Haven van vertrek
Paldiski
Estland
Haven van aankomst
Kapellskär
Zweden
Afstand
284 km
Veerboot maatschappijen
DFDS Seaways
Frequentie van overtochten
7 overtochten per week
Minimale overtochttijd
9 uur 30 min
Zoeken naar overtochten
Accommodatie zoeken en boeken

Veerboot Paldiski Kapellskär: Tarieven, Tijdschema's en Duur

Als u met de veerboot van Paldiski naar Kapellskär wilt reizen, variëren de prijzen van €154 voor één persoon als u zonder auto reist tot €246 als u met uw auto reist. De gemiddelde prijs die we hebben gezien op de Paldiski naar Kapellskär route is €185. De gemiddelde vaartijd van Paldiski naar Kapellskär is 10 uur 8 min. De langzaamste veerboten doen er 10 uur 30 min over om Kapellskär te bereiken, terwijl de snelste boten in 9 uur 30 min in Kapellskär aankomen. De eerste ferry vertrekt om 10:30 vanuit de haven van Paldiski. De laatste boot naar Kapellskär verlaat de haven van Paldiski om 22:00.

Gemiddelde prijs van een Paldiski naar Kapellskär ferry overtocht
€185
Prijsklasse van overtochten Paldiski Kapellskär (Laagste prijs voor 1 passagier en hoogste prijs voor 1 passagier en een auto)
€154 - €246
Gemiddelde reistijd Paldiski Kapellskär
10 uur 8 min
Vertrektijd van de eerste ferry naar Kapellskär
10:30
Tijd laatste ferry vertrekt naar Kapellskär
22:00
Aankomsttijd van de eerste ferry naar Kapellskär
06:30
Aankomsttijd van de laatste ferry naar Kapellskär
19:00

Welke maatschappijen verzorgen overtochten tussen Paldiski en Kapellskär?

Als u wilt reizen tussen Paldiski en Kapellskär met de veerboot, kunt u kiezen uit verschillende maatschappijen, waaronder DFDS Seaways die regelmatige diensten tussen beide steden aanbieden. Meer informatie over de verschillende veerbootmaatschappijen op deze route en hun vertrektijden vindt u hier.

DFDS Seaways Paldiski Kapellskär
DFDS Seaways
DFDS Seaways is een veerbootmaatschappij gevestigd in Kopenhagen, Denemarken, die passagiers- en voertuigdiensten verzorgt tussen havens in Noord-Europa, waaronder de havens van Dover, Antwerpen en Calais in het Verenigd Koninkrijk, maar ook tussen de havens van Oslo en Kopenhagen, tussen havens in Noorwegen en Zweden, en andere havens in Europa. Op Vivanoda kunt u de tarieven van Paldiski-Kapellskär vergelijken en een DFDS Seaways ticket tussen Paldiski en Kapellskär boeken. DFDS Seaways verzorgt 7 overtochten per week naar Kapellskär vanuit Paldiski en de reistijd is 9 uur 30 min. Meer informatie over DFDS Seaways
9 uur 30 min
7 overtochten per week

Waar vertrekken de veerboten in Paldiski? Waar komen de boten aan in Kapellskär?

Haven van vertrek in Paldiski

DFDS Seaways veerboten vertrekken naar Kapellskär vanuit de volgende havens in Paldiski:

Port of Paldiski
Kaart

Haven van aankomst in Kapellskär

De schepen van DFDS Seaways komen aan in Kapellskär in de volgende havens:

Kapellskar
Kaart
Zoeken naar overtochten
Accommodatie zoeken en boeken

Zoekfilters

Wijze van vervoer
Tijdstip van vertrek
Aankomsttijd