Aanbevolen route
Palermo
Rechtstreekse reis naar Rinella met veerboot
Rinella
Prijzen zoeken
Alternatieve routes
Palermo
Reizen met de carpooling, bus, trein, veerboot naar Milazzo
Milazzo
Reizen met de veerboot naar Rinella
Rinella
Prijzen zoeken

Hoe kom ik met de veerboot van Palermo naar Rinella?

Bent u op zoek naar het ideale ticket voor de overtocht van Palermo naar Rinella? Zoek niet verder, u bent bij ons aan het juiste adres. Een ferry nemen van Palermo naar Rinella is een handige en plezierige manier om te reizen.

Wij weten dat het plannen van een ferry overtocht van Palermo naar Rinella stressvol kan zijn, daarom doen wij ons best om het u zo gemakkelijk en snel mogelijk te maken om een Palermo naar Rinella ferry ticket te boeken.

Met Vivanoda, ons gebruiksvriendelijke platform, kunt u prijzen, routes en diensten vergelijken van verschillende veerbootmaatschappijen zoals Liberty Lines of Siremar, zodat u de Palermo Rinella ferry deal kunt vinden die het beste past bij uw behoeften en budget, of u nu alleen reist, met z'n tweeën of met uw gezin.

De meeste schepen van Liberty Lines bieden faciliteiten aan boord zoals hutten, restaurants, winkels, Wi-Fi en nog veel meer. Vaak bieden ze ook faciliteiten voor mensen met beperkte mobiliteit.

Om de beste aanbiedingen voor overtochten van Palermo naar Rinella te vinden, voert u gewoon uw reisdatums in en start u uw zoektocht op Vivanoda.

Informatie over de overtocht Palermo - Rinella

Haven van vertrek
Palermo
Italië
Sicilië
Haven van aankomst
Rinella
Italië
Eolische Eilanden
Afstand
136 km
Veerboot maatschappijen
Liberty Lines, Siremar
Frequentie van overtochten
7 overtochten per week
Minimale overtochttijd
3 uur 10 min
Zoeken naar overtochten
Accommodatie zoeken en boeken

Veerboot Palermo Rinella: Tarieven, Tijdschema's en Duur

Als u met de veerboot van Palermo naar Rinella wilt reizen, variëren de prijzen van €46 voor één persoon als u zonder auto reist tot €49 als u met uw auto reist. De gemiddelde prijs die we hebben gezien op de Palermo naar Rinella route is €48. De gemiddelde vaartijd van Palermo naar Rinella is 3 uur. De langzaamste veerboten doen er 3 uur over om Rinella te bereiken, terwijl de snelste boten in 3 uur in Rinella aankomen. De eerste ferry vertrekt om 13:30 vanuit de haven van Palermo.

Gemiddelde prijs van een Palermo naar Rinella ferry overtocht
€48
Prijsklasse van overtochten Palermo Rinella (Laagste prijs voor 1 passagier en hoogste prijs voor 1 passagier en een auto)
€46 - €49
Gemiddelde reistijd Palermo Rinella
3 uur
Vertrektijd van de eerste ferry naar Rinella
13:30
Aankomsttijd van de eerste ferry naar Rinella
16:30

Welke maatschappijen verzorgen overtochten tussen Palermo en Rinella?

Als u wilt reizen tussen Palermo en Rinella met de veerboot, kunt u kiezen uit verschillende maatschappijen, waaronder Liberty Lines die regelmatige diensten tussen beide steden aanbieden. Meer informatie over de verschillende veerbootmaatschappijen op deze route en hun vertrektijden vindt u hier.

Liberty Lines Palermo Rinella
Liberty Lines
Liberty Lines werd opgericht in 1992 en is gevestigd in Palermo, Italië. De maatschappij bedient de Siciliaanse eilanden en de havens van Zuid-Italië. Op Vivanoda kunt u de tarieven van Palermo-Rinella vergelijken en een Liberty Lines ticket tussen Palermo en Rinella boeken. Liberty Lines verzorgt 7 overtochten per week naar Rinella vanuit Palermo en de reistijd is 3 uur 10 min. Meer informatie over Liberty Lines
3 uur 10 min
7 overtochten per week

Waar vertrekken de veerboten in Palermo? Waar komen de boten aan in Rinella?

Haven van vertrek in Palermo

Liberty Lines veerboten vertrekken naar Rinella vanuit de volgende havens in Palermo:

Palermo
Kaart

Haven van aankomst in Rinella

De schepen van Liberty Lines komen aan in Rinella in de volgende havens:

Rinella
Kaart
Andere alternatieve overtochten tussen Palermo en Rinella
Zoeken naar overtochten
Accommodatie zoeken en boeken

FAQ

Als u met de veerboot van Palermo naar Rinella gaat, duurt het minstens 3 uur 10 min om de 136 km tussen Palermo en Rinella af te leggen.

Dit hangt vaak af van het seizoen (in de winter zijn er minder overtochten tussen Palermo en Rinella) en de veerbootmaatschappij (Liberty Lines). Momenteel zijn er 7 overtochten per week van Palermo naar Rinella met de veerboot.

Er zijn 1 scheepvaartmaatschappijen die Palermo en Rinella met elkaar verbinden: Liberty Lines.

Ja, absoluut, directe overtochten worden aangeboden door Liberty Lines, Siremar.

Om met de boot van Palermo naar Rinella te gaan, kunt u prijzen vinden die variëren van €46 voor de laagste prijs tot €49 voor de hoogste prijs. De gemiddelde prijs die wij zagen was €48.

De eerste ferry vertrekt vanuit Palermo om 13:30 naar Rinella.

Zoekfilters

Wijze van vervoer
Tijdstip van vertrek
Aankomsttijd