Panarea
Rechtstreekse reis naar Filicudi met veerboot
Filicudi
Prijzen zoeken

Hoe kom ik met de veerboot van Panarea naar Filicudi?

Bent u op zoek naar het ideale ticket voor de overtocht van Panarea naar Filicudi? Zoek niet verder, u bent bij ons aan het juiste adres. Een ferry nemen van Panarea naar Filicudi is een handige en plezierige manier om te reizen.

Wij weten dat het plannen van een ferry overtocht van Panarea naar Filicudi stressvol kan zijn, daarom doen wij ons best om het u zo gemakkelijk en snel mogelijk te maken om een Panarea naar Filicudi ferry ticket te boeken.

Met Vivanoda, ons gebruiksvriendelijke platform, kunt u prijzen, routes en diensten vergelijken van verschillende veerbootmaatschappijen zoals Liberty Lines of Siremar, zodat u de Panarea Filicudi ferry deal kunt vinden die het beste past bij uw behoeften en budget, of u nu alleen reist, met z'n tweeën of met uw gezin.

De meeste schepen van Liberty Lines of Siremar bieden faciliteiten aan boord zoals hutten, restaurants, winkels, Wi-Fi en nog veel meer. Vaak bieden ze ook faciliteiten voor mensen met beperkte mobiliteit.

Om de beste aanbiedingen voor overtochten van Panarea naar Filicudi te vinden, voert u gewoon uw reisdatums in en start u uw zoektocht op Vivanoda.

Informatie over de overtocht Panarea - Filicudi

Haven van vertrek
Panarea
Italië
Eolische Eilanden
Haven van aankomst
Filicudi
Italië
Eolische Eilanden
Afstand
44 km
Veerboot maatschappijen
Liberty Lines, Siremar
Zoeken naar overtochten
Accommodatie zoeken en boeken

Waarom met de veerboot van Panarea naar Filicudi?

Of u nu alleen reist, met z'n tweeën of met uw gezin, een overtocht van Panarea naar Filicudi kan een handige en aangename optie zijn om in Filicudi te komen. Hier zijn 3 redenen waarom wij denken dat de veerboot van Panarea naar Filicudi een ideale manier van reizen is.

Geniet van de frisse zeelucht
De gezondheidsvoordelen van de zee zijn al lang bewezen. Maak in Panarea, zodra u de haven verlaat, een wandeling op het dek van de boot van Liberty Lines of Siremar en geniet van de zeestralen en de verkwikkende, met zuurstof verrijkte zeelucht: een echte thalassokuur en zeer effectief om de longen te ventileren! Een gevoel van welzijn zal zich snel meester van u maken. Zo kunt u vol energie aan uw vakantie in Filicudi beginnen.
Geniet van zeer attent personeel
Tijdens de hele reis van Panarea naar Filicudi staat een professionele en behulpzame bemanning voor u klaar. Op het hoofddek van het schip bevindt zich bijna altijd een informatiebalie.
De tijd nemen wordt een plezier
Wij leven in een maatschappij waarin alles steeds sneller gaat. Toch zult u met plezier vanuit Panarea vertrekken op een Liberty Lines of Siremar ferry die de 44 km naar Filicudi aflegt aan minder dan 40 km/u. Alle schepen zijn uitgerust met lounges, restaurants, promenadedekken, en soms nog veel meer... Het is niet onmogelijk dat u vindt dat u te snel in Filicudi bent aangekomen, want de ervaring is zo aangenaam!

Welke maatschappijen verzorgen overtochten tussen Panarea en Filicudi?

Als u wilt reizen tussen Panarea en Filicudi met de veerboot, kunt u kiezen uit verschillende maatschappijen, waaronder Liberty Lines of Siremar die regelmatige diensten tussen beide steden aanbieden. Meer informatie over de verschillende veerbootmaatschappijen op deze route en hun vertrektijden vindt u hier.

Liberty Lines Panarea Filicudi
Liberty Lines
Liberty Lines werd opgericht in 1992 en is gevestigd in Palermo, Italië. De maatschappij bedient de Siciliaanse eilanden en de havens van Zuid-Italië. Op Vivanoda kunt u de tarieven van Panarea-Filicudi vergelijken en een Liberty Lines ticket tussen Panarea en Filicudi boeken. Meer informatie over Liberty Lines
Siremar Panarea Filicudi
Siremar
Siremar werd opgericht in 1960 en heeft zijn hoofdkantoor in Milazzo, Italië. Het bedrijf bedient de Eolische eilanden en de havens van Sicilië. Op Vivanoda kunt u de tarieven van Panarea-Filicudi vergelijken en een Siremar ticket tussen Panarea en Filicudi boeken. Meer informatie over Siremar

Waar vertrekken de veerboten in Panarea? Waar komen de boten aan in Filicudi?

Haven van vertrek in Panarea

Liberty Lines of Siremar veerboten vertrekken naar Filicudi vanuit de volgende havens in Panarea:

Panarea
Kaart

Haven van aankomst in Filicudi

De schepen van Siremar of Liberty Lines komen aan in Filicudi in de volgende havens:

Filicudi
Kaart
Zoeken naar overtochten
Accommodatie zoeken en boeken

FAQ

Er zijn 2 scheepvaartmaatschappijen die Panarea en Filicudi met elkaar verbinden: Liberty Lines en Siremar.

Ja, absoluut, directe overtochten worden aangeboden door Liberty Lines, Siremar.

Tijdens uw overtocht tussen Panarea en Filicudi legt u 44 km af.

Zoekfilters

Wijze van vervoer
Tijdstip van vertrek
Aankomsttijd