Paros
Rechtstreekse reis naar Folegandros met veerboot
Folegandros
Prijzen zoeken

Hoe kom ik met de veerboot van Paros naar Folegandros?

Bent u op zoek naar het ideale ticket voor de overtocht van Paros naar Folegandros? Zoek niet verder, u bent bij ons aan het juiste adres. Een ferry nemen van Paros naar Folegandros is een handige en plezierige manier om te reizen.

Wij weten dat het plannen van een ferry overtocht van Paros naar Folegandros stressvol kan zijn, daarom doen wij ons best om het u zo gemakkelijk en snel mogelijk te maken om een Paros naar Folegandros ferry ticket te boeken.

Met Vivanoda, ons gebruiksvriendelijke platform, kunt u prijzen, routes en diensten vergelijken van verschillende veerbootmaatschappijen zoals ANEK Lines, Hellenic Seaways of Sea Jets, zodat u de Paros Folegandros ferry deal kunt vinden die het beste past bij uw behoeften en budget, of u nu alleen reist, met z'n tweeën of met uw gezin.

De meeste schepen van ANEK Lines, Hellenic Seaways of Sea Jets bieden faciliteiten aan boord zoals hutten, restaurants, winkels, Wi-Fi en nog veel meer. Vaak bieden ze ook faciliteiten voor mensen met beperkte mobiliteit.

Om de beste aanbiedingen voor overtochten van Paros naar Folegandros te vinden, voert u gewoon uw reisdatums in en start u uw zoektocht op Vivanoda.

Informatie over de overtocht Paros - Folegandros

Haven van vertrek
Paros
Griekenland
Cycladen eilanden
Haven van aankomst
Folegandros
Griekenland
Cycladen eilanden
Afstand
55 km
Veerboot maatschappijen
ANEK Lines, Hellenic Seaways, Sea Jets
Frequentie van overtochten
10 overtochten per week
Minimale overtochttijd
3 uur 30 min
Zoeken naar overtochten
Accommodatie zoeken en boeken

Veerboot Paros Folegandros: Tarieven, Tijdschema's en Duur

Als u met de veerboot van Paros naar Folegandros wilt reizen, variëren de prijzen van €8 voor één persoon als u zonder auto reist tot €83 als u met uw auto reist. De gemiddelde prijs die we hebben gezien op de Paros naar Folegandros route is €74. De gemiddelde vaartijd van Paros naar Folegandros is 5 uur 36 min. De langzaamste veerboten doen er 6 uur 10 min over om Folegandros te bereiken, terwijl de snelste boten in 3 uur 15 min in Folegandros aankomen. De eerste ferry vertrekt om 09:55 vanuit de haven van Paros. De laatste boot naar Folegandros verlaat de haven van Paros om 15:15.

Gemiddelde prijs van een Paros naar Folegandros ferry overtocht
€74
Prijsklasse van overtochten Paros Folegandros (Laagste prijs voor 1 passagier en hoogste prijs voor 1 passagier en een auto)
€8 - €83
Gemiddelde reistijd Paros Folegandros
5 uur 36 min
Vertrektijd van de eerste ferry naar Folegandros
09:55
Tijd laatste ferry vertrekt naar Folegandros
15:15
Aankomsttijd van de eerste ferry naar Folegandros
15:30
Aankomsttijd van de laatste ferry naar Folegandros
20:00

Waarom met de veerboot van Paros naar Folegandros?

Of u nu alleen reist, met z'n tweeën of met uw gezin, een overtocht van Paros naar Folegandros kan een handige en aangename optie zijn om in Folegandros te komen. Hier zijn 3 redenen waarom wij denken dat de veerboot van Paros naar Folegandros een ideale manier van reizen is.

U hoeft zich dus geen zorgen te maken over de hoeveelheid bagage
Bij de trein, de bus of het vliegtuig geldt vaak een maximum van één gratis stuk bagage en elk extra stuk bagage brengt extra kosten met zich mee. Op de Paros Folegandros ferry kunt u zoveel bagage meenemen als u wilt, binnen de capaciteit van uw voertuig. Als u als voetganger reist, kunnen de voorwaarden beperkter zijn omdat u uw bagage bij u moet dragen tot u in Folegandros aankomt. Het is echter de moeite waard om het personeel van ANEK Lines, Hellenic Seaways of Sea Jets te vragen of het schip een bagagedepot heeft waar u uw koffers kunt achterlaten totdat u Folegandros bereikt.
Het is veel minder saai dan in het vliegtuig
Over het algemeen is het vliegtuig de snelste manier om in Folegandros of waar dan ook te komen. Maar het is niet altijd prettig om urenlang aan je stoel gekluisterd te zijn. Aan de andere kant, tijdens de Paros Folegandros overtocht op de Sea Jets, Hellenic Seaways of ANEK Lines ferry, heeft u alle vrijheid in uw activiteiten, om te eten, te wandelen, te entertainen of te rusten. De diensten en de mate van vrijheid tijdens een vlucht zijn radicaal anders!
Geniet van de frisse zeelucht
De gezondheidsvoordelen van de zee zijn al lang bewezen. Ga tijdens de overtocht Paros-Folegandros naar de buitenruimtes van het schip van ANEK Lines, Hellenic Seaways of Sea Jets om diep adem te halen. Een gevoel van welzijn zal zich snel meester van u maken. Zo kunt u vol energie aan uw vakantie in Folegandros beginnen.

Welke maatschappijen verzorgen overtochten tussen Paros en Folegandros?

Als u wilt reizen tussen Paros en Folegandros met de veerboot, kunt u kiezen uit verschillende maatschappijen, waaronder ANEK Lines, Hellenic Seaways of Sea Jets die regelmatige diensten tussen beide steden aanbieden. Meer informatie over de verschillende veerbootmaatschappijen op deze route en hun vertrektijden vindt u hier.

ANEK Lines Paros Folegandros
ANEK Lines
Anek Lines is een Griekse scheepvaartmaatschappij die de route Paros-Folegandros en andere scheepvaartlijnen tussen Italië en Griekenland en tussen vele Griekse eilanden exploiteert. Op Vivanoda kunt u de tarieven van Paros-Folegandros vergelijken en een ANEK Lines ticket tussen Paros en Folegandros boeken. Meer informatie over ANEK Lines
Hellenic Seaways Paros Folegandros
Hellenic Seaways
Hellenic Seaways werd opgericht in 2000 en is gevestigd in Athene, Griekenland. De maatschappij bedient de Griekse eilanden en de Egeïsche regio. Op Vivanoda kunt u de tarieven van Paros-Folegandros vergelijken en een Hellenic Seaways ticket tussen Paros en Folegandros boeken. Hellenic Seaways verzorgt 1 overtochten per week naar Folegandros vanuit Paros en de reistijd is 4 uur 50 min. Meer informatie over Hellenic Seaways
4 uur 50 min
1 overtochten per week
Sea Jets Paros Folegandros
Sea Jets
Sea Jets is een Griekse scheepvaartmaatschappij die in 1989 is opgericht. Zij exploiteert ongeveer 140 routes tussen Piraeus en Kreta en de Cycladen-archipel. Op Vivanoda kunt u de tarieven van Paros-Folegandros vergelijken en een Sea Jets ticket tussen Paros en Folegandros boeken. Sea Jets verzorgt 9 overtochten per week naar Folegandros vanuit Paros en de reistijd is 3 uur 30 min. Meer informatie over Sea Jets
3 uur 30 min
9 overtochten per week

Waar vertrekken de veerboten in Paros? Waar komen de boten aan in Folegandros?

Haven van vertrek in Paros

ANEK Lines, Hellenic Seaways of Sea Jets veerboten vertrekken naar Folegandros vanuit de volgende havens in Paros:

Paros
Kaart

Haven van aankomst in Folegandros

De schepen van Sea Jets, Hellenic Seaways of ANEK Lines komen aan in Folegandros in de volgende havens:

Folegandros
Kaart
Folegandros
Kaart
Zoeken naar overtochten
Accommodatie zoeken en boeken

FAQ

Als u met de veerboot van Paros naar Folegandros gaat, duurt het minstens 3 uur 30 min om de 55 km tussen Paros en Folegandros af te leggen.

Dit hangt vaak af van het seizoen (in de winter zijn er minder overtochten tussen Paros en Folegandros) en de veerbootmaatschappij (ANEK Lines, Hellenic Seaways en Sea Jets). Momenteel zijn er 10 overtochten per week van Paros naar Folegandros met de veerboot.

Er zijn 3 scheepvaartmaatschappijen die Paros en Folegandros met elkaar verbinden: ANEK Lines, Hellenic Seaways en Sea Jets.

Ja, absoluut, directe overtochten worden aangeboden door ANEK Lines, Hellenic Seaways, Sea Jets.

Vergelijk, voordat u boekt, de prijzen van ANEK Lines, Hellenic Seaways, Sea Jets op onze website Vivanoda. Vervolgens kunt u uw geselecteerde overtocht gemakkelijk en veilig boeken op de website van onze partner.

Als u uw Paros Folegandros boeking wilt wijzigen of annuleren, kunt u dit eenvoudig doen door contact op te nemen met onze partner die uw boeking beheert. Merk op dat, afhankelijk van de tariefvoorwaarden, sommige tickets niet terugbetaalbaar of wijzigbaar zijn. Het is belangrijk om hiervan op de hoogte te zijn bij het boeken van uw ticket.

Tijdens uw overtocht tussen Paros en Folegandros legt u 55 km af.

Om met de boot van Paros naar Folegandros te gaan, kunt u prijzen vinden die variëren van €8 voor de laagste prijs tot €83 voor de hoogste prijs. De gemiddelde prijs die wij zagen was €74.

De eerste ferry vertrekt vanuit Paros om 09:55 naar Folegandros.

De laatste ferry naar Folegandros vertrekt meestal om 15:15 vanuit Paros.

Hoe is een Paros naar Folegandros ferry overtocht?

Het is niet altijd gemakkelijk om een duidelijk beeld te krijgen van hoe een overtocht van Paros naar Folegandros zal zijn, vooral als u niet bekend bent met dit vervoermiddel. Om u te helpen in de sfeer te komen van een ferry cruise met ANEK Lines, Hellenic Seaways of Sea Jets, leggen wij hier de verschillende etappes van de reis uit, van inschepen in Paros tot ontschepen in Folegandros. U vindt hier ook toeristische en praktische informatie over Paros en Folegandros.

Vertrek vanuit Paros met de veerboot

Hier zijn de stappen om in te schepen voordat uw Paros Folegandros ferry reis begint:

  • Presentatie in de haven van Paros / U moet binnen de door ANEK Lines, Hellenic Seaways of Sea Jets vastgestelde tijd aankomen bij de veerbootterminal van Paros. Na dit tijdstip kan de maatschappij u weigeren aan boord te gaan.
  • Inchecken voor de overtocht Paros - Folegandros / Ga naar de balie van Sea Jets, Hellenic Seaways of ANEK Lines in de ferry terminal van Paros om in te checken met uw paspoort of ID-kaart en uw reserveringsnummer. Als u met de auto bent, kunt u inchecken vanuit de rij voor het voertuig.
  • Aan boord van de veerboot naar Folegandros / Vanuit de veerbootterminal van Paros wordt u door de uitgezonden gesproken berichten uitgenodigd om aan boord te gaan. In uw voertuig gaat het personeel van ANEK Lines, Hellenic Seaways of Sea Jets regel voor regel aan boord. Wacht geduldig op uw beurt.

Aan boord van de ferry van Paros naar Folegandros

Op de schepen van Sea Jets, Hellenic Seaways of ANEK Lines is er voor elk wat wils. Terwijl sommige mensen geneigd zullen zijn te ontspannen in een gezellige lounge, zullen anderen graag winkelen in de boetieks of eten in het zelfbedieningsrestaurant.

Folegandros is in zicht, ontscheping nabij!

Tot slot vindt u hier wat informatie voor de aankomst van de ferry in Folegandros:

  • Naderen van de haven van Folegandros / Toegang tot de garage om uw voertuig op te halen wordt door de bemanning pas verleend als de boot is afgemeerd. Het heeft geen zin u te haasten. Geniet in plaats daarvan van de aankomst in de haven van Folegandros vanaf het dek van de boot.
  • Als u in een hut zit. / Als u in een comfortabele hut van Paros naar Folegandros bent gereisd, moet u ongeveer een half uur voor aankomst in Folegandros uw hut verlaten.
  • Verlaat het schip en Folegandros is van u / U kunt uw auto relatief snel uit de enorme garage van de veerboot rijden, zodra de deuren open zijn. Als voetganger stapt u nog sneller uit. Een douanecontrole in Folegandros is niet uitgesloten. Eindelijk begint uw verblijf in Folegandros serieus!

Zoekfilters

Wijze van vervoer
Tijdstip van vertrek
Aankomsttijd