Paros
Rechtstreekse reis naar Schoinoussa met veerboot
Schoinoussa
Prijzen zoeken

Hoe kom ik met de veerboot van Paros naar Schoinoussa?

Bent u op zoek naar het ideale ticket voor de overtocht van Paros naar Schoinoussa? Zoek niet verder, u bent bij ons aan het juiste adres. Een ferry nemen van Paros naar Schoinoussa is een handige en plezierige manier om te reizen.

Wij weten dat het plannen van een ferry overtocht van Paros naar Schoinoussa stressvol kan zijn, daarom doen wij ons best om het u zo gemakkelijk en snel mogelijk te maken om een Paros naar Schoinoussa ferry ticket te boeken.

Met Vivanoda, ons gebruiksvriendelijke platform, kunt u prijzen, routes en diensten vergelijken van verschillende veerbootmaatschappijen zoals Blue Star Ferries of Sea Jets, zodat u de Paros Schoinoussa ferry deal kunt vinden die het beste past bij uw behoeften en budget, of u nu alleen reist, met z'n tweeën of met uw gezin.

De meeste schepen van Blue Star Ferries of Sea Jets bieden faciliteiten aan boord zoals hutten, restaurants, winkels, Wi-Fi en nog veel meer. Vaak bieden ze ook faciliteiten voor mensen met beperkte mobiliteit.

Om de beste aanbiedingen voor overtochten van Paros naar Schoinoussa te vinden, voert u gewoon uw reisdatums in en start u uw zoektocht op Vivanoda.

Informatie over de overtocht Paros - Schoinoussa

Haven van vertrek
Paros
Griekenland
Cycladen eilanden
Haven van aankomst
Schoinoussa
Griekenland
Cycladen eilanden
Afstand
41 km
Veerboot maatschappijen
Blue Star Ferries, Sea Jets
Frequentie van overtochten
3 overtochten per week
Minimale overtochttijd
2 uur
Zoeken naar overtochten
Accommodatie zoeken en boeken

Veerboot Paros Schoinoussa: Tarieven, Tijdschema's en Duur

Als u met de veerboot van Paros naar Schoinoussa wilt reizen, variëren de prijzen van €20 voor één persoon als u zonder auto reist tot €108 als u met uw auto reist. De gemiddelde prijs die we hebben gezien op de Paros naar Schoinoussa route is €64. De gemiddelde vaartijd van Paros naar Schoinoussa is 2 uur 27 min. De langzaamste veerboten doen er 3 uur 50 min over om Schoinoussa te bereiken, terwijl de snelste boten in 2 uur 20 min in Schoinoussa aankomen. De eerste ferry vertrekt om 11:10 vanuit de haven van Paros. De laatste boot naar Schoinoussa verlaat de haven van Paros om 22:50.

Gemiddelde prijs van een Paros naar Schoinoussa ferry overtocht
€64
Prijsklasse van overtochten Paros Schoinoussa (Laagste prijs voor 1 passagier en hoogste prijs voor 1 passagier en een auto)
€20 - €108
Gemiddelde reistijd Paros Schoinoussa
2 uur 27 min
Vertrektijd van de eerste ferry naar Schoinoussa
11:10
Tijd laatste ferry vertrekt naar Schoinoussa
22:50
Aankomsttijd van de eerste ferry naar Schoinoussa
00:20
Aankomsttijd van de laatste ferry naar Schoinoussa
15:10

Waarom met de veerboot van Paros naar Schoinoussa?

Of u nu alleen reist, met z'n tweeën of met uw gezin, een overtocht van Paros naar Schoinoussa kan een handige en aangename optie zijn om in Schoinoussa te komen. Hier zijn 3 redenen waarom wij denken dat de veerboot van Paros naar Schoinoussa een ideale manier van reizen is.

De tijd nemen wordt een plezier
Alles in onze maatschappij moet snel gaan. Varen met minder dan 40 km/u aan boord van een Blue Star Ferries of Sea Jets ferry voor de 41 km tussen Paros en Schoinoussa zal een ontspannende stop zijn. Alle schepen zijn uitgerust met een groot aantal diensten (bar, restaurants, lounges, entertainment, enz...). Het is niet onmogelijk dat u vindt dat u te snel in Schoinoussa bent aangekomen, want de ervaring is zo aangenaam!
Geniet van de frisse zeelucht
De gezondheidsvoordelen van de zee zijn al lang bewezen. Ga tijdens de overtocht Paros-Schoinoussa naar de buitenruimtes van het schip van Blue Star Ferries of Sea Jets om diep adem te halen. Een gevoel van welzijn zal zich snel meester van u maken. Zo kunt u vol energie aan uw vakantie in Schoinoussa beginnen.
U krijgt veel meer rust dan in de auto
Kilometerslang rijden is niet erg ontspannend, vooral als u het risico op files en ongelukken erbij optelt. Omgekeerd is een boottocht Paros Schoinoussa ultra-ontspannend. Aan boord, afhankelijk van het schip van Blue Star Ferries of Sea Jets, wordt er alles aan gedaan om u te ontspannen in de rust van comfortabele ligstoelen, om u tijd voor uzelf te geven, om te loungen op de buitendekken, om u te vermaken en om plezier te maken. U begint uw vakantie in Schoinoussa ongetwijfeld uitgerust.

Welke maatschappijen verzorgen overtochten tussen Paros en Schoinoussa?

Als u wilt reizen tussen Paros en Schoinoussa met de veerboot, kunt u kiezen uit verschillende maatschappijen, waaronder Blue Star Ferries of Sea Jets die regelmatige diensten tussen beide steden aanbieden. Meer informatie over de verschillende veerbootmaatschappijen op deze route en hun vertrektijden vindt u hier.

Blue Star Ferries Paros Schoinoussa
Blue Star Ferries
Blue Star Ferries is een Griekse scheepvaartmaatschappij die de route Paros-Schoinoussa en andere binnenlandse routes tussen het Griekse vasteland en de talloze eilanden (Cycladen, Ionisch gebied, Kreta, Dodekanesos) exploiteert. Op Vivanoda kunt u de tarieven van Paros-Schoinoussa vergelijken en een Blue Star Ferries ticket tussen Paros en Schoinoussa boeken. Blue Star Ferries verzorgt 3 overtochten per week naar Schoinoussa vanuit Paros en de reistijd is 2 uur. Meer informatie over Blue Star Ferries
2 uur
3 overtochten per week
Sea Jets Paros Schoinoussa
Sea Jets
Sea Jets is een Griekse scheepvaartmaatschappij die in 1989 is opgericht. Zij exploiteert ongeveer 140 routes tussen Piraeus en Kreta en de Cycladen-archipel. Op Vivanoda kunt u de tarieven van Paros-Schoinoussa vergelijken en een Sea Jets ticket tussen Paros en Schoinoussa boeken. Meer informatie over Sea Jets

Waar vertrekken de veerboten in Paros? Waar komen de boten aan in Schoinoussa?

Haven van vertrek in Paros

Blue Star Ferries of Sea Jets veerboten vertrekken naar Schoinoussa vanuit de volgende havens in Paros:

Paros
Kaart

Haven van aankomst in Schoinoussa

De schepen van Sea Jets of Blue Star Ferries komen aan in Schoinoussa in de volgende havens:

Port of Schoinoussa
Kaart
Zoeken naar overtochten
Accommodatie zoeken en boeken

FAQ

Als u met de veerboot van Paros naar Schoinoussa gaat, duurt het minstens 2 uur om de 41 km tussen Paros en Schoinoussa af te leggen.

Dit hangt vaak af van het seizoen (in de winter zijn er minder overtochten tussen Paros en Schoinoussa) en de veerbootmaatschappij (Blue Star Ferries en Sea Jets). Momenteel zijn er 3 overtochten per week van Paros naar Schoinoussa met de veerboot.

Er zijn 2 scheepvaartmaatschappijen die Paros en Schoinoussa met elkaar verbinden: Blue Star Ferries en Sea Jets.

Ja, absoluut, directe overtochten worden aangeboden door Blue Star Ferries, Sea Jets.

Tijdens uw overtocht tussen Paros en Schoinoussa legt u 41 km af.

Om met de boot van Paros naar Schoinoussa te gaan, kunt u prijzen vinden die variëren van €20 voor de laagste prijs tot €108 voor de hoogste prijs. De gemiddelde prijs die wij zagen was €64.

De eerste ferry vertrekt vanuit Paros om 11:10 naar Schoinoussa.

De laatste ferry naar Schoinoussa vertrekt meestal om 22:50 vanuit Paros.

Zoekfilters

Wijze van vervoer
Tijdstip van vertrek
Aankomsttijd