Patras
Rechtstreekse reis naar Sami met veerboot
Sami
Prijzen zoeken

Hoe kom ik met de veerboot van Patras naar Sami?

Bent u op zoek naar het ideale ticket voor de overtocht van Patras naar Sami? Zoek niet verder, u bent bij ons aan het juiste adres. Een ferry nemen van Patras naar Sami is een handige en plezierige manier om te reizen.

Wij weten dat het plannen van een ferry overtocht van Patras naar Sami stressvol kan zijn, daarom doen wij ons best om het u zo gemakkelijk en snel mogelijk te maken om een Patras naar Sami ferry ticket te boeken.

Met Vivanoda, ons gebruiksvriendelijke platform, kunt u prijzen, routes en diensten vergelijken van verschillende veerbootmaatschappijen zoals Kefalonian Lines of Ionian Group, zodat u de Patras Sami ferry deal kunt vinden die het beste past bij uw behoeften en budget, of u nu alleen reist, met z'n tweeën of met uw gezin.

De meeste schepen van Kefalonian Lines of Ionian Group bieden faciliteiten aan boord zoals hutten, restaurants, winkels, Wi-Fi en nog veel meer. Vaak bieden ze ook faciliteiten voor mensen met beperkte mobiliteit.

Om de beste aanbiedingen voor overtochten van Patras naar Sami te vinden, voert u gewoon uw reisdatums in en start u uw zoektocht op Vivanoda.

Informatie over de overtocht Patras - Sami

Haven van vertrek
Patras
Griekenland
West-Griekenland
Haven van aankomst
Sami
Griekenland
Ionische eilanden
Afstand
95 km
Veerboot maatschappijen
Kefalonian Lines, Ionian Group
Frequentie van overtochten
7 overtochten per week
Minimale overtochttijd
2 uur 50 min
Zoeken naar overtochten
Accommodatie zoeken en boeken

Veerboot Patras Sami: Tarieven, Tijdschema's en Duur

Als u met de veerboot van Patras naar Sami wilt reizen, variëren de prijzen van €16 voor één persoon als u zonder auto reist tot €84 als u met uw auto reist. De gemiddelde prijs die we hebben gezien op de Patras naar Sami route is €50. De gemiddelde vaartijd van Patras naar Sami is 3 uur 18 min. De langzaamste veerboten doen er 3 uur 30 min over om Sami te bereiken, terwijl de snelste boten in 3 uur in Sami aankomen. De eerste ferry vertrekt om 13:00 vanuit de haven van Patras. De laatste boot naar Sami verlaat de haven van Patras om 13:30.

Gemiddelde prijs van een Patras naar Sami ferry overtocht
€50
Prijsklasse van overtochten Patras Sami (Laagste prijs voor 1 passagier en hoogste prijs voor 1 passagier en een auto)
€16 - €84
Gemiddelde reistijd Patras Sami
3 uur 18 min
Vertrektijd van de eerste ferry naar Sami
13:00
Tijd laatste ferry vertrekt naar Sami
13:30
Aankomsttijd van de eerste ferry naar Sami
16:00
Aankomsttijd van de laatste ferry naar Sami
16:30

Waarom met de veerboot van Patras naar Sami?

Of u nu alleen reist, met z'n tweeën of met uw gezin, een overtocht van Patras naar Sami kan een handige en aangename optie zijn om in Sami te komen. Hier zijn 3 redenen waarom wij denken dat de veerboot van Patras naar Sami een ideale manier van reizen is.

U krijgt veel meer rust dan in de auto
Vanwege de verhoogde alertheid die nodig is om een auto te besturen op lange trajecten, is autorijden vermoeiend. De Patras Sami ferry reis is precies het tegenovergestelde. Veerboten van Kefalonian Lines of Ionian Group zijn ontworpen met ruimtes voor ontspanning of vermaak: lounges of hutten, solarium buiten, bars en restaurants... U komt stressvrij en volledig ontspannen aan in Sami.
Het is veel minder saai dan in het vliegtuig
In het algemeen is een reis van Patras naar Sami veel sneller per vliegtuig. Maar u zit vast in uw stoel, vastgebonden door uw veiligheidsgordel, en er is bijna geen mogelijkheid om te reizen. Tijdens de Patras Sami ferry overtocht met Ionian Group of Kefalonian Lines zijn er talloze mogelijkheden om te genieten van restaurants en bars, of om te wandelen en te zonnebaden op een promenadedek... Een vlucht zal u nooit zoveel diensten bieden tijdens de reis.
De tijd nemen wordt een plezier
Wij leven in een maatschappij waarin alles steeds sneller gaat. Aan boord van een Kefalonian Lines of Ionian Group ferry geniet u van een vlotte start vanuit Patras en vaart u met minder dan 40 km/u naar Sami. Alle schepen zijn uitgerust met lounges, restaurants, promenadedekken, en soms nog veel meer... Misschien vindt u uw overtocht Patras-Sami wel iets te kort!

Welke maatschappijen verzorgen overtochten tussen Patras en Sami?

Als u wilt reizen tussen Patras en Sami met de veerboot, kunt u kiezen uit verschillende maatschappijen, waaronder Kefalonian Lines of Ionian Group die regelmatige diensten tussen beide steden aanbieden. Meer informatie over de verschillende veerbootmaatschappijen op deze route en hun vertrektijden vindt u hier.

Kefalonian Lines Patras Sami
Kefalonian Lines
De veerbootmaatschappij Kefalonian Lines verzorgt overtochten in Griekenland en in het bijzonder zeeverbindingen tussen de havens van Patras en Sami. Op Vivanoda kunt u de tarieven van Patras-Sami vergelijken en een Kefalonian Lines ticket tussen Patras en Sami boeken. Kefalonian Lines verzorgt 7 overtochten per week naar Sami vanuit Patras en de reistijd is 2 uur 50 min. Meer informatie over Kefalonian Lines
2 uur 50 min
7 overtochten per week
Ionian Group Patras Sami
Ionian Group
De veerbootmaatschappij Ionian Group verzorgt overtochten in Griekenland en in het bijzonder zeeverbindingen tussen de havens van Patras en Sami. Op Vivanoda kunt u de tarieven van Patras-Sami vergelijken en een Ionian Group ticket tussen Patras en Sami boeken. Meer informatie over Ionian Group

Waar vertrekken de veerboten in Patras? Waar komen de boten aan in Sami?

Haven van vertrek in Patras

Kefalonian Lines of Ionian Group veerboten vertrekken naar Sami vanuit de volgende havens in Patras:

Patras Terminal Ferry Sud
Kaart
Patras Terminal Ferry Nord
Kaart

Haven van aankomst in Sami

De schepen van Ionian Group of Kefalonian Lines komen aan in Sami in de volgende havens:

Sami
Kaart
Zoeken naar overtochten
Accommodatie zoeken en boeken

FAQ

Als u met de veerboot van Patras naar Sami gaat, duurt het minstens 2 uur 50 min om de 95 km tussen Patras en Sami af te leggen.

Dit hangt vaak af van het seizoen (in de winter zijn er minder overtochten tussen Patras en Sami) en de veerbootmaatschappij (Kefalonian Lines en Ionian Group). Momenteel zijn er 7 overtochten per week van Patras naar Sami met de veerboot.

Er zijn 2 scheepvaartmaatschappijen die Patras en Sami met elkaar verbinden: Kefalonian Lines en Ionian Group.

Ja, absoluut, directe overtochten worden aangeboden door Kefalonian Lines, Ionian Group.

Tijdens uw overtocht tussen Patras en Sami legt u 95 km af.

Om met de boot van Patras naar Sami te gaan, kunt u prijzen vinden die variëren van €16 voor de laagste prijs tot €84 voor de hoogste prijs. De gemiddelde prijs die wij zagen was €50.

De eerste ferry vertrekt vanuit Patras om 13:00 naar Sami.

De laatste ferry naar Sami vertrekt meestal om 13:30 vanuit Patras.

Zoekfilters

Wijze van vervoer
Tijdstip van vertrek
Aankomsttijd