Met de veerboot van Paxos naar Apulië

Met de veerboot van Paxos naar Apulië is een uitstekende keuze! Paxos-Apulië veerboten worden verzorgd door 1 rederijen (Red Star Ferries) die de havens van Brindisi en Paxos aandoen.

Om er zeker van te zijn dat u een goedkoop Paxos Apulië ticket vindt, raden wij u aan onze zoekmachine te gebruiken, die aanbiedingen, prijzen en dienstregelingen van Red Star Ferries vergelijkt.

Veerboot Paxos Apulië in cijfers

Landen
Griekenland
Italië
Aantal havens
2
Aantal veerbootverbindingen
1
Aantal veerbootmaatschappijen
1
Zoeken naar overtochten
Accommodatie zoeken en boeken

Alle Paxos Apulië veerboot routes

Op zoek naar een Paxos naar Apulië veerboot? Ontdek de populairste routes waarmee u tussen deze verschillende regio's kunt varen. Of u nu eilanden, historische havens of pittoreske stranden wilt bereiken, veerboten zijn een handige en comfortabele manier om tussen Paxos en Apulië te reizen. Comfortabele hutten, restaurants aan boord, bioscopen, kinderactiviteiten... veerboten van Red Star Ferries bieden uitstekende faciliteiten en diensten voor het hele gezin.

Om uw ferry reis naar Paxos of Brindisi te plannen, gebruik onze prijsvergelijker om de beste aanbiedingen voor Paxos Apulië ferry tickets te vinden die u tijd en geld zullen besparen. Met behulp van onze gemakkelijk te gebruiken prijsvergelijker kunt u aanbiedingen en dienstregelingen vinden van een aantal veerbootmaatschappijen, waaronder Red Star Ferries. Er is zeker een deal die bij uw behoeften en budget past. Zoek uit 1 veerboot routes tussen Paxos en Apulië!

Zoeken naar overtochten
Accommodatie zoeken en boeken
Veerboot Paxos Apulië - Goedkope overtochten en veerboottickets

Gids voor een veerbootreis van Paxos naar Apulië

Apulië: Aankomst per veerboot vanuit Paxos en verkenning van de regio

Bari is een van de belangrijkste ferryhavens van Apulië en ook de grootste stad van de regio. Begin je bezoek met een wandeling door de smalle straatjes van de oude stad, bekend als Bari Vecchia. Hier kun je de prachtige Sint-Nicolaasbasiliek bewonderen, waar de relikwieën van Sint-Nicolaas, de beschermheilige van de stad, worden bewaard. Mis ook de kathedraal van San Sabino niet, een indrukwekkend voorbeeld van Romaanse architectuur.

Een andere fascinerende stad om te bezoeken is Brindisi, ook een belangrijke veerboothaven. Wandel langs de pittoreske haven en geniet van de maritieme sfeer. Bezoek de Romeinse Zuil, een emblematisch monument dat ooit het einde van de Appiaweg markeerde. En mis de prachtige kathedraal van Brindisi niet, gebouwd in de 11e eeuw.

Zoeken naar overtochten
Accommodatie zoeken en boeken

None

None
None
None