Aanbevolen route
Pigadia
Rechtstreekse reis naar Anafi met veerboot
Anafi
Prijzen zoeken
Alternatieve routes
Pigadia
Reizen met de veerboot naar Diafani
Diafani
Reizen met de veerboot naar Anafi
Anafi
Prijzen zoeken
Pigadia
Reizen met de veerboot naar Santorini
Santorini
Reizen met de veerboot naar Anafi
Anafi
Prijzen zoeken

Hoe kom ik met de veerboot van Pigadia naar Anafi?

Bent u op zoek naar het ideale ticket voor de overtocht van Pigadia naar Anafi? Zoek niet verder, u bent bij ons aan het juiste adres. Een ferry nemen van Pigadia naar Anafi is een handige en plezierige manier om te reizen.

Wij weten dat het plannen van een ferry overtocht van Pigadia naar Anafi stressvol kan zijn, daarom doen wij ons best om het u zo gemakkelijk en snel mogelijk te maken om een Pigadia naar Anafi ferry ticket te boeken.

Met Vivanoda, ons gebruiksvriendelijke platform, kunt u prijzen, routes en diensten vergelijken van verschillende veerbootmaatschappijen zoals ANEK Lines, Blue Star Ferries, Aigaion Pelagos, LANE Sea Line of Sea Jets, zodat u de Pigadia Anafi ferry deal kunt vinden die het beste past bij uw behoeften en budget, of u nu alleen reist, met z'n tweeën of met uw gezin.

De meeste schepen van ANEK Lines of Blue Star Ferries bieden faciliteiten aan boord zoals hutten, restaurants, winkels, Wi-Fi en nog veel meer. Vaak bieden ze ook faciliteiten voor mensen met beperkte mobiliteit.

Om de beste aanbiedingen voor overtochten van Pigadia naar Anafi te vinden, voert u gewoon uw reisdatums in en start u uw zoektocht op Vivanoda.

Informatie over de overtocht Pigadia - Anafi

Haven van vertrek
Pigadia
Griekenland
Dodekanesos
Haven van aankomst
Anafi
Griekenland
Cycladen eilanden
Afstand
160 km
Veerboot maatschappijen
ANEK Lines, Blue Star Ferries, Aigaion Pelagos, LANE Sea Line, Sea Jets
Frequentie van overtochten
2 overtochten per week
Minimale overtochttijd
6 uur 40 min
Zoeken naar overtochten
Accommodatie zoeken en boeken

Veerboot Pigadia Anafi: Tarieven, Tijdschema's en Duur

Als u met de veerboot van Pigadia naar Anafi wilt reizen, variëren de prijzen van €16 voor één persoon als u zonder auto reist tot €162 als u met uw auto reist. De gemiddelde prijs die we hebben gezien op de Pigadia naar Anafi route is €89. De gemiddelde vaartijd van Pigadia naar Anafi is 6 uur 18 min. De langzaamste veerboten doen er 7 uur 20 min over om Anafi te bereiken, terwijl de snelste boten in 5 uur 15 min in Anafi aankomen. De eerste ferry vertrekt om 20:15 vanuit de haven van Pigadia. De laatste boot naar Anafi verlaat de haven van Pigadia om 22:15.

Gemiddelde prijs van een Pigadia naar Anafi ferry overtocht
€89
Prijsklasse van overtochten Pigadia Anafi (Laagste prijs voor 1 passagier en hoogste prijs voor 1 passagier en een auto)
€16 - €162
Gemiddelde reistijd Pigadia Anafi
6 uur 18 min
Vertrektijd van de eerste ferry naar Anafi
20:15
Tijd laatste ferry vertrekt naar Anafi
22:15
Aankomsttijd van de eerste ferry naar Anafi
01:30
Aankomsttijd van de laatste ferry naar Anafi
05:35

Waarom met de veerboot van Pigadia naar Anafi?

Of u nu alleen reist, met z'n tweeën of met uw gezin, een overtocht van Pigadia naar Anafi kan een handige en aangename optie zijn om in Anafi te komen. Hier zijn 3 redenen waarom wij denken dat de veerboot van Pigadia naar Anafi een ideale manier van reizen is.

Genieten van het ongelooflijke uitzicht op zee
Als wij aan de kust zijn, zoeken wij vaak naar plaatsen met het beste uitzicht op zee. U geniet van een 360-graden uitzicht op de oceaan van de haven van Pigadia tot Anafi, of u nu luncht of ontspant in een van de lounges van het schip. Restaurant, bars, lounges, hutten... het prachtige uitzicht op zee is alomtegenwoordig aan boord van het schip.
Geen zorgen over de reis met uw fiets
In de trein, bus of vliegtuig is het vaak erg ingewikkeld en soms onmogelijk om te reizen met die onhandige metgezel: uw fiets. Dit is niet het geval op de veerboot. Zoals elk voertuig wordt uw tweewieler geparkeerd in de garage van het schip. U reist met een gerust hart van Pigadia naar Anafi, zonder angst voor schade aan uw motorfiets. U stapt in Anafi op uw fiets om van de boot te stappen.
Om wat zeelucht op te snuiven
Er bestaat geen twijfel meer over dat zeelucht vele gezondheidsvoordelen heeft. Maak in Pigadia, zodra u de haven verlaat, een wandeling op het dek van de boot van ANEK Lines of Blue Star Ferries en geniet van de zeestralen en de verkwikkende, met zuurstof verrijkte zeelucht: een echte thalassokuur en zeer effectief om de longen te ventileren! Een gevoel van welzijn zal zich snel meester van u maken. Zo kunt u vol energie aan uw vakantie in Anafi beginnen.

Welke maatschappijen verzorgen overtochten tussen Pigadia en Anafi?

Als u wilt reizen tussen Pigadia en Anafi met de veerboot, kunt u kiezen uit verschillende maatschappijen, waaronder ANEK Lines of Blue Star Ferries die regelmatige diensten tussen beide steden aanbieden. Meer informatie over de verschillende veerbootmaatschappijen op deze route en hun vertrektijden vindt u hier.

ANEK Lines Pigadia Anafi
ANEK Lines
Anek Lines is een Griekse scheepvaartmaatschappij die de route Pigadia-Anafi en andere scheepvaartlijnen tussen Italië en Griekenland en tussen vele Griekse eilanden exploiteert. Op Vivanoda kunt u de tarieven van Pigadia-Anafi vergelijken en een ANEK Lines ticket tussen Pigadia en Anafi boeken. ANEK Lines verzorgt 2 overtochten per week naar Anafi vanuit Pigadia en de reistijd is 6 uur 40 min. Meer informatie over ANEK Lines
6 uur 40 min
2 overtochten per week
Blue Star Ferries Pigadia Anafi
Blue Star Ferries
Blue Star Ferries is een Griekse scheepvaartmaatschappij die de route Pigadia-Anafi en andere binnenlandse routes tussen het Griekse vasteland en de talloze eilanden (Cycladen, Ionisch gebied, Kreta, Dodekanesos) exploiteert. Op Vivanoda kunt u de tarieven van Pigadia-Anafi vergelijken en een Blue Star Ferries ticket tussen Pigadia en Anafi boeken. Meer informatie over Blue Star Ferries

Waar vertrekken de veerboten in Pigadia? Waar komen de boten aan in Anafi?

Haven van vertrek in Pigadia

ANEK Lines of Blue Star Ferries veerboten vertrekken naar Anafi vanuit de volgende havens in Pigadia:

Karpathos
Kaart

Haven van aankomst in Anafi

De schepen van Blue Star Ferries of ANEK Lines komen aan in Anafi in de volgende havens:

Anafi
Kaart
Zoeken naar overtochten
Accommodatie zoeken en boeken

FAQ

Als u met de veerboot van Pigadia naar Anafi gaat, duurt het minstens 6 uur 40 min om de 160 km tussen Pigadia en Anafi af te leggen.

Dit hangt vaak af van het seizoen (in de winter zijn er minder overtochten tussen Pigadia en Anafi) en de veerbootmaatschappij (ANEK Lines en Blue Star Ferries). Momenteel zijn er 2 overtochten per week van Pigadia naar Anafi met de veerboot.

Er zijn 2 scheepvaartmaatschappijen die Pigadia en Anafi met elkaar verbinden: ANEK Lines en Blue Star Ferries.

Ja, absoluut, directe overtochten worden aangeboden door ANEK Lines, Blue Star Ferries, Aigaion Pelagos, LANE Sea Line, Sea Jets.

Tijdens uw overtocht tussen Pigadia en Anafi legt u 160 km af.

Om met de boot van Pigadia naar Anafi te gaan, kunt u prijzen vinden die variëren van €16 voor de laagste prijs tot €162 voor de hoogste prijs. De gemiddelde prijs die wij zagen was €89.

De eerste ferry vertrekt vanuit Pigadia om 20:15 naar Anafi.

De laatste ferry naar Anafi vertrekt meestal om 22:15 vanuit Pigadia.

Zoekfilters

Wijze van vervoer
Tijdstip van vertrek
Aankomsttijd