Pigadia
Rechtstreekse reis naar Chalki met veerboot
Chalki
Prijzen zoeken

Hoe kom ik met de veerboot van Pigadia naar Chalki?

Bent u op zoek naar het ideale ticket voor de overtocht van Pigadia naar Chalki? Zoek niet verder, u bent bij ons aan het juiste adres. Een ferry nemen van Pigadia naar Chalki is een handige en plezierige manier om te reizen.

Wij weten dat het plannen van een ferry overtocht van Pigadia naar Chalki stressvol kan zijn, daarom doen wij ons best om het u zo gemakkelijk en snel mogelijk te maken om een Pigadia naar Chalki ferry ticket te boeken.

Met Vivanoda, ons gebruiksvriendelijke platform, kunt u prijzen, routes en diensten vergelijken van verschillende veerbootmaatschappijen zoals ANEK Lines, Blue Star Ferries, Aigaion Pelagos of Sea Jets, zodat u de Pigadia Chalki ferry deal kunt vinden die het beste past bij uw behoeften en budget, of u nu alleen reist, met z'n tweeën of met uw gezin.

De meeste schepen van ANEK Lines, Blue Star Ferries, Aigaion Pelagos of Sea Jets bieden faciliteiten aan boord zoals hutten, restaurants, winkels, Wi-Fi en nog veel meer. Vaak bieden ze ook faciliteiten voor mensen met beperkte mobiliteit.

Om de beste aanbiedingen voor overtochten van Pigadia naar Chalki te vinden, voert u gewoon uw reisdatums in en start u uw zoektocht op Vivanoda.

Informatie over de overtocht Pigadia - Chalki

Haven van vertrek
Pigadia
Griekenland
Dodekanesos
Haven van aankomst
Chalki
Griekenland
Dodekanesos
Afstand
87 km
Veerboot maatschappijen
ANEK Lines, Blue Star Ferries, Aigaion Pelagos, Sea Jets
Frequentie van overtochten
3 overtochten per week
Minimale overtochttijd
3 uur 20 min
Zoeken naar overtochten
Accommodatie zoeken en boeken

Veerboot Pigadia Chalki: Tarieven, Tijdschema's en Duur

Als u met de veerboot van Pigadia naar Chalki wilt reizen, variëren de prijzen van €12 voor één persoon als u zonder auto reist tot €70 als u met uw auto reist. De gemiddelde prijs die we hebben gezien op de Pigadia naar Chalki route is €41. De gemiddelde vaartijd van Pigadia naar Chalki is 2 uur 45 min. De langzaamste veerboten doen er 2 uur 45 min over om Chalki te bereiken, terwijl de snelste boten in 2 uur 45 min in Chalki aankomen. De eerste ferry vertrekt om 08:30 vanuit de haven van Pigadia. De laatste boot naar Chalki verlaat de haven van Pigadia om 10:45.

Gemiddelde prijs van een Pigadia naar Chalki ferry overtocht
€41
Prijsklasse van overtochten Pigadia Chalki (Laagste prijs voor 1 passagier en hoogste prijs voor 1 passagier en een auto)
€12 - €70
Gemiddelde reistijd Pigadia Chalki
2 uur 45 min
Vertrektijd van de eerste ferry naar Chalki
08:30
Tijd laatste ferry vertrekt naar Chalki
10:45
Aankomsttijd van de eerste ferry naar Chalki
11:15
Aankomsttijd van de laatste ferry naar Chalki
13:30

Waarom met de veerboot van Pigadia naar Chalki?

Of u nu alleen reist, met z'n tweeën of met uw gezin, een overtocht van Pigadia naar Chalki kan een handige en aangename optie zijn om in Chalki te komen. Hier zijn 3 redenen waarom wij denken dat de veerboot van Pigadia naar Chalki een ideale manier van reizen is.

Genieten van het ongelooflijke uitzicht op zee
Telkens als wij op vakantie gaan aan de kust, zoeken wij het beste uitzicht op zee. U geniet van een 360-graden uitzicht op de oceaan van de haven van Pigadia tot Chalki, of u nu luncht of ontspant in een van de lounges van het schip. Restaurant, bars, lounges, hutten... het prachtige uitzicht op zee is alomtegenwoordig aan boord van het schip.
Neem een onbeperkte hoeveelheid bagage mee
Eén stuk bagage is gratis, voor alle andere moet worden betaald. Dit is vaak de formule die wordt gebruikt wanneer we met andere vervoersmiddelen reizen, wat heel vaak leidt tot een aanzienlijke verhoging van de rekening. Wanneer u echter in Pigadia aan boord gaat van een ANEK Lines, Blue Star Ferries, Aigaion Pelagos of Sea Jets ferry, bent u vrij om zoveel bagage mee te nemen als u wilt, zolang het maar in uw voertuig blijft. Als u als voetganger reist, kunnen de voorwaarden beperkter zijn omdat u uw bagage bij u moet dragen tot u in Chalki aankomt. Het is echter de moeite waard om het personeel van ANEK Lines, Blue Star Ferries, Aigaion Pelagos of Sea Jets te vragen of het schip een bagagedepot heeft waar u uw koffers kunt achterlaten totdat u Chalki bereikt.
U krijgt veel meer rust dan in de auto
Vanwege de verhoogde alertheid die nodig is om een auto te besturen op lange trajecten, is autorijden vermoeiend. De overtocht naar Pigadia Chalki is het tegenovergestelde! Aan boord, afhankelijk van het schip van ANEK Lines, Blue Star Ferries, Aigaion Pelagos of Sea Jets, wordt er alles aan gedaan om u te ontspannen in de rust van comfortabele ligstoelen, om u tijd voor uzelf te geven, om te loungen op de buitendekken, om u te vermaken en om plezier te maken. U komt stressvrij en volledig ontspannen aan in Chalki.

Welke maatschappijen verzorgen overtochten tussen Pigadia en Chalki?

Als u wilt reizen tussen Pigadia en Chalki met de veerboot, kunt u kiezen uit verschillende maatschappijen, waaronder ANEK Lines, Blue Star Ferries, Aigaion Pelagos of Sea Jets die regelmatige diensten tussen beide steden aanbieden. Meer informatie over de verschillende veerbootmaatschappijen op deze route en hun vertrektijden vindt u hier.

ANEK Lines Pigadia Chalki
ANEK Lines
Anek Lines is een Griekse scheepvaartmaatschappij die de route Pigadia-Chalki en andere scheepvaartlijnen tussen Italië en Griekenland en tussen vele Griekse eilanden exploiteert. Op Vivanoda kunt u de tarieven van Pigadia-Chalki vergelijken en een ANEK Lines ticket tussen Pigadia en Chalki boeken. ANEK Lines verzorgt 3 overtochten per week naar Chalki vanuit Pigadia en de reistijd is 3 uur 20 min. Meer informatie over ANEK Lines
3 uur 20 min
3 overtochten per week
Blue Star Ferries Pigadia Chalki
Blue Star Ferries
Blue Star Ferries is een Griekse scheepvaartmaatschappij die de route Pigadia-Chalki en andere binnenlandse routes tussen het Griekse vasteland en de talloze eilanden (Cycladen, Ionisch gebied, Kreta, Dodekanesos) exploiteert. Op Vivanoda kunt u de tarieven van Pigadia-Chalki vergelijken en een Blue Star Ferries ticket tussen Pigadia en Chalki boeken. Meer informatie over Blue Star Ferries
Aigaion Pelagos Pigadia Chalki
Aigaion Pelagos
Aigaion Pelagos werd opgericht in 1999 en is gevestigd in Athene, Griekenland. De maatschappij bedient de Griekse eilanden en havens in de Egeïsche Zee. Op Vivanoda kunt u de tarieven van Pigadia-Chalki vergelijken en een Aigaion Pelagos ticket tussen Pigadia en Chalki boeken. Meer informatie over Aigaion Pelagos
Sea Jets Pigadia Chalki
Sea Jets
Sea Jets is een Griekse scheepvaartmaatschappij die in 1989 is opgericht. Zij exploiteert ongeveer 140 routes tussen Piraeus en Kreta en de Cycladen-archipel. Op Vivanoda kunt u de tarieven van Pigadia-Chalki vergelijken en een Sea Jets ticket tussen Pigadia en Chalki boeken. Meer informatie over Sea Jets

Waar vertrekken de veerboten in Pigadia? Waar komen de boten aan in Chalki?

Haven van vertrek in Pigadia

ANEK Lines, Blue Star Ferries, Aigaion Pelagos of Sea Jets veerboten vertrekken naar Chalki vanuit de volgende havens in Pigadia:

Karpathos
Kaart

Haven van aankomst in Chalki

De schepen van Sea Jets, Aigaion Pelagos, Blue Star Ferries of ANEK Lines komen aan in Chalki in de volgende havens:

Chalki
Kaart
Zoeken naar overtochten
Accommodatie zoeken en boeken

FAQ

Als u met de veerboot van Pigadia naar Chalki gaat, duurt het minstens 3 uur 20 min om de 87 km tussen Pigadia en Chalki af te leggen.

Dit hangt vaak af van het seizoen (in de winter zijn er minder overtochten tussen Pigadia en Chalki) en de veerbootmaatschappij (ANEK Lines, Blue Star Ferries, Aigaion Pelagos en Sea Jets). Momenteel zijn er 3 overtochten per week van Pigadia naar Chalki met de veerboot.

Er zijn 4 scheepvaartmaatschappijen die Pigadia en Chalki met elkaar verbinden: ANEK Lines, Blue Star Ferries, Aigaion Pelagos en Sea Jets.

Ja, absoluut, directe overtochten worden aangeboden door ANEK Lines, Blue Star Ferries, Aigaion Pelagos, Sea Jets.

Vergelijk, voordat u boekt, de prijzen van ANEK Lines, Blue Star Ferries, Aigaion Pelagos, Sea Jets op onze website Vivanoda. Vervolgens kunt u uw geselecteerde overtocht gemakkelijk en veilig boeken op de website van onze partner.

Als u uw Pigadia Chalki boeking wilt wijzigen of annuleren, kunt u dit eenvoudig doen door contact op te nemen met onze partner die uw boeking beheert. Merk op dat, afhankelijk van de tariefvoorwaarden, sommige tickets niet terugbetaalbaar of wijzigbaar zijn. Het is belangrijk om hiervan op de hoogte te zijn bij het boeken van uw ticket.

Tijdens uw overtocht tussen Pigadia en Chalki legt u 87 km af.

Om met de boot van Pigadia naar Chalki te gaan, kunt u prijzen vinden die variëren van €12 voor de laagste prijs tot €70 voor de hoogste prijs. De gemiddelde prijs die wij zagen was €41.

De eerste ferry vertrekt vanuit Pigadia om 08:30 naar Chalki.

De laatste ferry naar Chalki vertrekt meestal om 10:45 vanuit Pigadia.

Hoe is een Pigadia naar Chalki ferry overtocht?

Als dit uw eerste keer is op een veerboot, is het niet eenvoudig om u voor te stellen hoe een overtocht over zee van Pigadia naar Chalki eruit ziet. Daarom zullen wij deze unieke reiservaring beschrijven, van het inschepen in Pigadia tot het ontschepen in Chalki, zodat u zich beter kunt inleven in de maritieme wereld van ANEK Lines, Blue Star Ferries, Aigaion Pelagos en Sea Jets. U vindt hier ook toeristische en praktische informatie over Pigadia en Chalki.

Instappen in Pigadia

Hier zijn de stappen om in te schepen voordat uw Pigadia Chalki ferry reis begint:

  • Aanmelding in de haven van Pigadia / U moet rekening houden met een bepaalde tijd (controleer dit bij ANEK Lines, Blue Star Ferries, Aigaion Pelagos of Sea Jets) vóór de werkelijke vertrektijd van het schip om aan te komen bij de veerbootterminal van Pigadia. Na dit tijdstip kan de maatschappij u weigeren aan boord te gaan.
  • Inchecken voor de overtocht Pigadia - Chalki / In Pigadia presenteert u uw identiteitspapieren (paspoort of CNI) en het boekingsnummer bij de loketten van Sea Jets, Aigaion Pelagos, Blue Star Ferries of ANEK Lines in de veerbootterminal van Pigadia. Met de auto is het proces hetzelfde, maar dan rechtstreeks vanuit de instapstroken. U blijft in uw voertuig.
  • Aan boord van de veerboot naar Chalki / Let op gesproken berichten in de veerbootterminal van Pigadia die u uitnodigen om aan boord te gaan. Met de auto volgt u de instructies van het personeel van ANEK Lines, Blue Star Ferries, Aigaion Pelagos of Sea Jets om aan boord te gaan en uw voertuig aan boord te parkeren.

Leven aan boord van de veerboot tussen Pigadia en Chalki

Aan boord van het schip van Sea Jets, Aigaion Pelagos, Blue Star Ferries of ANEK Lines kunt u uw activiteiten kiezen op basis van uw voorkeuren! Sommige reizigers zullen willen ontspannen in de privacy van een hut, terwijl anderen zullen genieten van de bars, restaurants, spelletjes en winkels.

Aankomst van de veerboot in Chalki

Hier vindt u informatie voor de ontscheping in Chalki:

  • De veerboot vaart de haven van Chalki binnen / Zodra de ferry is aangemeerd, mag u terugkeren naar de garage van het schip. U hoeft zich niet te haasten. Geniet in plaats daarvan van de aankomst in de haven van Chalki vanaf het dek van de boot.
  • Als u in een hut zit. / U moet uw hut ongeveer een half uur voor aankomst in Chalki Harbour verlaten.
  • Verlaat het schip en Chalki is van u / Zodra de garagedeuren open zijn, gaat het verlaten van het schip vrij snel. Als voetganger stapt u nog sneller uit. Een douanecontrole in Chalki is niet uitgesloten. Verlaat eindelijk de haven en Chalki wacht op u!

Zoekfilters

Wijze van vervoer
Tijdstip van vertrek
Aankomsttijd