Piombino
Rechtstreekse reis naar Portoferraio met veerboot
Portoferraio
Prijzen zoeken

Hoe kom ik met de veerboot van Piombino naar Portoferraio?

Bent u op zoek naar het ideale ticket voor de overtocht van Piombino naar Portoferraio? Zoek niet verder, u bent bij ons aan het juiste adres. Een ferry nemen van Piombino naar Portoferraio is een handige en plezierige manier om te reizen.

Wij weten dat het plannen van een ferry overtocht van Piombino naar Portoferraio stressvol kan zijn, daarom doen wij ons best om het u zo gemakkelijk en snel mogelijk te maken om een Piombino naar Portoferraio ferry ticket te boeken.

Met Vivanoda, ons gebruiksvriendelijke platform, kunt u prijzen, routes en diensten vergelijken van verschillende veerbootmaatschappijen zoals Corsica Ferries, Moby Lines, Toremar of Blu Navy, zodat u de Piombino Portoferraio ferry deal kunt vinden die het beste past bij uw behoeften en budget, of u nu alleen reist, met z'n tweeën of met uw gezin.

De meeste schepen van Corsica Ferries, Moby Lines, Toremar of Blu Navy bieden faciliteiten aan boord zoals hutten, restaurants, winkels, Wi-Fi en nog veel meer. Vaak bieden ze ook faciliteiten voor mensen met beperkte mobiliteit.

Om de beste aanbiedingen voor overtochten van Piombino naar Portoferraio te vinden, voert u gewoon uw reisdatums in en start u uw zoektocht op Vivanoda.

Informatie over de overtocht Piombino - Portoferraio

Haven van vertrek
Piombino
Italië
Toscane
Haven van aankomst
Portoferraio
Italië
Toscane
Afstand
21 km
Veerboot maatschappijen
Corsica Ferries, Moby Lines, Toremar, Blu Navy
Frequentie van overtochten
43 overtochten per dag
Minimale overtochttijd
40 min
Zoeken naar overtochten
Accommodatie zoeken en boeken

Veerboot Piombino Portoferraio: Tarieven, Tijdschema's en Duur

Als u met de veerboot van Piombino naar Portoferraio wilt reizen, variëren de prijzen van €15 voor één persoon als u zonder auto reist tot €126 als u met uw auto reist. De gemiddelde prijs die we hebben gezien op de Piombino naar Portoferraio route is €51. De gemiddelde vaartijd van Piombino naar Portoferraio is 55 min. De langzaamste veerboten doen er 1 uur over om Portoferraio te bereiken, terwijl de snelste boten in 40 min in Portoferraio aankomen. De eerste ferry vertrekt om 06:15 vanuit de haven van Piombino. De laatste boot naar Portoferraio verlaat de haven van Piombino om 18:10.

Gemiddelde prijs van een Piombino naar Portoferraio ferry overtocht
€51
Prijsklasse van overtochten Piombino Portoferraio (Laagste prijs voor 1 passagier en hoogste prijs voor 1 passagier en een auto)
€15 - €126
Gemiddelde reistijd Piombino Portoferraio
55 min
Vertrektijd van de eerste ferry naar Portoferraio
06:15
Tijd laatste ferry vertrekt naar Portoferraio
18:10
Aankomsttijd van de eerste ferry naar Portoferraio
07:15
Aankomsttijd van de laatste ferry naar Portoferraio
18:55

Waarom met de veerboot van Piombino naar Portoferraio?

Of u nu alleen reist, met z'n tweeën of met uw gezin, een overtocht van Piombino naar Portoferraio kan een handige en aangename optie zijn om in Portoferraio te komen. Hier zijn 3 redenen waarom wij denken dat de veerboot van Piombino naar Portoferraio een ideale manier van reizen is.

De tijd nemen wordt een plezier
Het is bekend dat wij in een maatschappij leven waarin alles snel, sneller en sneller moet gaan. Varen met minder dan 40 km/u aan boord van een Corsica Ferries, Moby Lines, Toremar of Blu Navy ferry voor de 21 km tussen Piombino en Portoferraio zal een ontspannende stop zijn. Alle schepen zijn uitgerust met lounges, restaurants, promenadedekken, en soms nog veel meer... Misschien vindt u uw overtocht Piombino-Portoferraio wel iets te kort!
Neem een onbeperkte hoeveelheid bagage mee
Bij de trein, de bus of het vliegtuig geldt vaak een maximum van één gratis stuk bagage en elk extra stuk bagage brengt extra kosten met zich mee. Wanneer u echter in Piombino aan boord gaat van een Corsica Ferries, Moby Lines, Toremar of Blu Navy ferry, bent u vrij om zoveel bagage mee te nemen als u wilt, zolang het maar in uw voertuig blijft. Als u zonder auto reist, zult u tijdens de reis naar Portoferraio beperkt zijn in uw bewegingen. Het is echter raadzaam om de bemanning van Corsica Ferries, Moby Lines, Toremar of Blu Navy te vragen, omdat er vaak bagagekluizen zijn waar passagiers hun bagage tijdens de overtocht kunnen opbergen.
Geen zorgen over de reis met uw fiets
Reizen met uw fiets in een trein, vliegtuig of bus wordt vaak een nachtmerrie omdat hij zo onhandelbaar is. Dit is niet het geval op de veerboot. Zoals elk voertuig wordt uw tweewieler geparkeerd in de garage van het schip. U reist met een gerust hart van Piombino naar Portoferraio, zonder angst voor schade aan uw motorfiets. U stapt in Portoferraio op uw fiets om van de boot te stappen.

Welke maatschappijen verzorgen overtochten tussen Piombino en Portoferraio?

Als u wilt reizen tussen Piombino en Portoferraio met de veerboot, kunt u kiezen uit verschillende maatschappijen, waaronder Corsica Ferries, Moby Lines, Toremar of Blu Navy die regelmatige diensten tussen beide steden aanbieden. Meer informatie over de verschillende veerbootmaatschappijen op deze route en hun vertrektijden vindt u hier.

Corsica Ferries Piombino Portoferraio
Corsica Ferries
Corsica Ferries is een Frans-Italiaanse veerbootmaatschappij die Corsica en Sardinië bedient vanuit Frankrijk en Italië. Op Vivanoda kunt u de tarieven van Piombino-Portoferraio vergelijken en een Corsica Ferries ticket tussen Piombino en Portoferraio boeken. Corsica Ferries verzorgt 5 overtochten per dag naar Portoferraio vanuit Piombino en de reistijd is 40 min. Meer informatie over Corsica Ferries
40 min
5 overtochten per dag
Moby Lines Piombino Portoferraio
Moby Lines
Moby Lines is een Italiaanse veerbootmaatschappij die sinds 1959 vanuit Italië naar Sardinië en Corsica vaart. Hoe boekt u een Moby Lines Piombino Portoferraio overtocht? Met behulp van Vivanoda en haar multi-transport zoekmachine! Op Vivanoda kunt u de tarieven van Piombino-Portoferraio vergelijken en een Moby Lines ticket tussen Piombino en Portoferraio boeken. Moby Lines verzorgt 12 overtochten per dag naar Portoferraio vanuit Piombino en de reistijd is 1 uur. Meer informatie over Moby Lines
1 uur
12 overtochten per dag
Toremar Piombino Portoferraio
Toremar
Toremar werd opgericht in 1981 en is gevestigd in Italië. De maatschappij biedt overtochten aan tussen de Toscaanse eilanden en Sardinië. Op Vivanoda kunt u de tarieven van Piombino-Portoferraio vergelijken en een Toremar ticket tussen Piombino en Portoferraio boeken. Toremar verzorgt 21 overtochten per dag naar Portoferraio vanuit Piombino en de reistijd is 40 min. Meer informatie over Toremar
40 min
21 overtochten per dag
Blu Navy Piombino Portoferraio
Blu Navy
De veerbootmaatschappij Blu Navy verzorgt overtochten in Italië en in het bijzonder zeeverbindingen tussen de havens van Piombino en Portoferraio. Op Vivanoda kunt u de tarieven van Piombino-Portoferraio vergelijken en een Blu Navy ticket tussen Piombino en Portoferraio boeken. Blu Navy verzorgt 5 overtochten per dag naar Portoferraio vanuit Piombino en de reistijd is 1 uur. Meer informatie over Blu Navy
1 uur
5 overtochten per dag

Waar vertrekken de veerboten in Piombino? Waar komen de boten aan in Portoferraio?

Haven van vertrek in Piombino

Corsica Ferries, Moby Lines, Toremar of Blu Navy veerboten vertrekken naar Portoferraio vanuit de volgende havens in Piombino:

Piombino
Kaart

Haven van aankomst in Portoferraio

De schepen van Blu Navy, Toremar, Moby Lines of Corsica Ferries komen aan in Portoferraio in de volgende havens:

Portoferraio
Kaart
Zoeken naar overtochten
Accommodatie zoeken en boeken

FAQ

Als u met de veerboot van Piombino naar Portoferraio gaat, duurt het minstens 40 min om de 21 km tussen Piombino en Portoferraio af te leggen.

Dit hangt vaak af van het seizoen (in de winter zijn er minder overtochten tussen Piombino en Portoferraio) en de veerbootmaatschappij (Corsica Ferries, Moby Lines, Toremar en Blu Navy). Momenteel zijn er 43 overtochten per dag van Piombino naar Portoferraio met de veerboot.

Er zijn 4 scheepvaartmaatschappijen die Piombino en Portoferraio met elkaar verbinden: Corsica Ferries, Moby Lines, Toremar en Blu Navy.

Ja, absoluut, directe overtochten worden aangeboden door Corsica Ferries, Moby Lines, Toremar, Blu Navy.

Vergelijk, voordat u boekt, de prijzen van Corsica Ferries, Moby Lines, Toremar, Blu Navy op onze website Vivanoda. Vervolgens kunt u uw geselecteerde overtocht gemakkelijk en veilig boeken op de website van onze partner.

Als u uw Piombino Portoferraio boeking wilt wijzigen of annuleren, kunt u dit eenvoudig doen door contact op te nemen met onze partner die uw boeking beheert. Merk op dat, afhankelijk van de tariefvoorwaarden, sommige tickets niet terugbetaalbaar of wijzigbaar zijn. Het is belangrijk om hiervan op de hoogte te zijn bij het boeken van uw ticket.

Tijdens uw overtocht tussen Piombino en Portoferraio legt u 21 km af.

Om met de boot van Piombino naar Portoferraio te gaan, kunt u prijzen vinden die variëren van €15 voor de laagste prijs tot €126 voor de hoogste prijs. De gemiddelde prijs die wij zagen was €51.

De eerste ferry vertrekt vanuit Piombino om 06:15 naar Portoferraio.

De laatste ferry naar Portoferraio vertrekt meestal om 18:10 vanuit Piombino.

Hoe is een Piombino naar Portoferraio ferry overtocht?

Als u nog nooit op een veerboot bent geweest, is het moeilijk voor te stellen hoe een dag op zee tussen Piombino en Portoferraio eruit zou zien. Om u te helpen in de sfeer te komen van een ferry cruise met Corsica Ferries, Moby Lines, Toremar of Blu Navy, leggen wij hier de verschillende etappes van de reis uit, van inschepen in Piombino tot ontschepen in Portoferraio. U vindt hier ook praktische informatie over Piombino en Portoferraio.

Instappen in Piombino

Voordat uw Piombino Portoferraio ferry reis begint, zijn hier de paar stappen om in te schepen:

  • Presentatie in de haven van Piombino / U moet rekening houden met een bepaalde tijd (controleer dit bij Corsica Ferries, Moby Lines, Toremar of Blu Navy) vóór de werkelijke vertrektijd van het schip om aan te komen bij de veerbootterminal van Piombino. Na dit tijdstip kan de maatschappij u weigeren aan boord te gaan.
  • Inchecken voor de overtocht Piombino - Portoferraio / In de Piombino ferry terminal, zoek naar de Corsica Ferries, Moby Lines, Toremar of Blu Navy balies en toon uw paspoort en boekingsnummer. Als u met de auto reist, ga dan op de gereserveerde plaatsen staan. Het inchecken gebeurt direct vanuit uw voertuig.
  • Aan boord van de veerboot naar Portoferraio / Let op gesproken berichten in de veerbootterminal van Piombino die u uitnodigen om aan boord te gaan. Met de auto volgt u de instructies van het personeel van Corsica Ferries, Moby Lines, Toremar of Blu Navy om aan boord te gaan en uw voertuig aan boord te parkeren.

Overtocht van Piombino naar Portoferraio: aan boord van het schip...

Op het schip van Corsica Ferries, Moby Lines, Toremar of Blu Navy heeft iedereen zijn eigen reisfilosofie. Sommige reizigers zullen willen ontspannen in de privacy van een hut, terwijl anderen zullen genieten van de bars, restaurants, spelletjes en winkels.

Portoferraio is in zicht, ontscheping nabij!

Tot slot vindt u hier wat informatie voor de aankomst van de ferry in Portoferraio:

  • De haven van Portoferraio is in zicht / U krijgt pas toegang tot de garage als de boot is afgemeerd. Het heeft geen zin u te haasten. Als u wilt wachten, raden wij u aan de binnenkomst in Portoferraio Harbour vanaf de buitendekken te bekijken.
  • Ontruim uw hut. / Als u in een comfortabele hut van Piombino naar Portoferraio bent gereisd, moet u ongeveer een half uur voor aankomst in Portoferraio uw hut verlaten.
  • Het schip verlaten en Portoferraio verkennen / Zodra de garagedeuren open zijn, gaat het verlaten van het schip vrij snel. Als voetganger stapt u nog sneller uit. In Portoferraio komt u waarschijnlijk door een douanecontrole. Eindelijk is uw vakantie in Portoferraio begonnen!

Zoekfilters

Wijze van vervoer
Tijdstip van vertrek
Aankomsttijd