Piran
Rechtstreekse reis naar Rovinj met veerboot
Rovinj
Prijzen zoeken

Hoe kom ik met de veerboot van Piran naar Rovinj?

Bent u op zoek naar het ideale ticket voor de overtocht van Piran naar Rovinj? Zoek niet verder, u bent bij ons aan het juiste adres. Een ferry nemen van Piran naar Rovinj is een handige en plezierige manier om te reizen.

Wij weten dat het plannen van een ferry overtocht van Piran naar Rovinj stressvol kan zijn, daarom doen wij ons best om het u zo gemakkelijk en snel mogelijk te maken om een Piran naar Rovinj ferry ticket te boeken.

Met Vivanoda, ons gebruiksvriendelijke platform, kunt u prijzen, routes en diensten vergelijken van verschillende veerbootmaatschappijen zoals Trieste Lines, zodat u de Piran Rovinj ferry deal kunt vinden die het beste past bij uw behoeften en budget, of u nu alleen reist, met z'n tweeën of met uw gezin.

De meeste schepen van Trieste Lines bieden faciliteiten aan boord zoals hutten, restaurants, winkels, Wi-Fi en nog veel meer. Vaak bieden ze ook faciliteiten voor mensen met beperkte mobiliteit.

Om de beste aanbiedingen voor overtochten van Piran naar Rovinj te vinden, voert u gewoon uw reisdatums in en start u uw zoektocht op Vivanoda.

Informatie over de overtocht Piran - Rovinj

Haven van vertrek
Piran
Slovenië
Haven van aankomst
Rovinj
Kroatië
Istrië
Afstand
50 km
Veerboot maatschappijen
Trieste Lines
Zoeken naar overtochten
Accommodatie zoeken en boeken

Welke maatschappijen verzorgen overtochten tussen Piran en Rovinj?

Als u wilt reizen tussen Piran en Rovinj met de veerboot, kunt u kiezen uit verschillende maatschappijen, waaronder Trieste Lines die regelmatige diensten tussen beide steden aanbieden. Meer informatie over de verschillende veerbootmaatschappijen op deze route en hun vertrektijden vindt u hier.

Trieste Lines Piran Rovinj
Trieste Lines
Trieste Lines werd opgericht in 2015 en is gevestigd in Italië. Het biedt overtochten aan tussen Italië en Kroatië. Op Vivanoda kunt u de tarieven van Piran-Rovinj vergelijken en een Trieste Lines ticket tussen Piran en Rovinj boeken. Meer informatie over Trieste Lines

Waar vertrekken de veerboten in Piran? Waar komen de boten aan in Rovinj?

Haven van vertrek in Piran

Trieste Lines veerboten vertrekken naar Rovinj vanuit de volgende havens in Piran:

Piran
Kaart

Haven van aankomst in Rovinj

De schepen van Trieste Lines komen aan in Rovinj in de volgende havens:

Rovinj
Kaart
Zoeken naar overtochten
Accommodatie zoeken en boeken

Zoekfilters

Wijze van vervoer
Tijdstip van vertrek
Aankomsttijd