Ponza
Rechtstreekse reis naar Terracina met veerboot
Terracina
Prijzen zoeken

Hoe kom ik met de veerboot van Ponza naar Terracina?

Bent u op zoek naar het ideale ticket voor de overtocht van Ponza naar Terracina? Zoek niet verder, u bent bij ons aan het juiste adres. Een ferry nemen van Ponza naar Terracina is een handige en plezierige manier om te reizen.

Wij weten dat het plannen van een ferry overtocht van Ponza naar Terracina stressvol kan zijn, daarom doen wij ons best om het u zo gemakkelijk en snel mogelijk te maken om een Ponza naar Terracina ferry ticket te boeken.

Met Vivanoda, ons gebruiksvriendelijke platform, kunt u prijzen, routes en diensten vergelijken van verschillende veerbootmaatschappijen zoals NLG - Navigazione Libera del Golfo of Laziomar, zodat u de Ponza Terracina ferry deal kunt vinden die het beste past bij uw behoeften en budget, of u nu alleen reist, met z'n tweeën of met uw gezin.

De meeste schepen van NLG - Navigazione Libera del Golfo of Laziomar bieden faciliteiten aan boord zoals hutten, restaurants, winkels, Wi-Fi en nog veel meer. Vaak bieden ze ook faciliteiten voor mensen met beperkte mobiliteit.

Om de beste aanbiedingen voor overtochten van Ponza naar Terracina te vinden, voert u gewoon uw reisdatums in en start u uw zoektocht op Vivanoda.

Informatie over de overtocht Ponza - Terracina

Haven van vertrek
Ponza
Italië
Pontijnse Eilanden
Haven van aankomst
Terracina
Italië
Latium
Afstand
50 km
Veerboot maatschappijen
NLG - Navigazione Libera del Golfo, Laziomar
Frequentie van overtochten
3 overtochten per dag
Minimale overtochttijd
50 min
Zoeken naar overtochten
Accommodatie zoeken en boeken

Veerboot Ponza Terracina: Tarieven, Tijdschema's en Duur

Als u met de veerboot van Ponza naar Terracina wilt reizen, variëren de prijzen van €28 voor één persoon als u zonder auto reist tot €32 als u met uw auto reist. De gemiddelde prijs die we hebben gezien op de Ponza naar Terracina route is €30. De gemiddelde vaartijd van Ponza naar Terracina is 1 uur 15 min. De langzaamste veerboten doen er 1 uur 15 min over om Terracina te bereiken, terwijl de snelste boten in 1 uur 15 min in Terracina aankomen. De eerste ferry vertrekt om 10:15 vanuit de haven van Ponza. De laatste boot naar Terracina verlaat de haven van Ponza om 18:40.

Gemiddelde prijs van een Ponza naar Terracina ferry overtocht
€30
Prijsklasse van overtochten Ponza Terracina (Laagste prijs voor 1 passagier en hoogste prijs voor 1 passagier en een auto)
€28 - €32
Gemiddelde reistijd Ponza Terracina
1 uur 15 min
Vertrektijd van de eerste ferry naar Terracina
10:15
Tijd laatste ferry vertrekt naar Terracina
18:40
Aankomsttijd van de eerste ferry naar Terracina
11:30
Aankomsttijd van de laatste ferry naar Terracina
19:55

Waarom met de veerboot van Ponza naar Terracina?

Of u nu alleen reist, met z'n tweeën of met uw gezin, een overtocht van Ponza naar Terracina kan een handige en aangename optie zijn om in Terracina te komen. Hier zijn 3 redenen waarom wij denken dat de veerboot van Ponza naar Terracina een ideale manier van reizen is.

Genieten van het ongelooflijke uitzicht op zee
Als wij aan de kust zijn, zoeken wij vaak naar plaatsen met het beste uitzicht op zee. U geniet van een 360-graden uitzicht op de oceaan van de haven van Ponza tot Terracina, of u nu luncht of ontspant in een van de lounges van het schip. Overal bieden grote ramen u een buitengewoon uitzicht op de azuurblauwe zee, zodat u optimaal kunt genieten van de rustgevende kracht ervan.
Geen zorgen over de reis met uw fiets
Reizen met uw fiets in een trein, vliegtuig of bus wordt vaak een nachtmerrie omdat hij zo onhandelbaar is. Dit is niet het geval op de veerboot. Zoals elk voertuig wordt uw tweewieler geparkeerd in de garage van het schip. U laat hem daar voor de duur van de overtocht Ponza-Terracina in alle veiligheid achter, zonder vrees voor beschadiging. U stapt in Terracina op uw fiets om van de boot te stappen.
Neem een onbeperkte hoeveelheid bagage mee
Eén stuk bagage is gratis, voor alle andere moet worden betaald. Dit is vaak de formule die wordt gebruikt wanneer we met andere vervoersmiddelen reizen, wat heel vaak leidt tot een aanzienlijke verhoging van de rekening. Op de Ponza Terracina ferry kunt u zoveel bagage meenemen als u wilt, binnen de capaciteit van uw voertuig. Als u zonder auto reist, zult u tijdens de reis naar Terracina beperkt zijn in uw bewegingen. Het is echter raadzaam om de bemanning van NLG - Navigazione Libera del Golfo of Laziomar te vragen, omdat er vaak bagagekluizen zijn waar passagiers hun bagage tijdens de overtocht kunnen opbergen.

Welke maatschappijen verzorgen overtochten tussen Ponza en Terracina?

Als u wilt reizen tussen Ponza en Terracina met de veerboot, kunt u kiezen uit verschillende maatschappijen, waaronder NLG - Navigazione Libera del Golfo of Laziomar die regelmatige diensten tussen beide steden aanbieden. Meer informatie over de verschillende veerbootmaatschappijen op deze route en hun vertrektijden vindt u hier.

NLG - Navigazione Libera del Golfo Ponza Terracina
NLG - Navigazione Libera del Golfo
Navigazione Libera del Golfo (NLG) werd opgericht in 1950 en is gevestigd in Napels, Italië. Het bedrijf biedt overtochten aan in de Golf van Napels en de regio Sardinië. Op Vivanoda kunt u de tarieven van Ponza-Terracina vergelijken en een NLG - Navigazione Libera del Golfo ticket tussen Ponza en Terracina boeken. NLG - Navigazione Libera del Golfo verzorgt 7 overtochten per week naar Terracina vanuit Ponza en de reistijd is 50 min. Meer informatie over NLG - Navigazione Libera del Golfo
50 min
7 overtochten per week
Laziomar Ponza Terracina
Laziomar
De veerbootmaatschappij Laziomar verzorgt overtochten in Italië en in het bijzonder zeeverbindingen tussen de havens van Ponza en Terracina. Op Vivanoda kunt u de tarieven van Ponza-Terracina vergelijken en een Laziomar ticket tussen Ponza en Terracina boeken. Laziomar verzorgt 14 overtochten per week naar Terracina vanuit Ponza en de reistijd is 2 uur 40 min. Meer informatie over Laziomar
2 uur 40 min
14 overtochten per week

Waar vertrekken de veerboten in Ponza? Waar komen de boten aan in Terracina?

Haven van vertrek in Ponza

NLG - Navigazione Libera del Golfo of Laziomar veerboten vertrekken naar Terracina vanuit de volgende havens in Ponza:

Ponza
Kaart

Haven van aankomst in Terracina

De schepen van Laziomar of NLG - Navigazione Libera del Golfo komen aan in Terracina in de volgende havens:

Terracine
Kaart
Terracina
Kaart
Zoeken naar overtochten
Accommodatie zoeken en boeken

FAQ

Als u met de veerboot van Ponza naar Terracina gaat, duurt het minstens 50 min om de 50 km tussen Ponza en Terracina af te leggen.

Dit hangt vaak af van het seizoen (in de winter zijn er minder overtochten tussen Ponza en Terracina) en de veerbootmaatschappij (NLG - Navigazione Libera del Golfo en Laziomar). Momenteel zijn er 3 overtochten per dag van Ponza naar Terracina met de veerboot.

Er zijn 2 scheepvaartmaatschappijen die Ponza en Terracina met elkaar verbinden: NLG - Navigazione Libera del Golfo en Laziomar.

Ja, absoluut, directe overtochten worden aangeboden door NLG - Navigazione Libera del Golfo, Laziomar.

Tijdens uw overtocht tussen Ponza en Terracina legt u 50 km af.

Om met de boot van Ponza naar Terracina te gaan, kunt u prijzen vinden die variëren van €28 voor de laagste prijs tot €32 voor de hoogste prijs. De gemiddelde prijs die wij zagen was €30.

De eerste ferry vertrekt vanuit Ponza om 10:15 naar Terracina.

De laatste ferry naar Terracina vertrekt meestal om 18:40 vanuit Ponza.

Zoekfilters

Wijze van vervoer
Tijdstip van vertrek
Aankomsttijd