Met de veerboot van Porec naar Veneto

Met de veerboot van Porec naar Veneto is een uitstekende keuze! Porec-Veneto veerboten worden verzorgd door 2 rederijen (Venezia Lines of Atlas Kompas) die de havens van Venetië en Porec aandoen.

Om er zeker van te zijn dat u een goedkoop Porec Veneto ticket vindt, raden wij u aan onze zoekmachine te gebruiken, die aanbiedingen, prijzen en dienstregelingen van Venezia Lines en Atlas Kompas vergelijkt.

Veerboot Porec Veneto in cijfers

Landen
Kroatië
Italië
Aantal overtochten
13 overtochten per week
Aantal havens
2
Aantal veerbootverbindingen
1
Aantal veerbootmaatschappijen
2
Zoeken naar overtochten
Accommodatie zoeken en boeken

Alle Porec Veneto veerboot routes

Op zoek naar een Porec naar Veneto veerboot? Ontdek de populairste routes waarmee u tussen deze verschillende regio's kunt varen. Of u nu eilanden, historische havens of pittoreske stranden wilt bereiken, veerboten zijn een handige en comfortabele manier om tussen Porec en Veneto te reizen. Comfortabele hutten, restaurants aan boord, bioscopen, kinderactiviteiten... veerboten van Atlas Kompas of Venezia Lines bieden uitstekende faciliteiten en diensten voor het hele gezin.

Om uw ferry reis naar Porec of Venetië te plannen, gebruik onze prijsvergelijker om de beste aanbiedingen voor Porec Veneto ferry tickets te vinden die u tijd en geld zullen besparen. Met behulp van onze gemakkelijk te gebruiken prijsvergelijker kunt u aanbiedingen en dienstregelingen vinden van een aantal veerbootmaatschappijen, waaronder Venezia Lines of Atlas Kompas. Er is zeker een deal die bij uw behoeften en budget past. Zoek uit 1 veerboot routes tussen Porec en Veneto!

Zoeken naar overtochten
Accommodatie zoeken en boeken
Veerboot Porec Veneto - Goedkope overtochten en veerboottickets

Gids voor een veerbootreis van Porec naar Veneto

Veneto: Aankomst per veerboot vanuit Porec en verkenning van de regio

Venetië is ongetwijfeld de ster van Veneto. Deze unieke stad, omringd door de lagune, is gebouwd op een reeks kleine eilanden die met elkaar verbonden zijn door kanalen en pittoreske bruggetjes, en biedt een uitzonderlijke mix van natuurlijke schoonheid en architectonische rijkdom. Wandel over het San Marcoplein en bewonder de majestueuze San Marco-basiliek. Verken vervolgens de smalle straatjes en romantische grachten terwijl je jezelf verliest in het doolhof van de stad. Mis de kans niet om een gondeltocht te maken voor een magische ervaring. Ontdek ook het Palazzo Ducale, de Basiliek van Santa Maria Gloriosa dei Frari en Rialto, de oude winkelwijk.

Op slechts een uur rijden van Venetië ligt de charmante stad Verona, beroemd als decor voor Shakespeares tragedie Romeo en Julia. Verken het balkon van Julia en maak een souvenirfoto, bezoek daarna het Romeinse amfitheater van Verona, de Arena, waar vandaag de dag nog steeds opera's en concerten worden gehouden.

Zoeken naar overtochten
Accommodatie zoeken en boeken

None

None
None
None