Porto Empedocle
Rechtstreekse reis naar Linosa met veerboot
Linosa
Prijzen zoeken

Hoe kom ik met de veerboot van Porto Empedocle naar Linosa?

Bent u op zoek naar het ideale ticket voor de overtocht van Porto Empedocle naar Linosa? Zoek niet verder, u bent bij ons aan het juiste adres. Een ferry nemen van Porto Empedocle naar Linosa is een handige en plezierige manier om te reizen.

Wij weten dat het plannen van een ferry overtocht van Porto Empedocle naar Linosa stressvol kan zijn, daarom doen wij ons best om het u zo gemakkelijk en snel mogelijk te maken om een Porto Empedocle naar Linosa ferry ticket te boeken.

Met Vivanoda, ons gebruiksvriendelijke platform, kunt u prijzen, routes en diensten vergelijken van verschillende veerbootmaatschappijen zoals Liberty Lines of Siremar, zodat u de Porto Empedocle Linosa ferry deal kunt vinden die het beste past bij uw behoeften en budget, of u nu alleen reist, met z'n tweeën of met uw gezin.

De meeste schepen van Liberty Lines of Siremar bieden faciliteiten aan boord zoals hutten, restaurants, winkels, Wi-Fi en nog veel meer. Vaak bieden ze ook faciliteiten voor mensen met beperkte mobiliteit.

Om de beste aanbiedingen voor overtochten van Porto Empedocle naar Linosa te vinden, voert u gewoon uw reisdatums in en start u uw zoektocht op Vivanoda.

Informatie over de overtocht Porto Empedocle - Linosa

Haven van vertrek
Porto Empedocle
Italië
Sicilië
Haven van aankomst
Linosa
Italië
Sicilië
Afstand
169 km
Veerboot maatschappijen
Liberty Lines, Siremar
Frequentie van overtochten
5 overtochten per week
Minimale overtochttijd
3 uur
Zoeken naar overtochten
Accommodatie zoeken en boeken

Veerboot Porto Empedocle Linosa: Tarieven, Tijdschema's en Duur

Als u met de veerboot van Porto Empedocle naar Linosa wilt reizen, variëren de prijzen van €41 voor één persoon als u zonder auto reist tot €248 als u met uw auto reist. De gemiddelde prijs die we hebben gezien op de Porto Empedocle naar Linosa route is €112. De gemiddelde vaartijd van Porto Empedocle naar Linosa is 6 uur 3 min. De langzaamste veerboten doen er 7 uur 45 min over om Linosa te bereiken, terwijl de snelste boten in 3 uur in Linosa aankomen. De eerste ferry vertrekt om 14:30 vanuit de haven van Porto Empedocle. De laatste boot naar Linosa verlaat de haven van Porto Empedocle om 23:00.

Gemiddelde prijs van een Porto Empedocle naar Linosa ferry overtocht
€112
Prijsklasse van overtochten Porto Empedocle Linosa (Laagste prijs voor 1 passagier en hoogste prijs voor 1 passagier en een auto)
€41 - €248
Gemiddelde reistijd Porto Empedocle Linosa
6 uur 3 min
Vertrektijd van de eerste ferry naar Linosa
14:30
Tijd laatste ferry vertrekt naar Linosa
23:00
Aankomsttijd van de eerste ferry naar Linosa
06:15
Aankomsttijd van de laatste ferry naar Linosa
17:30

Waarom met de veerboot van Porto Empedocle naar Linosa?

Of u nu alleen reist, met z'n tweeën of met uw gezin, een overtocht van Porto Empedocle naar Linosa kan een handige en aangename optie zijn om in Linosa te komen. Hier zijn 3 redenen waarom wij denken dat de veerboot van Porto Empedocle naar Linosa een ideale manier van reizen is.

Voor het comfort van een hut
Hoewel het niet verplicht is om de overtocht van Porto Empedocle naar Linosa te maken door een hut te boeken, ontneemt u zichzelf een comfort dat de veerboot als enige vervoersmiddel te bieden heeft. Net als echte hotelkamers bieden ze reizigers bedden, badkamers en, in sommige suites, patrijspoorten en balkons. Zelfs op een dagovertocht is de privacy van een hut nog steeds mogelijk en veel comfortabeler dan zitten in een lounge.
Genieten van het ongelooflijke uitzicht op zee
Als wij aan de kust zijn, zoeken wij vaak naar plaatsen met het beste uitzicht op zee. Tijdens de overtocht naar Porto Empedocle Linosa, of u nu aan dek bent, dineert in het restaurant of ontspant in de comfortabele lounges van het schip van Liberty Lines of Siremar, u zit gewoon op de eerste rij voor het ongelooflijke schouwspel dat de zee biedt. Restaurant, bars, lounges, hutten... het prachtige uitzicht op zee is alomtegenwoordig aan boord van het schip.
Geniet van de frisse zeelucht
Er bestaat geen twijfel meer over dat zeelucht vele gezondheidsvoordelen heeft. Maak in Porto Empedocle, zodra u de haven verlaat, een wandeling op het dek van de boot van Liberty Lines of Siremar en geniet van de zeestralen en de verkwikkende, met zuurstof verrijkte zeelucht: een echte thalassokuur en zeer effectief om de longen te ventileren! De frisse zeelucht en de golven die de veerboot doen wiegen, zullen u onmiddellijk kalmeren. U zult in Linosa aankomen met een perfect zen en energiek gevoel.

Welke maatschappijen verzorgen overtochten tussen Porto Empedocle en Linosa?

Als u wilt reizen tussen Porto Empedocle en Linosa met de veerboot, kunt u kiezen uit verschillende maatschappijen, waaronder Liberty Lines of Siremar die regelmatige diensten tussen beide steden aanbieden. Meer informatie over de verschillende veerbootmaatschappijen op deze route en hun vertrektijden vindt u hier.

Liberty Lines Porto Empedocle Linosa
Liberty Lines
Liberty Lines werd opgericht in 1992 en is gevestigd in Palermo, Italië. De maatschappij bedient de Siciliaanse eilanden en de havens van Zuid-Italië. Op Vivanoda kunt u de tarieven van Porto Empedocle-Linosa vergelijken en een Liberty Lines ticket tussen Porto Empedocle en Linosa boeken. Liberty Lines verzorgt 5 overtochten per week naar Linosa vanuit Porto Empedocle en de reistijd is 3 uur. Meer informatie over Liberty Lines
3 uur
5 overtochten per week
Siremar Porto Empedocle Linosa
Siremar
Siremar werd opgericht in 1960 en heeft zijn hoofdkantoor in Milazzo, Italië. Het bedrijf bedient de Eolische eilanden en de havens van Sicilië. Op Vivanoda kunt u de tarieven van Porto Empedocle-Linosa vergelijken en een Siremar ticket tussen Porto Empedocle en Linosa boeken. Meer informatie over Siremar

Waar vertrekken de veerboten in Porto Empedocle? Waar komen de boten aan in Linosa?

Haven van vertrek in Porto Empedocle

Liberty Lines of Siremar veerboten vertrekken naar Linosa vanuit de volgende havens in Porto Empedocle:

Porto Empedocle
Kaart

Haven van aankomst in Linosa

De schepen van Siremar of Liberty Lines komen aan in Linosa in de volgende havens:

Linosa
Kaart
Zoeken naar overtochten
Accommodatie zoeken en boeken

FAQ

Als u met de veerboot van Porto Empedocle naar Linosa gaat, duurt het minstens 3 uur om de 169 km tussen Porto Empedocle en Linosa af te leggen.

Dit hangt vaak af van het seizoen (in de winter zijn er minder overtochten tussen Porto Empedocle en Linosa) en de veerbootmaatschappij (Liberty Lines en Siremar). Momenteel zijn er 5 overtochten per week van Porto Empedocle naar Linosa met de veerboot.

Er zijn 2 scheepvaartmaatschappijen die Porto Empedocle en Linosa met elkaar verbinden: Liberty Lines en Siremar.

Ja, absoluut, directe overtochten worden aangeboden door Liberty Lines, Siremar.

Tijdens uw overtocht tussen Porto Empedocle en Linosa legt u 169 km af.

Om met de boot van Porto Empedocle naar Linosa te gaan, kunt u prijzen vinden die variëren van €41 voor de laagste prijs tot €248 voor de hoogste prijs. De gemiddelde prijs die wij zagen was €112.

De eerste ferry vertrekt vanuit Porto Empedocle om 14:30 naar Linosa.

De laatste ferry naar Linosa vertrekt meestal om 23:00 vanuit Porto Empedocle.

Zoekfilters

Wijze van vervoer
Tijdstip van vertrek
Aankomsttijd