Met de veerboot van Portsmouth naar Baskenland

Met de veerboot van Portsmouth naar Baskenland is een uitstekende keuze! Portsmouth-Baskenland veerboten worden verzorgd door 1 rederijen (Brittany Ferries) die de havens van Bilbao en Portsmouth aandoen.

Om er zeker van te zijn dat u een goedkoop Portsmouth Baskenland ticket vindt, raden wij u aan onze zoekmachine te gebruiken, die aanbiedingen, prijzen en dienstregelingen van Brittany Ferries vergelijkt.

Veerboot Portsmouth Baskenland in cijfers

Landen
Verenigd Koninkrijk
Spanje
Aantal overtochten
3 overtochten per week
Aantal havens
2
Aantal veerbootverbindingen
1
Aantal veerbootmaatschappijen
1
Zoeken naar overtochten
Accommodatie zoeken en boeken

Alle Portsmouth Baskenland veerboot routes

Op zoek naar een Portsmouth naar Baskenland veerboot? Ontdek de populairste routes waarmee u tussen deze verschillende regio's kunt varen. Of u nu eilanden, historische havens of pittoreske stranden wilt bereiken, veerboten zijn een handige en comfortabele manier om tussen Portsmouth en Baskenland te reizen. Comfortabele hutten, restaurants aan boord, bioscopen, kinderactiviteiten... veerboten van Brittany Ferries bieden uitstekende faciliteiten en diensten voor het hele gezin.

Om uw ferry reis naar Portsmouth of Bilbao te plannen, gebruik onze prijsvergelijker om de beste aanbiedingen voor Portsmouth Baskenland ferry tickets te vinden die u tijd en geld zullen besparen. Met behulp van onze gemakkelijk te gebruiken prijsvergelijker kunt u aanbiedingen en dienstregelingen vinden van een aantal veerbootmaatschappijen, waaronder Brittany Ferries. Er is zeker een deal die bij uw behoeften en budget past. Zoek uit 1 veerboot routes tussen Portsmouth en Baskenland!

Zoeken naar overtochten
Accommodatie zoeken en boeken
Veerboot Portsmouth Baskenland - Goedkope overtochten en veerboottickets

Gids voor een veerbootreis van Portsmouth naar Baskenland

Baskenland: Aankomst per veerboot vanuit Portsmouth en verkenning van de regio

Begin je reis in Biarritz, een legendarische stad die bekend staat om zijn zandstranden en trendy sfeer. Wandel over het Grande Plage en bewonder de surfers die de golven trotseren. Mis een bezoek aan de Rocher de la Vierge niet, een emblematisch symbool van de stad dat een adembenemend uitzicht over de oceaan biedt. Proef voor een onvergetelijke culinaire ervaring verse zeevruchten in een van de vele restaurants in de stad.

Verder zuidwaarts bereik je Saint-Jean-de-Luz, een charmant kuststadje met geplaveide straatjes en typische Baskische huizen. Wandel door het stadscentrum en ontdek het rijke erfgoed, waaronder de kerk Saint-Jean-Baptiste en het Maison de l'Infante, waar koning Lodewijk XIV trouwde met de Infanta van Spanje. Je kunt ook ontspannen en zwemmen op de prachtige stranden van de stad.

Zoeken naar overtochten
Accommodatie zoeken en boeken

None

None
None
None