Portsmouth
Rechtstreekse reis naar Fishbourne met veerboot
Fishbourne
Prijzen zoeken

Hoe kom ik met de veerboot van Portsmouth naar Fishbourne?

Bent u op zoek naar het ideale ticket voor de overtocht van Portsmouth naar Fishbourne? Zoek niet verder, u bent bij ons aan het juiste adres. Een ferry nemen van Portsmouth naar Fishbourne is een handige en plezierige manier om te reizen.

Wij weten dat het plannen van een ferry overtocht van Portsmouth naar Fishbourne stressvol kan zijn, daarom doen wij ons best om het u zo gemakkelijk en snel mogelijk te maken om een Portsmouth naar Fishbourne ferry ticket te boeken.

Met Vivanoda, ons gebruiksvriendelijke platform, kunt u prijzen, routes en diensten vergelijken van verschillende veerbootmaatschappijen zoals Wightlink, zodat u de Portsmouth Fishbourne ferry deal kunt vinden die het beste past bij uw behoeften en budget, of u nu alleen reist, met z'n tweeën of met uw gezin.

De meeste schepen van Wightlink bieden faciliteiten aan boord zoals hutten, restaurants, winkels, Wi-Fi en nog veel meer. Vaak bieden ze ook faciliteiten voor mensen met beperkte mobiliteit.

Om de beste aanbiedingen voor overtochten van Portsmouth naar Fishbourne te vinden, voert u gewoon uw reisdatums in en start u uw zoektocht op Vivanoda.

Informatie over de overtocht Portsmouth - Fishbourne

Haven van vertrek
Portsmouth
Verenigd Koninkrijk
Engeland
Haven van aankomst
Fishbourne
Verenigd Koninkrijk
Eiland Wight
Afstand
13 km
Veerboot maatschappijen
Wightlink
Frequentie van overtochten
25 overtochten per dag
Minimale overtochttijd
50 min
Zoeken naar overtochten
Accommodatie zoeken en boeken

Veerboot Portsmouth Fishbourne: Tarieven, Tijdschema's en Duur

Als u met de veerboot van Portsmouth naar Fishbourne wilt reizen, variëren de prijzen van €20 voor één persoon als u zonder auto reist tot €207 als u met uw auto reist. De gemiddelde prijs die we hebben gezien op de Portsmouth naar Fishbourne route is €62. De gemiddelde vaartijd van Portsmouth naar Fishbourne is 45 min. De langzaamste veerboten doen er 45 min over om Fishbourne te bereiken, terwijl de snelste boten in 45 min in Fishbourne aankomen. De eerste ferry vertrekt om 07:00 vanuit de haven van Portsmouth. De laatste boot naar Fishbourne verlaat de haven van Portsmouth om 09:00.

Gemiddelde prijs van een Portsmouth naar Fishbourne ferry overtocht
€62
Prijsklasse van overtochten Portsmouth Fishbourne (Laagste prijs voor 1 passagier en hoogste prijs voor 1 passagier en een auto)
€20 - €207
Gemiddelde reistijd Portsmouth Fishbourne
45 min
Vertrektijd van de eerste ferry naar Fishbourne
07:00
Tijd laatste ferry vertrekt naar Fishbourne
09:00
Aankomsttijd van de eerste ferry naar Fishbourne
07:45
Aankomsttijd van de laatste ferry naar Fishbourne
09:45

Welke maatschappijen verzorgen overtochten tussen Portsmouth en Fishbourne?

Als u wilt reizen tussen Portsmouth en Fishbourne met de veerboot, kunt u kiezen uit verschillende maatschappijen, waaronder Wightlink die regelmatige diensten tussen beide steden aanbieden. Meer informatie over de verschillende veerbootmaatschappijen op deze route en hun vertrektijden vindt u hier.

Wightlink Portsmouth Fishbourne
Wightlink
Wightlink is een veerbootmaatschappij gevestigd op het Isle of Wight in het Verenigd Koninkrijk die overtochten aanbiedt tussen het Isle of Wight en het vasteland. Op Vivanoda kunt u de tarieven van Portsmouth-Fishbourne vergelijken en een Wightlink ticket tussen Portsmouth en Fishbourne boeken. Wightlink verzorgt 25 overtochten per dag naar Fishbourne vanuit Portsmouth en de reistijd is 50 min. Meer informatie over Wightlink
50 min
25 overtochten per dag

Waar vertrekken de veerboten in Portsmouth? Waar komen de boten aan in Fishbourne?

Haven van vertrek in Portsmouth

Wightlink veerboten vertrekken naar Fishbourne vanuit de volgende havens in Portsmouth:

Portsmouth Harbour
Kaart

Haven van aankomst in Fishbourne

De schepen van Wightlink komen aan in Fishbourne in de volgende havens:

Fishbourne - Isle of Wight
Kaart
Zoeken naar overtochten
Accommodatie zoeken en boeken

Zoekfilters

Wijze van vervoer
Tijdstip van vertrek
Aankomsttijd