Met de veerboot van Portsmouth naar Normandië

Met de veerboot van Portsmouth naar Normandië is een uitstekende keuze! Portsmouth-Normandië veerboten worden verzorgd door 2 rederijen (Brittany Ferries of Condor Ferries) die de havens van Caen, Le Havre, Cherbourg en Portsmouth aandoen.

Om er zeker van te zijn dat u een goedkoop Portsmouth Normandië ticket vindt, raden wij u aan onze zoekmachine te gebruiken, die aanbiedingen, prijzen en dienstregelingen van Brittany Ferries en Condor Ferries vergelijkt.

De snelste overtocht duurt 3 uur (Portsmouth - Cherbourg) voor een afstand van 136 km en de langste 5 uur 50 min (Portsmouth - Caen) voor een afstand van 188 km.

Veerboot Portsmouth Normandië in cijfers

Landen
Verenigd Koninkrijk
Frankrijk
Aantal overtochten
6 overtochten per dag
Aantal havens
4
Aantal veerbootverbindingen
3
Aantal veerbootmaatschappijen
2
Zoeken naar overtochten
Accommodatie zoeken en boeken

Populairste Portsmouth Normandië ferry overtochten

Zoek op Vivanoda naar de goedkoopste, langste en meest frequente veerboten Portsmouth Normandië. Vergelijk de aanbiedingen van Brittany Ferries en Condor Ferries en boek uw Portsmouth Normandië ticket.

Alle Portsmouth Normandië veerboot routes

Op zoek naar een Portsmouth naar Normandië veerboot? Ontdek de populairste routes waarmee u tussen deze verschillende regio's kunt varen. Of u nu eilanden, historische havens of pittoreske stranden wilt bereiken, veerboten zijn een handige en comfortabele manier om tussen Portsmouth en Normandië te reizen. Comfortabele hutten, restaurants aan boord, bioscopen, kinderactiviteiten... veerboten van Condor Ferries of Brittany Ferries bieden uitstekende faciliteiten en diensten voor het hele gezin.

Om uw ferry reis naar Portsmouth, Cherbourg, Le Havre of Caen te plannen, gebruik onze prijsvergelijker om de beste aanbiedingen voor Portsmouth Normandië ferry tickets te vinden die u tijd en geld zullen besparen. Met behulp van onze gemakkelijk te gebruiken prijsvergelijker kunt u aanbiedingen en dienstregelingen vinden van een aantal veerbootmaatschappijen, waaronder Brittany Ferries of Condor Ferries. Er is zeker een deal die bij uw behoeften en budget past. Zoek uit 3 veerboot routes tussen Portsmouth en Normandië!

Zoeken naar overtochten
Accommodatie zoeken en boeken
Veerboot Portsmouth Normandië - Goedkope overtochten en veerboottickets

Gids voor een veerbootreis van Portsmouth naar Normandië

Normandië: Aankomst per veerboot vanuit Portsmouth en verkenning van de regio

Cherbourg, de toegangspoort tot de regio, heeft een charmante maritieme sfeer. Je kunt een bezoek brengen aan de Cité de la Mer, een interactief museum gewijd aan onderwaterverkenning en mariene biodiversiteit. En mis een bezoek aan het Fort du Roule niet voor een adembenemend uitzicht over de haven.

Le Havre, dat op de Werelderfgoedlijst van UNESCO staat, kan bogen op dynamische moderne architectuur. Neem de tijd om over de beroemde strandpromenade te wandelen, waar je de elegante kerk van St Joseph kunt bewonderen, met zijn indrukwekkende lijnen. Niet ver daarvandaan ligt het MuMa, het André Malraux Museum voor Moderne Kunst.

Zoeken naar overtochten
Accommodatie zoeken en boeken

None

None
None
None