Met de veerboot van Pozzallo naar Malta

Met de veerboot van Pozzallo naar Malta is een uitstekende keuze! Pozzallo-Malta veerboten worden verzorgd door 1 rederijen (Virtu Ferries) die de havens van Valletta en Pozzallo aandoen.

Om er zeker van te zijn dat u een goedkoop Pozzallo Malta ticket vindt, raden wij u aan onze zoekmachine te gebruiken, die aanbiedingen, prijzen en dienstregelingen van Virtu Ferries vergelijkt.

Met een totale frequentie van meer dan 12 overtochten per week, afhankelijk van de tijd van het jaar, hebt u genoeg opties om uw Pozzallo Malta bootreis te plannen.

Veerboot Pozzallo Malta in cijfers

Landen
Italië
Malta
Aantal overtochten
12 overtochten per week
Aantal havens
2
Aantal veerbootverbindingen
1
Aantal veerbootmaatschappijen
1
Zoeken naar overtochten
Accommodatie zoeken en boeken

Alle Pozzallo Malta veerboot routes

Op zoek naar een Pozzallo naar Malta veerboot? Ontdek de populairste routes waarmee u tussen deze verschillende regio's kunt varen. Of u nu eilanden, historische havens of pittoreske stranden wilt bereiken, veerboten zijn een handige en comfortabele manier om tussen Pozzallo en Malta te reizen. Comfortabele hutten, restaurants aan boord, bioscopen, kinderactiviteiten... veerboten van Virtu Ferries bieden uitstekende faciliteiten en diensten voor het hele gezin.

Om uw ferry reis naar Pozzallo of Valletta te plannen, gebruik onze prijsvergelijker om de beste aanbiedingen voor Pozzallo Malta ferry tickets te vinden die u tijd en geld zullen besparen. Met behulp van onze gemakkelijk te gebruiken prijsvergelijker kunt u aanbiedingen en dienstregelingen vinden van een aantal veerbootmaatschappijen, waaronder Virtu Ferries. Er is zeker een deal die bij uw behoeften en budget past. Zoek uit 1 veerboot routes tussen Pozzallo en Malta!

Zoeken naar overtochten
Accommodatie zoeken en boeken
Veerboot Pozzallo Malta - Goedkope overtochten en veerboottickets

Gids voor een veerbootreis van Pozzallo naar Malta

Malta: Veerbootreis en ontdekking van het land

Valletta
Je eerste stop is ongetwijfeld Valletta, de historische hoofdstad van Malta. Verdwaal in de geplaveide straten van deze versterkte stad en bewonder de grandioze barokke architectuur. Mis het Paleis van de Grootmeesters niet, een meesterwerk van middeleeuwse kunst, en de Sint-Janskathedraal, waar de beroemde werken van Caravaggio te zien zijn. Verken de Upper Barrakka Gardens voor een panoramisch uitzicht op de Grand Harbour.

**Mdina
Ga vervolgens naar Mdina, de oude hoofdstad die op een heuvel ligt. Bekend als de "Stille Stad", neemt Mdina je mee terug in de tijd met zijn smalle straatjes, middeleeuwse paleizen en indrukwekkende kerken. Bezoek St Paul's Cathedral en geniet van de sereniteit van deze ongerepte stad, ver van de drukte van het moderne leven.

Zoeken naar overtochten
Accommodatie zoeken en boeken

None

None
None
None