Pozzuoli
Rechtstreekse reis naar Procida met veerboot
Procida
Prijzen zoeken

Hoe kom ik met de veerboot van Pozzuoli naar Procida?

Bent u op zoek naar het ideale ticket voor de overtocht van Pozzuoli naar Procida? Zoek niet verder, u bent bij ons aan het juiste adres. Een ferry nemen van Pozzuoli naar Procida is een handige en plezierige manier om te reizen.

Wij weten dat het plannen van een ferry overtocht van Pozzuoli naar Procida stressvol kan zijn, daarom doen wij ons best om het u zo gemakkelijk en snel mogelijk te maken om een Pozzuoli naar Procida ferry ticket te boeken.

Met Vivanoda, ons gebruiksvriendelijke platform, kunt u prijzen, routes en diensten vergelijken van verschillende veerbootmaatschappijen zoals Medmar, Caremar of Ippocampo, zodat u de Pozzuoli Procida ferry deal kunt vinden die het beste past bij uw behoeften en budget, of u nu alleen reist, met z'n tweeën of met uw gezin.

De meeste schepen van Medmar, Caremar of Ippocampo bieden faciliteiten aan boord zoals hutten, restaurants, winkels, Wi-Fi en nog veel meer. Vaak bieden ze ook faciliteiten voor mensen met beperkte mobiliteit.

Om de beste aanbiedingen voor overtochten van Pozzuoli naar Procida te vinden, voert u gewoon uw reisdatums in en start u uw zoektocht op Vivanoda.

Informatie over de overtocht Pozzuoli - Procida

Haven van vertrek
Pozzuoli
Italië
Campania
Haven van aankomst
Procida
Italië
Campania
Afstand
10 km
Veerboot maatschappijen
Medmar, Caremar, Ippocampo
Frequentie van overtochten
6 overtochten per dag
Minimale overtochttijd
40 min
Zoeken naar overtochten
Accommodatie zoeken en boeken

Veerboot Pozzuoli Procida: Tarieven, Tijdschema's en Duur

Als u met de veerboot van Pozzuoli naar Procida wilt reizen, variëren de prijzen van €10 voor één persoon als u zonder auto reist tot €77 als u met uw auto reist. De gemiddelde prijs die we hebben gezien op de Pozzuoli naar Procida route is €36. De gemiddelde vaartijd van Pozzuoli naar Procida is 27 min. De langzaamste veerboten doen er 40 min over om Procida te bereiken, terwijl de snelste boten in 20 min in Procida aankomen. De eerste ferry vertrekt om 05:45 vanuit de haven van Pozzuoli. De laatste boot naar Procida verlaat de haven van Pozzuoli om 14:00.

Gemiddelde prijs van een Pozzuoli naar Procida ferry overtocht
€36
Prijsklasse van overtochten Pozzuoli Procida (Laagste prijs voor 1 passagier en hoogste prijs voor 1 passagier en een auto)
€10 - €77
Gemiddelde reistijd Pozzuoli Procida
27 min
Vertrektijd van de eerste ferry naar Procida
05:45
Tijd laatste ferry vertrekt naar Procida
14:00
Aankomsttijd van de eerste ferry naar Procida
06:25
Aankomsttijd van de laatste ferry naar Procida
14:25

Waarom met de veerboot van Pozzuoli naar Procida?

Of u nu alleen reist, met z'n tweeën of met uw gezin, een overtocht van Pozzuoli naar Procida kan een handige en aangename optie zijn om in Procida te komen. Hier zijn 3 redenen waarom wij denken dat de veerboot van Pozzuoli naar Procida een ideale manier van reizen is.

U hoeft zich dus geen zorgen te maken over de hoeveelheid bagage
Eén stuk bagage is gratis, voor alle andere moet worden betaald. Dit is vaak de formule die wordt gebruikt wanneer we met andere vervoersmiddelen reizen, wat heel vaak leidt tot een aanzienlijke verhoging van de rekening. Op de Pozzuoli Procida ferry kunt u zoveel bagage meenemen als u wilt, binnen de capaciteit van uw voertuig. Als u als voetganger reist, kunnen de voorwaarden beperkter zijn omdat u uw bagage bij u moet dragen tot u in Procida aankomt. Het is echter raadzaam om de bemanning van Medmar, Caremar of Ippocampo te vragen, omdat er vaak bagagekluizen zijn waar passagiers hun bagage tijdens de overtocht kunnen opbergen.
Geniet van de frisse zeelucht
Er bestaat geen twijfel meer over dat zeelucht vele gezondheidsvoordelen heeft. Ga tijdens de overtocht Pozzuoli-Procida naar de buitenruimtes van het schip van Medmar, Caremar of Ippocampo om diep adem te halen. Een gevoel van welzijn zal zich snel meester van u maken. Zo kunt u vol energie aan uw vakantie in Procida beginnen.
Genieten van het ongelooflijke uitzicht op zee
Als wij aan de kust zijn, zoeken wij vaak naar plaatsen met het beste uitzicht op zee. Tijdens de overtocht naar Pozzuoli Procida, of u nu aan dek bent, dineert in het restaurant of ontspant in de comfortabele lounges van het schip van Medmar, Caremar of Ippocampo, u zit gewoon op de eerste rij voor het ongelooflijke schouwspel dat de zee biedt. Overal bieden grote ramen u een buitengewoon uitzicht op de azuurblauwe zee, zodat u optimaal kunt genieten van de rustgevende kracht ervan.

Welke maatschappijen verzorgen overtochten tussen Pozzuoli en Procida?

Als u wilt reizen tussen Pozzuoli en Procida met de veerboot, kunt u kiezen uit verschillende maatschappijen, waaronder Medmar, Caremar of Ippocampo die regelmatige diensten tussen beide steden aanbieden. Meer informatie over de verschillende veerbootmaatschappijen op deze route en hun vertrektijden vindt u hier.

Medmar Pozzuoli Procida
Medmar
Medmar is een in Italië gevestigde veerbootmaatschappij die overtochten aanbiedt naar bestemmingen in Italië en Griekenland. Op Vivanoda kunt u de tarieven van Pozzuoli-Procida vergelijken en een Medmar ticket tussen Pozzuoli en Procida boeken. Medmar verzorgt 6 overtochten per dag naar Procida vanuit Pozzuoli en de reistijd is 40 min. Meer informatie over Medmar
40 min
6 overtochten per dag
Caremar Pozzuoli Procida
Caremar
De veerbootmaatschappij Caremar verzorgt overtochten in Italië en in het bijzonder zeeverbindingen tussen de havens van Pozzuoli en Procida. Op Vivanoda kunt u de tarieven van Pozzuoli-Procida vergelijken en een Caremar ticket tussen Pozzuoli en Procida boeken. Meer informatie over Caremar
Ippocampo Pozzuoli Procida
Ippocampo
De veerbootmaatschappij Ippocampo verzorgt overtochten in Italië en in het bijzonder zeeverbindingen tussen de havens van Pozzuoli en Procida. Op Vivanoda kunt u de tarieven van Pozzuoli-Procida vergelijken en een Ippocampo ticket tussen Pozzuoli en Procida boeken. Meer informatie over Ippocampo

Waar vertrekken de veerboten in Pozzuoli? Waar komen de boten aan in Procida?

Haven van vertrek in Pozzuoli

Medmar, Caremar of Ippocampo veerboten vertrekken naar Procida vanuit de volgende havens in Pozzuoli:

Pozzuoli
Kaart

Haven van aankomst in Procida

De schepen van Ippocampo, Caremar of Medmar komen aan in Procida in de volgende havens:

Procida
Kaart
Zoeken naar overtochten
Accommodatie zoeken en boeken

FAQ

Als u met de veerboot van Pozzuoli naar Procida gaat, duurt het minstens 40 min om de 10 km tussen Pozzuoli en Procida af te leggen.

Dit hangt vaak af van het seizoen (in de winter zijn er minder overtochten tussen Pozzuoli en Procida) en de veerbootmaatschappij (Medmar, Caremar en Ippocampo). Momenteel zijn er 6 overtochten per dag van Pozzuoli naar Procida met de veerboot.

Er zijn 3 scheepvaartmaatschappijen die Pozzuoli en Procida met elkaar verbinden: Medmar, Caremar en Ippocampo.

Ja, absoluut, directe overtochten worden aangeboden door Medmar, Caremar, Ippocampo.

Vergelijk, voordat u boekt, de prijzen van Medmar, Caremar, Ippocampo op onze website Vivanoda. Vervolgens kunt u uw geselecteerde overtocht gemakkelijk en veilig boeken op de website van onze partner.

Als u uw Pozzuoli Procida boeking wilt wijzigen of annuleren, kunt u dit eenvoudig doen door contact op te nemen met onze partner die uw boeking beheert. Merk op dat, afhankelijk van de tariefvoorwaarden, sommige tickets niet terugbetaalbaar of wijzigbaar zijn. Het is belangrijk om hiervan op de hoogte te zijn bij het boeken van uw ticket.

Tijdens uw overtocht tussen Pozzuoli en Procida legt u 10 km af.

Om met de boot van Pozzuoli naar Procida te gaan, kunt u prijzen vinden die variëren van €10 voor de laagste prijs tot €77 voor de hoogste prijs. De gemiddelde prijs die wij zagen was €36.

De eerste ferry vertrekt vanuit Pozzuoli om 05:45 naar Procida.

De laatste ferry naar Procida vertrekt meestal om 14:00 vanuit Pozzuoli.

Hoe is een Pozzuoli naar Procida ferry overtocht?

Als u nog nooit op een veerboot bent geweest, is het moeilijk voor te stellen hoe een dag op zee tussen Pozzuoli en Procida eruit zou zien. Daarom zullen wij deze unieke reiservaring beschrijven, van het inschepen in Pozzuoli tot het ontschepen in Procida, zodat u zich beter kunt inleven in de maritieme wereld van Medmar, Caremar en Ippocampo. U vindt hier ook toeristische en praktische informatie over Pozzuoli en Procida.

Instappen in Pozzuoli

Voordat uw Pozzuoli Procida ferry reis begint, zijn hier de paar stappen om in te schepen:

  • Aankomsttijd in de haven van Pozzuoli / U dient ruim van tevoren in de haven van Pozzuoli aan te komen. Controleer dit bij uw Ippocampo, Caremar of Medmar maatschappij. Na dit tijdstip kan de maatschappij u weigeren aan boord te gaan.
  • Inchecken voor de overtocht Pozzuoli - Procida / In de Pozzuoli ferry terminal, zoek naar de Medmar, Caremar of Ippocampo balies en toon uw paspoort en boekingsnummer. Als u met de auto reist, ga dan op de gereserveerde plaatsen staan. Het inchecken gebeurt direct vanuit uw voertuig.
  • Aan boord van de veerboot naar Procida / Vanuit de veerbootterminal van Pozzuoli wordt u door de uitgezonden gesproken berichten uitgenodigd om aan boord te gaan. Met de auto volgt u de instructies van het personeel van Medmar, Caremar of Ippocampo om aan boord te gaan en uw voertuig aan boord te parkeren.

Aan boord van de ferry van Pozzuoli naar Procida

Aan boord van het schip van Ippocampo, Caremar of Medmar kunt u uw activiteiten kiezen op basis van uw voorkeuren! Sommigen zullen zich willen ontspannen in een van de relaxlounges, anderen zullen optimaal gebruik willen maken van alle diensten aan boord of gewoon genieten van het uitzicht op zee vanaf het scheepsdek.

Procida is in zicht, ontscheping nabij!

Tot slot vindt u hier wat informatie voor de aankomst van de ferry in Procida:

  • De haven van Procida is in zicht / Zodra de ferry is aangemeerd, mag u terugkeren naar de garage van het schip. U hoeft zich niet te haasten. Geniet in plaats daarvan van de aankomst in de haven van Procida vanaf het dek van de boot.
  • Als u in een hut zit. / Als u in een comfortabele hut van Pozzuoli naar Procida bent gereisd, moet u ongeveer een half uur voor aankomst in Procida uw hut verlaten.
  • Verlaat het schip en Procida is van u / Het verlaten van de scheepsgarage gaat vrij snel. Als voetganger stapt u nog sneller uit. Een douanecontrole in Procida is niet uitgesloten. Eindelijk is uw vakantie in Procida begonnen!

Zoekfilters

Wijze van vervoer
Tijdstip van vertrek
Aankomsttijd