Puerto del Rosario
Rechtstreekse reis naar Arrecife met veerboot
Arrecife
Prijzen zoeken

Hoe kom ik met de veerboot van Puerto del Rosario naar Arrecife?

Bent u op zoek naar het ideale ticket voor de overtocht van Puerto del Rosario naar Arrecife? Zoek niet verder, u bent bij ons aan het juiste adres. Een ferry nemen van Puerto del Rosario naar Arrecife is een handige en plezierige manier om te reizen.

Wij weten dat het plannen van een ferry overtocht van Puerto del Rosario naar Arrecife stressvol kan zijn, daarom doen wij ons best om het u zo gemakkelijk en snel mogelijk te maken om een Puerto del Rosario naar Arrecife ferry ticket te boeken.

Met Vivanoda, ons gebruiksvriendelijke platform, kunt u prijzen, routes en diensten vergelijken van verschillende veerbootmaatschappijen zoals Acciona Trasmediterránea, zodat u de Puerto del Rosario Arrecife ferry deal kunt vinden die het beste past bij uw behoeften en budget, of u nu alleen reist, met z'n tweeën of met uw gezin.

De meeste schepen van Acciona Trasmediterránea bieden faciliteiten aan boord zoals hutten, restaurants, winkels, Wi-Fi en nog veel meer. Vaak bieden ze ook faciliteiten voor mensen met beperkte mobiliteit.

Om de beste aanbiedingen voor overtochten van Puerto del Rosario naar Arrecife te vinden, voert u gewoon uw reisdatums in en start u uw zoektocht op Vivanoda.

Informatie over de overtocht Puerto del Rosario - Arrecife

Haven van vertrek
Puerto del Rosario
Spanje
Canarische eilanden
Haven van aankomst
Arrecife
Spanje
Canarische eilanden
Afstand
60 km
Veerboot maatschappijen
Acciona Trasmediterránea
Zoeken naar overtochten
Accommodatie zoeken en boeken

Welke maatschappijen verzorgen overtochten tussen Puerto del Rosario en Arrecife?

Als u wilt reizen tussen Puerto del Rosario en Arrecife met de veerboot, kunt u kiezen uit verschillende maatschappijen, waaronder Acciona Trasmediterránea die regelmatige diensten tussen beide steden aanbieden. Meer informatie over de verschillende veerbootmaatschappijen op deze route en hun vertrektijden vindt u hier.

Acciona Trasmediterránea Puerto del Rosario Arrecife
Acciona Trasmediterránea
Acciona Trasmediterránea werd opgericht in 1989 en is gevestigd in Barcelona, Spanje. Het bedrijf bedient het Middellandse Zeegebied van Spanje, Frankrijk en Italië. Op Vivanoda kunt u de tarieven van Puerto del Rosario-Arrecife vergelijken en een Acciona Trasmediterránea ticket tussen Puerto del Rosario en Arrecife boeken. Meer informatie over Acciona Trasmediterránea

Waar vertrekken de veerboten in Puerto del Rosario? Waar komen de boten aan in Arrecife?

Haven van vertrek in Puerto del Rosario

Acciona Trasmediterránea veerboten vertrekken naar Arrecife vanuit de volgende havens in Puerto del Rosario:

Puerto del Rosario
Kaart

Haven van aankomst in Arrecife

De schepen van Acciona Trasmediterránea komen aan in Arrecife in de volgende havens:

Arrecife
Kaart
Zoeken naar overtochten
Accommodatie zoeken en boeken

Zoekfilters

Wijze van vervoer
Tijdstip van vertrek
Aankomsttijd