Redondela
Rechtstreekse reis naar Cangas de Morrazo met veerboot
Cangas de Morrazo
Prijzen zoeken

Hoe kom ik met de veerboot van Redondela naar Cangas de Morrazo?

Bent u op zoek naar het ideale ticket voor de overtocht van Redondela naar Cangas de Morrazo? Zoek niet verder, u bent bij ons aan het juiste adres. Een ferry nemen van Redondela naar Cangas de Morrazo is een handige en plezierige manier om te reizen.

Wij weten dat het plannen van een ferry overtocht van Redondela naar Cangas de Morrazo stressvol kan zijn, daarom doen wij ons best om het u zo gemakkelijk en snel mogelijk te maken om een Redondela naar Cangas de Morrazo ferry ticket te boeken.

Met Vivanoda, ons gebruiksvriendelijke platform, kunt u prijzen, routes en diensten vergelijken van verschillende veerbootmaatschappijen zoals Mar de Ons, zodat u de Redondela Cangas de Morrazo ferry deal kunt vinden die het beste past bij uw behoeften en budget, of u nu alleen reist, met z'n tweeën of met uw gezin.

De meeste schepen van Mar de Ons bieden faciliteiten aan boord zoals hutten, restaurants, winkels, Wi-Fi en nog veel meer. Vaak bieden ze ook faciliteiten voor mensen met beperkte mobiliteit.

Om de beste aanbiedingen voor overtochten van Redondela naar Cangas de Morrazo te vinden, voert u gewoon uw reisdatums in en start u uw zoektocht op Vivanoda.

Informatie over de overtocht Redondela - Cangas de Morrazo

Haven van vertrek
Redondela
Spanje
Galicia
Haven van aankomst
Cangas de Morrazo
Spanje
Galicia
Afstand
15 km
Veerboot maatschappijen
Mar de Ons
Zoeken naar overtochten
Accommodatie zoeken en boeken

Welke maatschappijen verzorgen overtochten tussen Redondela en Cangas de Morrazo?

Als u wilt reizen tussen Redondela en Cangas de Morrazo met de veerboot, kunt u kiezen uit verschillende maatschappijen, waaronder Mar de Ons die regelmatige diensten tussen beide steden aanbieden. Meer informatie over de verschillende veerbootmaatschappijen op deze route en hun vertrektijden vindt u hier.

Mar de Ons Redondela Cangas de Morrazo
Mar de Ons
Mar de Ons is een in Spanje gevestigde veerbootmaatschappij die overtochten aanbiedt tussen de Galicische eilanden. Op Vivanoda kunt u de tarieven van Redondela-Cangas de Morrazo vergelijken en een Mar de Ons ticket tussen Redondela en Cangas de Morrazo boeken. Meer informatie over Mar de Ons

Waar vertrekken de veerboten in Redondela? Waar komen de boten aan in Cangas de Morrazo?

Haven van vertrek in Redondela

Mar de Ons veerboten vertrekken naar Cangas de Morrazo vanuit de volgende havens in Redondela:

San Simon Island
Kaart

Haven van aankomst in Cangas de Morrazo

De schepen van Mar de Ons komen aan in Cangas de Morrazo in de volgende havens:

Cangas
Kaart
Zoeken naar overtochten
Accommodatie zoeken en boeken

Zoekfilters

Wijze van vervoer
Tijdstip van vertrek
Aankomsttijd