Rhodos
Rechtstreekse reis naar Fri met veerboot
Fri
Prijzen zoeken

Hoe kom ik met de veerboot van Rhodos naar Fri?

Bent u op zoek naar het ideale ticket voor de overtocht van Rhodos naar Fri? Zoek niet verder, u bent bij ons aan het juiste adres. Een ferry nemen van Rhodos naar Fri is een handige en plezierige manier om te reizen.

Wij weten dat het plannen van een ferry overtocht van Rhodos naar Fri stressvol kan zijn, daarom doen wij ons best om het u zo gemakkelijk en snel mogelijk te maken om een Rhodos naar Fri ferry ticket te boeken.

Met Vivanoda, ons gebruiksvriendelijke platform, kunt u prijzen, routes en diensten vergelijken van verschillende veerbootmaatschappijen zoals ANEK Lines, Blue Star Ferries, Aigaion Pelagos of Sea Jets, zodat u de Rhodos Fri ferry deal kunt vinden die het beste past bij uw behoeften en budget, of u nu alleen reist, met z'n tweeën of met uw gezin.

De meeste schepen van Aigaion Pelagos, Sea Jets, ANEK Lines of Blue Star Ferries bieden faciliteiten aan boord zoals hutten, restaurants, winkels, Wi-Fi en nog veel meer. Vaak bieden ze ook faciliteiten voor mensen met beperkte mobiliteit.

Om de beste aanbiedingen voor overtochten van Rhodos naar Fri te vinden, voert u gewoon uw reisdatums in en start u uw zoektocht op Vivanoda.

Informatie over de overtocht Rhodos - Fri

Haven van vertrek
Rhodos
Griekenland
Dodekanesos
Haven van aankomst
Fri
Griekenland
Dodekanesos
Afstand
164 km
Veerboot maatschappijen
ANEK Lines, Blue Star Ferries, Aigaion Pelagos, Sea Jets
Frequentie van overtochten
4 overtochten per week
Minimale overtochttijd
5 uur 10 min
Zoeken naar overtochten
Accommodatie zoeken en boeken

Veerboot Rhodos Fri: Tarieven, Tijdschema's en Duur

Als u met de veerboot van Rhodos naar Fri wilt reizen, variëren de prijzen van €23 voor één persoon als u zonder auto reist tot €94 als u met uw auto reist. De gemiddelde prijs die we hebben gezien op de Rhodos naar Fri route is €55. De gemiddelde vaartijd van Rhodos naar Fri is 5 uur 53 min. De langzaamste veerboten doen er 6 uur 25 min over om Fri te bereiken, terwijl de snelste boten in 5 uur 20 min in Fri aankomen. De eerste ferry vertrekt om 07:30 vanuit de haven van Rhodos. De laatste boot naar Fri verlaat de haven van Rhodos om 17:01.

Gemiddelde prijs van een Rhodos naar Fri ferry overtocht
€55
Prijsklasse van overtochten Rhodos Fri (Laagste prijs voor 1 passagier en hoogste prijs voor 1 passagier en een auto)
€23 - €94
Gemiddelde reistijd Rhodos Fri
5 uur 53 min
Vertrektijd van de eerste ferry naar Fri
07:30
Tijd laatste ferry vertrekt naar Fri
17:01
Aankomsttijd van de eerste ferry naar Fri
12:55
Aankomsttijd van de laatste ferry naar Fri
23:25

Waarom met de veerboot van Rhodos naar Fri?

Of u nu alleen reist, met z'n tweeën of met uw gezin, een overtocht van Rhodos naar Fri kan een handige en aangename optie zijn om in Fri te komen. Hier zijn 3 redenen waarom wij denken dat de veerboot van Rhodos naar Fri een ideale manier van reizen is.

Het is veel minder saai dan in het vliegtuig
In het algemeen is een reis van Rhodos naar Fri veel sneller per vliegtuig. Maar u zit vast in uw stoel, vastgebonden door uw veiligheidsgordel, en er is bijna geen mogelijkheid om te reizen. Aan de andere kant, tijdens de Rhodos Fri overtocht op de Blue Star Ferries, ANEK Lines, Sea Jets of Aigaion Pelagos ferry, heeft u alle vrijheid in uw activiteiten, om te eten, te wandelen, te entertainen of te rusten. Een vlucht zal u nooit zoveel diensten bieden tijdens de reis.
Genieten van het ongelooflijke uitzicht op zee
Wanneer we op vakantie gaan aan zee, zoeken we over het algemeen zoveel mogelijk het uitzicht op zee op (in het restaurant, in het hotel, tijdens een wandeling...). Tijdens de overtocht naar Rhodos Fri, of u nu aan dek bent, dineert in het restaurant of ontspant in de comfortabele lounges van het schip van Aigaion Pelagos, Sea Jets, ANEK Lines of Blue Star Ferries, u zit gewoon op de eerste rij voor het ongelooflijke schouwspel dat de zee biedt. Overal bieden grote ramen u een buitengewoon uitzicht op de azuurblauwe zee, zodat u optimaal kunt genieten van de rustgevende kracht ervan.
Geniet van zeer attent personeel
Het personeel van Aigaion Pelagos, Sea Jets, ANEK Lines of Blue Star Ferries staat tot uw beschikking vanaf het moment dat het schip Rhodos verlaat tot het vertrek uit Fri. Het is gebruikelijk om een informatiebalie op het schip te vinden, meestal op het hoofddek.

Welke maatschappijen verzorgen overtochten tussen Rhodos en Fri?

Als u wilt reizen tussen Rhodos en Fri met de veerboot, kunt u kiezen uit verschillende maatschappijen, waaronder Aigaion Pelagos, Sea Jets, ANEK Lines of Blue Star Ferries die regelmatige diensten tussen beide steden aanbieden. Meer informatie over de verschillende veerbootmaatschappijen op deze route en hun vertrektijden vindt u hier.

Aigaion Pelagos Rhodos Fri
Aigaion Pelagos
Aigaion Pelagos werd opgericht in 1999 en is gevestigd in Athene, Griekenland. De maatschappij bedient de Griekse eilanden en havens in de Egeïsche Zee. Op Vivanoda kunt u de tarieven van Rhodos-Fri vergelijken en een Aigaion Pelagos ticket tussen Rhodos en Fri boeken. Meer informatie over Aigaion Pelagos
Sea Jets Rhodos Fri
Sea Jets
Sea Jets is een Griekse scheepvaartmaatschappij die in 1989 is opgericht. Zij exploiteert ongeveer 140 routes tussen Piraeus en Kreta en de Cycladen-archipel. Op Vivanoda kunt u de tarieven van Rhodos-Fri vergelijken en een Sea Jets ticket tussen Rhodos en Fri boeken. Meer informatie over Sea Jets
ANEK Lines Rhodos Fri
ANEK Lines
Anek Lines is een Griekse scheepvaartmaatschappij die de route Rhodos-Fri en andere scheepvaartlijnen tussen Italië en Griekenland en tussen vele Griekse eilanden exploiteert. Op Vivanoda kunt u de tarieven van Rhodos-Fri vergelijken en een ANEK Lines ticket tussen Rhodos en Fri boeken. ANEK Lines verzorgt 3 overtochten per week naar Fri vanuit Rhodos en de reistijd is 7 uur 40 min. Meer informatie over ANEK Lines
7 uur 40 min
3 overtochten per week
Blue Star Ferries Rhodos Fri
Blue Star Ferries
Blue Star Ferries is een Griekse scheepvaartmaatschappij die de route Rhodos-Fri en andere binnenlandse routes tussen het Griekse vasteland en de talloze eilanden (Cycladen, Ionisch gebied, Kreta, Dodekanesos) exploiteert. Op Vivanoda kunt u de tarieven van Rhodos-Fri vergelijken en een Blue Star Ferries ticket tussen Rhodos en Fri boeken. Blue Star Ferries verzorgt 1 overtochten per week naar Fri vanuit Rhodos en de reistijd is 5 uur 10 min. Meer informatie over Blue Star Ferries
5 uur 10 min
1 overtochten per week

Waar vertrekken de veerboten in Rhodos? Waar komen de boten aan in Fri?

Haven van vertrek in Rhodos

Aigaion Pelagos, Sea Jets, ANEK Lines of Blue Star Ferries veerboten vertrekken naar Fri vanuit de volgende havens in Rhodos:

Rhodes
Kaart

Haven van aankomst in Fri

De schepen van Blue Star Ferries, ANEK Lines, Sea Jets of Aigaion Pelagos komen aan in Fri in de volgende havens:

Kasos
Kaart
Zoeken naar overtochten
Accommodatie zoeken en boeken

FAQ

Als u met de veerboot van Rhodos naar Fri gaat, duurt het minstens 5 uur 10 min om de 164 km tussen Rhodos en Fri af te leggen.

Dit hangt vaak af van het seizoen (in de winter zijn er minder overtochten tussen Rhodos en Fri) en de veerbootmaatschappij (Aigaion Pelagos, Sea Jets, ANEK Lines en Blue Star Ferries). Momenteel zijn er 4 overtochten per week van Rhodos naar Fri met de veerboot.

Er zijn 4 scheepvaartmaatschappijen die Rhodos en Fri met elkaar verbinden: Aigaion Pelagos, Sea Jets, ANEK Lines en Blue Star Ferries.

Ja, absoluut, directe overtochten worden aangeboden door ANEK Lines, Blue Star Ferries, Aigaion Pelagos, Sea Jets.

Vergelijk, voordat u boekt, de prijzen van ANEK Lines, Blue Star Ferries, Aigaion Pelagos, Sea Jets op onze website Vivanoda. Vervolgens kunt u uw geselecteerde overtocht gemakkelijk en veilig boeken op de website van onze partner.

Als u uw Rhodos Fri boeking wilt wijzigen of annuleren, kunt u dit eenvoudig doen door contact op te nemen met onze partner die uw boeking beheert. Merk op dat, afhankelijk van de tariefvoorwaarden, sommige tickets niet terugbetaalbaar of wijzigbaar zijn. Het is belangrijk om hiervan op de hoogte te zijn bij het boeken van uw ticket.

Tijdens uw overtocht tussen Rhodos en Fri legt u 164 km af.

Om met de boot van Rhodos naar Fri te gaan, kunt u prijzen vinden die variëren van €23 voor de laagste prijs tot €94 voor de hoogste prijs. De gemiddelde prijs die wij zagen was €55.

De eerste ferry vertrekt vanuit Rhodos om 07:30 naar Fri.

De laatste ferry naar Fri vertrekt meestal om 17:01 vanuit Rhodos.

Hoe is de overtocht van Rhodos naar Fri?

Als dit uw eerste keer is op een veerboot, is het niet eenvoudig om u voor te stellen hoe een overtocht over zee van Rhodos naar Fri eruit ziet. Daarom zullen wij deze unieke reiservaring beschrijven, van het inschepen in Rhodos tot het ontschepen in Fri, zodat u zich beter kunt inleven in de maritieme wereld van ANEK Lines, Blue Star Ferries, Aigaion Pelagos en Sea Jets. U vindt hier ook praktische informatie over Rhodos en Fri.

Klaar voor inscheping in Rhodos

Voordat u vertrekt op uw Rhodos Fri ferry reis, zijn hier enkele stappen die u moet nemen voordat u aan boord gaat:

  • Aanmelding in de haven van Rhodos / U dient ruim van tevoren in de haven van Rhodos aan te komen. Controleer dit bij uw Blue Star Ferries, ANEK Lines, Sea Jets of Aigaion Pelagos maatschappij. Na dit tijdstip kan de maatschappij u weigeren aan boord te gaan.
  • Inchecken voor de overtocht Rhodos - Fri / Ga naar de balie van Blue Star Ferries, ANEK Lines, Sea Jets of Aigaion Pelagos in de ferry terminal van Rhodos om in te checken met uw paspoort of ID-kaart en uw reserveringsnummer. Met de auto is het proces hetzelfde, maar dan rechtstreeks vanuit de instapstroken. U blijft in uw voertuig.
  • Aan boord van de veerboot naar Fri / Let op gesproken berichten in de veerbootterminal van Rhodos die u uitnodigen om aan boord te gaan. Als u met de auto reist, zal het personeel van Blue Star Ferries, ANEK Lines, Sea Jets of Aigaion Pelagos u instructies geven over hoe u aan boord kunt komen en uw voertuig op het schip kunt parkeren.

Aan boord van de ferry van Rhodos naar Fri

Aan boord van het schip van Blue Star Ferries, ANEK Lines, Sea Jets of Aigaion Pelagos kunt u uw activiteiten kiezen op basis van uw voorkeuren! Sommigen zullen zich willen ontspannen in een van de relaxlounges, anderen zullen optimaal gebruik willen maken van alle diensten aan boord of gewoon genieten van het uitzicht op zee vanaf het scheepsdek.

Aankomst van de veerboot in Fri

Tot slot vindt u hier wat informatie voor de aankomst van de ferry in Fri:

  • Naderen van de haven van Fri / U kunt de garage pas bereiken op uitnodiging van de bemanning. U hoeft zich niet te haasten. Als u wilt wachten, raden wij u aan de binnenkomst in Fri Harbour vanaf de buitendekken te bekijken.
  • Ontruim uw hut. / Als u in een comfortabele hut van Rhodos naar Fri bent gereisd, moet u ongeveer een half uur voor aankomst in Fri uw hut verlaten.
  • Verlaat het schip en Fri is van u / Het verlaten van de scheepsgarage gaat vrij snel. Als voetganger stapt u nog sneller uit. Een douanecontrole in Fri is niet uitgesloten. Eindelijk begint uw verblijf in Fri serieus!

Zoekfilters

Wijze van vervoer
Tijdstip van vertrek
Aankomsttijd