Aanbevolen route
Rhodos
Rechtstreekse reis naar Sitia met veerboot
Sitia
Prijzen zoeken
Alternatieve routes
Rhodos
Reizen met de veerboot, vlucht naar Heraklion
Heraklion
Reizen met de veerboot naar Sitia
Sitia
Prijzen zoeken

Hoe kom ik met de veerboot van Rhodos naar Sitia?

Bent u op zoek naar het ideale ticket voor de overtocht van Rhodos naar Sitia? Zoek niet verder, u bent bij ons aan het juiste adres. Een ferry nemen van Rhodos naar Sitia is een handige en plezierige manier om te reizen.

Wij weten dat het plannen van een ferry overtocht van Rhodos naar Sitia stressvol kan zijn, daarom doen wij ons best om het u zo gemakkelijk en snel mogelijk te maken om een Rhodos naar Sitia ferry ticket te boeken.

Met Vivanoda, ons gebruiksvriendelijke platform, kunt u prijzen, routes en diensten vergelijken van verschillende veerbootmaatschappijen zoals ANEK Lines, Blue Star Ferries, Aigaion Pelagos of Sea Jets, zodat u de Rhodos Sitia ferry deal kunt vinden die het beste past bij uw behoeften en budget, of u nu alleen reist, met z'n tweeën of met uw gezin.

De meeste schepen van ANEK Lines, Sea Jets of Blue Star Ferries bieden faciliteiten aan boord zoals hutten, restaurants, winkels, Wi-Fi en nog veel meer. Vaak bieden ze ook faciliteiten voor mensen met beperkte mobiliteit.

Om de beste aanbiedingen voor overtochten van Rhodos naar Sitia te vinden, voert u gewoon uw reisdatums in en start u uw zoektocht op Vivanoda.

Informatie over de overtocht Rhodos - Sitia

Haven van vertrek
Rhodos
Griekenland
Dodekanesos
Haven van aankomst
Sitia
Griekenland
Kreta
Afstand
235 km
Veerboot maatschappijen
ANEK Lines, Blue Star Ferries, Aigaion Pelagos, Sea Jets
Frequentie van overtochten
2 overtochten per week
Minimale overtochttijd
10 uur 50 min
Zoeken naar overtochten
Accommodatie zoeken en boeken

Veerboot Rhodos Sitia: Tarieven, Tijdschema's en Duur

Als u met de veerboot van Rhodos naar Sitia wilt reizen, variëren de prijzen van €26 voor één persoon als u zonder auto reist tot €168 als u met uw auto reist. De gemiddelde prijs die we hebben gezien op de Rhodos naar Sitia route is €97. De gemiddelde vaartijd van Rhodos naar Sitia is 8 uur 20 min. De langzaamste veerboten doen er 8 uur 49 min over om Sitia te bereiken, terwijl de snelste boten in 7 uur 50 min in Sitia aankomen. De eerste ferry vertrekt om 11:00 vanuit de haven van Rhodos. De laatste boot naar Sitia verlaat de haven van Rhodos om 17:01.

Gemiddelde prijs van een Rhodos naar Sitia ferry overtocht
€97
Prijsklasse van overtochten Rhodos Sitia (Laagste prijs voor 1 passagier en hoogste prijs voor 1 passagier en een auto)
€26 - €168
Gemiddelde reistijd Rhodos Sitia
8 uur 20 min
Vertrektijd van de eerste ferry naar Sitia
11:00
Tijd laatste ferry vertrekt naar Sitia
17:01
Aankomsttijd van de eerste ferry naar Sitia
01:50
Aankomsttijd van de laatste ferry naar Sitia
19:05

Waarom met de veerboot van Rhodos naar Sitia?

Of u nu alleen reist, met z'n tweeën of met uw gezin, een overtocht van Rhodos naar Sitia kan een handige en aangename optie zijn om in Sitia te komen. Hier zijn 3 redenen waarom wij denken dat de veerboot van Rhodos naar Sitia een ideale manier van reizen is.

U hoeft zich dus geen zorgen te maken over de hoeveelheid bagage
Eén stuk bagage is gratis, voor alle andere moet worden betaald. Dit is vaak de formule die wordt gebruikt wanneer we met andere vervoersmiddelen reizen, wat heel vaak leidt tot een aanzienlijke verhoging van de rekening. Voor de overtocht van Rhodos naar Sitia hoeft u geen toeslag te betalen, zolang al uw bagage in uw auto zit. Als u zonder auto reist, zult u tijdens de reis naar Sitia beperkt zijn in uw bewegingen. Veel schepen bieden echter bagageopslag voor voetgangers. Informeer bij ANEK Lines, Sea Jets of Blue Star Ferries.
Omdat het de ideale manier is om met uw gezin te reizen!
Met de veerboot reizen is gewoon de ideale manier om tussen Rhodos en Sitia te reizen als u met uw gezin bent en vooral met kinderen. Alles is eenvoudiger. Zodra u Rhodos verlaat, stelt u zich voor dat uw kinderen het schip verkennen, lange tijd spelen in de speeltuinen of in de videospelletjes en speelhallen (voor tieners), de nieuwste films bekijken in de bioscoop, een gezinsmaaltijd delen in het restaurant, of zich vergapen aan een goochelshow of andere talloze activiteiten. Aan boord van de veerboot naar Sitia vliegt de tijd sneller voorbij dan u denkt en deze maritieme ervaring tussen Rhodos en Sitia zal voor uw kinderen nog lang onvergetelijk blijven.
Het is veel minder saai dan in het vliegtuig
Als u de snelheid vergelijkt, is het vliegtuig zeker de snelste manier om van Rhodos naar Sitia te komen. Maar u zit vast in uw stoel, vastgebonden door uw veiligheidsgordel, en er is bijna geen mogelijkheid om te reizen. Aan de andere kant, tijdens de Rhodos Sitia overtocht op de Blue Star Ferries, Sea Jets of ANEK Lines ferry, heeft u alle vrijheid in uw activiteiten, om te eten, te wandelen, te entertainen of te rusten. Een totaal andere ervaring dan vliegen!

Welke maatschappijen verzorgen overtochten tussen Rhodos en Sitia?

Als u wilt reizen tussen Rhodos en Sitia met de veerboot, kunt u kiezen uit verschillende maatschappijen, waaronder ANEK Lines, Sea Jets of Blue Star Ferries die regelmatige diensten tussen beide steden aanbieden. Meer informatie over de verschillende veerbootmaatschappijen op deze route en hun vertrektijden vindt u hier.

ANEK Lines Rhodos Sitia
ANEK Lines
Anek Lines is een Griekse scheepvaartmaatschappij die de route Rhodos-Sitia en andere scheepvaartlijnen tussen Italië en Griekenland en tussen vele Griekse eilanden exploiteert. Op Vivanoda kunt u de tarieven van Rhodos-Sitia vergelijken en een ANEK Lines ticket tussen Rhodos en Sitia boeken. ANEK Lines verzorgt 2 overtochten per week naar Sitia vanuit Rhodos en de reistijd is 10 uur 50 min. Meer informatie over ANEK Lines
10 uur 50 min
2 overtochten per week
Sea Jets Rhodos Sitia
Sea Jets
Sea Jets is een Griekse scheepvaartmaatschappij die in 1989 is opgericht. Zij exploiteert ongeveer 140 routes tussen Piraeus en Kreta en de Cycladen-archipel. Op Vivanoda kunt u de tarieven van Rhodos-Sitia vergelijken en een Sea Jets ticket tussen Rhodos en Sitia boeken. Meer informatie over Sea Jets
Blue Star Ferries Rhodos Sitia
Blue Star Ferries
Blue Star Ferries is een Griekse scheepvaartmaatschappij die de route Rhodos-Sitia en andere binnenlandse routes tussen het Griekse vasteland en de talloze eilanden (Cycladen, Ionisch gebied, Kreta, Dodekanesos) exploiteert. Op Vivanoda kunt u de tarieven van Rhodos-Sitia vergelijken en een Blue Star Ferries ticket tussen Rhodos en Sitia boeken. Meer informatie over Blue Star Ferries

Waar vertrekken de veerboten in Rhodos? Waar komen de boten aan in Sitia?

Haven van vertrek in Rhodos

ANEK Lines, Sea Jets of Blue Star Ferries veerboten vertrekken naar Sitia vanuit de volgende havens in Rhodos:

Rhodes
Kaart

Haven van aankomst in Sitia

De schepen van Blue Star Ferries, Sea Jets of ANEK Lines komen aan in Sitia in de volgende havens:

Sitia
Kaart
Andere alternatieve overtochten tussen Rhodos en Sitia
Zoeken naar overtochten
Accommodatie zoeken en boeken

FAQ

Als u met de veerboot van Rhodos naar Sitia gaat, duurt het minstens 10 uur 50 min om de 235 km tussen Rhodos en Sitia af te leggen.

Dit hangt vaak af van het seizoen (in de winter zijn er minder overtochten tussen Rhodos en Sitia) en de veerbootmaatschappij (ANEK Lines, Sea Jets en Blue Star Ferries). Momenteel zijn er 2 overtochten per week van Rhodos naar Sitia met de veerboot.

Er zijn 3 scheepvaartmaatschappijen die Rhodos en Sitia met elkaar verbinden: ANEK Lines, Sea Jets en Blue Star Ferries.

Ja, absoluut, directe overtochten worden aangeboden door ANEK Lines, Blue Star Ferries, Aigaion Pelagos, Sea Jets.

Vergelijk, voordat u boekt, de prijzen van ANEK Lines, Blue Star Ferries, Aigaion Pelagos, Sea Jets op onze website Vivanoda. Vervolgens kunt u uw geselecteerde overtocht gemakkelijk en veilig boeken op de website van onze partner.

Als u uw Rhodos Sitia boeking wilt wijzigen of annuleren, kunt u dit eenvoudig doen door contact op te nemen met onze partner die uw boeking beheert. Merk op dat, afhankelijk van de tariefvoorwaarden, sommige tickets niet terugbetaalbaar of wijzigbaar zijn. Het is belangrijk om hiervan op de hoogte te zijn bij het boeken van uw ticket.

Tijdens uw overtocht tussen Rhodos en Sitia legt u 235 km af.

Om met de boot van Rhodos naar Sitia te gaan, kunt u prijzen vinden die variëren van €26 voor de laagste prijs tot €168 voor de hoogste prijs. De gemiddelde prijs die wij zagen was €97.

De eerste ferry vertrekt vanuit Rhodos om 11:00 naar Sitia.

De laatste ferry naar Sitia vertrekt meestal om 17:01 vanuit Rhodos.

Uw Rhodos naar Sitia ferry ervaring

Het is niet altijd gemakkelijk om een duidelijk beeld te krijgen van hoe een overtocht van Rhodos naar Sitia zal zijn, vooral als u niet bekend bent met dit vervoermiddel. Daarom zullen wij deze unieke reiservaring beschrijven, van het inschepen in Rhodos tot het ontschepen in Sitia, zodat u zich beter kunt inleven in de maritieme wereld van ANEK Lines, Blue Star Ferries, Aigaion Pelagos en Sea Jets. U vindt hier ook toeristische en praktische informatie over Rhodos en Sitia.

Klaar voor inscheping in Rhodos

Voordat u vertrekt op uw Rhodos Sitia ferry reis, zijn hier enkele stappen die u moet nemen voordat u aan boord gaat:

  • Aankomsttijd in de haven van Rhodos / U dient ruim van tevoren in de haven van Rhodos aan te komen. Controleer dit bij uw Blue Star Ferries, Sea Jets of ANEK Lines maatschappij. Na dit tijdstip kan de maatschappij u weigeren aan boord te gaan.
  • Inchecken voor de overtocht Rhodos - Sitia / Ga naar de balie van Blue Star Ferries, Sea Jets of ANEK Lines in de ferry terminal van Rhodos om in te checken met uw paspoort of ID-kaart en uw reserveringsnummer. Als u met de auto bent, kunt u inchecken vanuit de rij voor het voertuig.
  • Aan boord van de veerboot naar Sitia / In de veerbootterminal van Rhodos worden informatieve berichten uitgezonden om u uit te nodigen aan boord te gaan. Als u met de auto reist, zal het personeel van Blue Star Ferries, Sea Jets of ANEK Lines u instructies geven over hoe u aan boord kunt komen en uw voertuig op het schip kunt parkeren.

Aan boord van de ferry van Rhodos naar Sitia

Op de schepen van Blue Star Ferries, Sea Jets of ANEK Lines is er voor elk wat wils. Sommigen zullen zich willen ontspannen in een van de relaxlounges, anderen zullen optimaal gebruik willen maken van alle diensten aan boord of gewoon genieten van het uitzicht op zee vanaf het scheepsdek.

Sitia is in zicht, ontscheping nabij!

Hier vindt u informatie voor de ontscheping in Sitia:

  • Naderen van de haven van Sitia / Toegang tot de garage om uw voertuig op te halen wordt door de bemanning pas verleend als de boot is afgemeerd. U hoeft zich niet te haasten. Geniet in plaats daarvan van de aankomst in de haven van Sitia vanaf het dek van de boot.
  • Ontruim uw hut. / Als u in een comfortabele hut van Rhodos naar Sitia bent gereisd, moet u ongeveer een half uur voor aankomst in Sitia uw hut verlaten.
  • Verlaat het schip en Sitia is van u / Het verlaten van de scheepsgarage gaat vrij snel. Als voetganger stapt u nog sneller uit. Het douanepersoneel in de haven van Sitia kan u een controle geven. Eindelijk begint uw verblijf in Sitia serieus!

Zoekfilters

Wijze van vervoer
Tijdstip van vertrek
Aankomsttijd