Rinella
Rechtstreekse reis naar Ginostra met veerboot
Ginostra
Prijzen zoeken

Hoe kom ik met de veerboot van Rinella naar Ginostra?

Bent u op zoek naar het ideale ticket voor de overtocht van Rinella naar Ginostra? Zoek niet verder, u bent bij ons aan het juiste adres. Een ferry nemen van Rinella naar Ginostra is een handige en plezierige manier om te reizen.

Wij weten dat het plannen van een ferry overtocht van Rinella naar Ginostra stressvol kan zijn, daarom doen wij ons best om het u zo gemakkelijk en snel mogelijk te maken om een Rinella naar Ginostra ferry ticket te boeken.

Met Vivanoda, ons gebruiksvriendelijke platform, kunt u prijzen, routes en diensten vergelijken van verschillende veerbootmaatschappijen zoals Siremar, zodat u de Rinella Ginostra ferry deal kunt vinden die het beste past bij uw behoeften en budget, of u nu alleen reist, met z'n tweeën of met uw gezin.

De meeste schepen van Siremar bieden faciliteiten aan boord zoals hutten, restaurants, winkels, Wi-Fi en nog veel meer. Vaak bieden ze ook faciliteiten voor mensen met beperkte mobiliteit.

Om de beste aanbiedingen voor overtochten van Rinella naar Ginostra te vinden, voert u gewoon uw reisdatums in en start u uw zoektocht op Vivanoda.

Informatie over de overtocht Rinella - Ginostra

Haven van vertrek
Rinella
Italië
Eolische Eilanden
Haven van aankomst
Ginostra
Italië
Eolische Eilanden
Afstand
41 km
Veerboot maatschappijen
Siremar
Zoeken naar overtochten
Accommodatie zoeken en boeken

Welke maatschappijen verzorgen overtochten tussen Rinella en Ginostra?

Als u wilt reizen tussen Rinella en Ginostra met de veerboot, kunt u kiezen uit verschillende maatschappijen, waaronder Siremar die regelmatige diensten tussen beide steden aanbieden. Meer informatie over de verschillende veerbootmaatschappijen op deze route en hun vertrektijden vindt u hier.

Siremar Rinella Ginostra
Siremar
Siremar werd opgericht in 1960 en heeft zijn hoofdkantoor in Milazzo, Italië. Het bedrijf bedient de Eolische eilanden en de havens van Sicilië. Op Vivanoda kunt u de tarieven van Rinella-Ginostra vergelijken en een Siremar ticket tussen Rinella en Ginostra boeken. Meer informatie over Siremar

Waar vertrekken de veerboten in Rinella? Waar komen de boten aan in Ginostra?

Haven van vertrek in Rinella

Siremar veerboten vertrekken naar Ginostra vanuit de volgende havens in Rinella:

Rinella
Kaart

Haven van aankomst in Ginostra

De schepen van Siremar komen aan in Ginostra in de volgende havens:

Ginostra (Stromboli)
Kaart
Zoeken naar overtochten
Accommodatie zoeken en boeken

Zoekfilters

Wijze van vervoer
Tijdstip van vertrek
Aankomsttijd