Rio Marina
Rechtstreekse reis naar Piombino met veerboot
Piombino
Prijzen zoeken

Hoe kom ik met de veerboot van Rio Marina naar Piombino?

Bent u op zoek naar het ideale ticket voor de overtocht van Rio Marina naar Piombino? Zoek niet verder, u bent bij ons aan het juiste adres. Een ferry nemen van Rio Marina naar Piombino is een handige en plezierige manier om te reizen.

Wij weten dat het plannen van een ferry overtocht van Rio Marina naar Piombino stressvol kan zijn, daarom doen wij ons best om het u zo gemakkelijk en snel mogelijk te maken om een Rio Marina naar Piombino ferry ticket te boeken.

Met Vivanoda, ons gebruiksvriendelijke platform, kunt u prijzen, routes en diensten vergelijken van verschillende veerbootmaatschappijen zoals Toremar, zodat u de Rio Marina Piombino ferry deal kunt vinden die het beste past bij uw behoeften en budget, of u nu alleen reist, met z'n tweeën of met uw gezin.

De meeste schepen van Toremar bieden faciliteiten aan boord zoals hutten, restaurants, winkels, Wi-Fi en nog veel meer. Vaak bieden ze ook faciliteiten voor mensen met beperkte mobiliteit.

Om de beste aanbiedingen voor overtochten van Rio Marina naar Piombino te vinden, voert u gewoon uw reisdatums in en start u uw zoektocht op Vivanoda.

Informatie over de overtocht Rio Marina - Piombino

Haven van vertrek
Rio Marina
Italië
Toscane
Haven van aankomst
Piombino
Italië
Toscane
Afstand
15 km
Veerboot maatschappijen
Toremar
Frequentie van overtochten
8 overtochten per dag
Minimale overtochttijd
50 min
Zoeken naar overtochten
Accommodatie zoeken en boeken

Veerboot Rio Marina Piombino: Tarieven, Tijdschema's en Duur

Als u met de veerboot van Rio Marina naar Piombino wilt reizen, variëren de prijzen van €12 voor één persoon als u zonder auto reist tot €93 als u met uw auto reist. De gemiddelde prijs die we hebben gezien op de Rio Marina naar Piombino route is €40. De gemiddelde vaartijd van Rio Marina naar Piombino is 45 min. De langzaamste veerboten doen er 45 min over om Piombino te bereiken, terwijl de snelste boten in 45 min in Piombino aankomen. De eerste ferry vertrekt om 06:55 vanuit de haven van Rio Marina. De laatste boot naar Piombino verlaat de haven van Rio Marina om 11:30.

Gemiddelde prijs van een Rio Marina naar Piombino ferry overtocht
€40
Prijsklasse van overtochten Rio Marina Piombino (Laagste prijs voor 1 passagier en hoogste prijs voor 1 passagier en een auto)
€12 - €93
Gemiddelde reistijd Rio Marina Piombino
45 min
Vertrektijd van de eerste ferry naar Piombino
06:55
Tijd laatste ferry vertrekt naar Piombino
11:30
Aankomsttijd van de eerste ferry naar Piombino
07:40
Aankomsttijd van de laatste ferry naar Piombino
12:15

Welke maatschappijen verzorgen overtochten tussen Rio Marina en Piombino?

Als u wilt reizen tussen Rio Marina en Piombino met de veerboot, kunt u kiezen uit verschillende maatschappijen, waaronder Toremar die regelmatige diensten tussen beide steden aanbieden. Meer informatie over de verschillende veerbootmaatschappijen op deze route en hun vertrektijden vindt u hier.

Toremar Rio Marina Piombino
Toremar
Toremar werd opgericht in 1981 en is gevestigd in Italië. De maatschappij biedt overtochten aan tussen de Toscaanse eilanden en Sardinië. Op Vivanoda kunt u de tarieven van Rio Marina-Piombino vergelijken en een Toremar ticket tussen Rio Marina en Piombino boeken. Toremar verzorgt 8 overtochten per dag naar Piombino vanuit Rio Marina en de reistijd is 50 min. Meer informatie over Toremar
50 min
8 overtochten per dag

Waar vertrekken de veerboten in Rio Marina? Waar komen de boten aan in Piombino?

Haven van vertrek in Rio Marina

Toremar veerboten vertrekken naar Piombino vanuit de volgende havens in Rio Marina:

Rio Marina
Kaart

Haven van aankomst in Piombino

De schepen van Toremar komen aan in Piombino in de volgende havens:

Piombino
Kaart
Zoeken naar overtochten
Accommodatie zoeken en boeken

Zoekfilters

Wijze van vervoer
Tijdstip van vertrek
Aankomsttijd