Aanbevolen route
Roscoff
Rechtstreekse reis naar Rosslare met veerboot
Rosslare
Prijzen zoeken
Alternatieve routes
Roscoff
Reizen met de veerboot naar Cork
Cork
Reizen met de bus, trein naar Rosslare
Rosslare
Prijzen zoeken
Roscoff
Reizen met de veerboot naar Cork
Cork
Reizen met de bus, trein naar Dublin
Dublin
Reizen met de trein, bus naar Rosslare
Rosslare
Prijzen zoeken

Hoe kom ik met de veerboot van Roscoff naar Rosslare?

Bent u op zoek naar het ideale ticket voor de overtocht van Roscoff naar Rosslare? Zoek niet verder, u bent bij ons aan het juiste adres. Een ferry nemen van Roscoff naar Rosslare is een handige en plezierige manier om te reizen.

Wij weten dat het plannen van een ferry overtocht van Roscoff naar Rosslare stressvol kan zijn, daarom doen wij ons best om het u zo gemakkelijk en snel mogelijk te maken om een Roscoff naar Rosslare ferry ticket te boeken.

Met Vivanoda, ons gebruiksvriendelijke platform, kunt u prijzen, routes en diensten vergelijken van verschillende veerbootmaatschappijen zoals Brittany Ferries of Irish Ferries, zodat u de Roscoff Rosslare ferry deal kunt vinden die het beste past bij uw behoeften en budget, of u nu alleen reist, met z'n tweeën of met uw gezin.

De meeste schepen van Brittany Ferries of Irish Ferries bieden faciliteiten aan boord zoals hutten, restaurants, winkels, Wi-Fi en nog veel meer. Vaak bieden ze ook faciliteiten voor mensen met beperkte mobiliteit.

Om de beste aanbiedingen voor overtochten van Roscoff naar Rosslare te vinden, voert u gewoon uw reisdatums in en start u uw zoektocht op Vivanoda.

Informatie over de overtocht Roscoff - Rosslare

Haven van vertrek
Roscoff
Frankrijk
Bretagne
Haven van aankomst
Rosslare
Ierland
Afstand
429 km
Veerboot maatschappijen
Brittany Ferries, Irish Ferries
Zoeken naar overtochten
Accommodatie zoeken en boeken

Waarom met de veerboot van Roscoff naar Rosslare?

Of u nu alleen reist, met z'n tweeën of met uw gezin, een overtocht van Roscoff naar Rosslare kan een handige en aangename optie zijn om in Rosslare te komen. Hier zijn 3 redenen waarom wij denken dat de veerboot van Roscoff naar Rosslare een ideale manier van reizen is.

Omdat het de ideale manier is om met uw gezin te reizen!
Als u kinderen hebt, is er geen betere manier om als gezin van Roscoff naar Rosslare te reizen dan met de veerboot. Alles is eenvoudiger. Zodra u Roscoff verlaat, stelt u zich voor dat uw kinderen het schip verkennen, lange tijd spelen in de speeltuinen of in de videospelletjes en speelhallen (voor tieners), de nieuwste films bekijken in de bioscoop, een gezinsmaaltijd delen in het restaurant, of zich vergapen aan een goochelshow of andere talloze activiteiten. Deze boottocht tussen Roscoff en Rosslare zal voor uw kinderen een onvergetelijk moment blijven.
Voor zorgzaam personeel
Tijdens de hele reis van Roscoff naar Rosslare staat een professionele en behulpzame bemanning voor u klaar. Op het hoofddek van het schip bevindt zich bijna altijd een informatiebalie.
Niet moe worden, anders dan in de auto
Lange autoritten zijn vermoeiend en vereisen constante waakzaamheid tijdens het rijden. Omgekeerd is een boottocht Roscoff Rosslare ultra-ontspannend. Aan boord, afhankelijk van het schip van Brittany Ferries of Irish Ferries, wordt er alles aan gedaan om u te ontspannen in de rust van comfortabele ligstoelen, om u tijd voor uzelf te geven, om te loungen op de buitendekken, om u te vermaken en om plezier te maken. U begint uw vakantie in Rosslare ongetwijfeld uitgerust.

Welke maatschappijen verzorgen overtochten tussen Roscoff en Rosslare?

Als u wilt reizen tussen Roscoff en Rosslare met de veerboot, kunt u kiezen uit verschillende maatschappijen, waaronder Brittany Ferries of Irish Ferries die regelmatige diensten tussen beide steden aanbieden. Meer informatie over de verschillende veerbootmaatschappijen op deze route en hun vertrektijden vindt u hier.

Brittany Ferries Roscoff Rosslare
Brittany Ferries
Brittany Ferries is een in Bretagne gevestigde scheepvaartmaatschappij die veerdiensten onderhoudt naar Engeland, Ierland en Spanje. Op Vivanoda kunt u de tarieven van Roscoff-Rosslare vergelijken en een Brittany Ferries ticket tussen Roscoff en Rosslare boeken. Meer informatie over Brittany Ferries
Irish Ferries Roscoff Rosslare
Irish Ferries
Irish Ferries verzorgt scheepvaartdiensten tussen Ierland en Groot-Brittannië en Ierland en Frankrijk. Op Vivanoda kunt u de tarieven van Roscoff-Rosslare vergelijken en een Irish Ferries ticket tussen Roscoff en Rosslare boeken. Meer informatie over Irish Ferries

Waar vertrekken de veerboten in Roscoff? Waar komen de boten aan in Rosslare?

Haven van vertrek in Roscoff

Brittany Ferries of Irish Ferries veerboten vertrekken naar Rosslare vanuit de volgende havens in Roscoff:

Bloscon Car Ferry
Kaart

Haven van aankomst in Rosslare

De schepen van Irish Ferries of Brittany Ferries komen aan in Rosslare in de volgende havens:

Rosslare Europort Ferries
Kaart
Andere alternatieve overtochten tussen Roscoff en Rosslare
Zoeken naar overtochten
Accommodatie zoeken en boeken

FAQ

Er zijn 2 scheepvaartmaatschappijen die Roscoff en Rosslare met elkaar verbinden: Brittany Ferries en Irish Ferries.

Ja, absoluut, directe overtochten worden aangeboden door Brittany Ferries, Irish Ferries.

Tijdens uw overtocht tussen Roscoff en Rosslare legt u 429 km af.

Zoekfilters

Wijze van vervoer
Tijdstip van vertrek
Aankomsttijd