Aanbevolen route
Rosslare
Rechtstreekse reis naar Le Havre met veerboot
Le Havre
Prijzen zoeken
Alternatieve routes
Rosslare
Reizen met de veerboot naar Cherbourg
Cherbourg
Reizen met de veerboot naar Portsmouth
Portsmouth
Reizen met de veerboot naar Le Havre
Le Havre
Prijzen zoeken

Hoe kom ik met de veerboot van Rosslare naar Le Havre?

Bent u op zoek naar het ideale ticket voor de overtocht van Rosslare naar Le Havre? Zoek niet verder, u bent bij ons aan het juiste adres. Een ferry nemen van Rosslare naar Le Havre is een handige en plezierige manier om te reizen.

Wij weten dat het plannen van een ferry overtocht van Rosslare naar Le Havre stressvol kan zijn, daarom doen wij ons best om het u zo gemakkelijk en snel mogelijk te maken om een Rosslare naar Le Havre ferry ticket te boeken.

Met Vivanoda, ons gebruiksvriendelijke platform, kunt u prijzen, routes en diensten vergelijken van verschillende veerbootmaatschappijen zoals Brittany Ferries, Condor Ferries, Celtic Link Ferries, Irish Ferries of Stena Line, zodat u de Rosslare Le Havre ferry deal kunt vinden die het beste past bij uw behoeften en budget, of u nu alleen reist, met z'n tweeën of met uw gezin.

De meeste schepen van Brittany Ferries bieden faciliteiten aan boord zoals hutten, restaurants, winkels, Wi-Fi en nog veel meer. Vaak bieden ze ook faciliteiten voor mensen met beperkte mobiliteit.

Om de beste aanbiedingen voor overtochten van Rosslare naar Le Havre te vinden, voert u gewoon uw reisdatums in en start u uw zoektocht op Vivanoda.

Informatie over de overtocht Rosslare - Le Havre

Haven van vertrek
Rosslare
Ierland
Haven van aankomst
Le Havre
Frankrijk
Normandië
Afstand
550 km
Veerboot maatschappijen
Brittany Ferries, Condor Ferries, Celtic Link Ferries, Irish Ferries, Stena Line
Frequentie van overtochten
1 overtochten per week
Minimale overtochttijd
20 uur 30 min
Zoeken naar overtochten
Accommodatie zoeken en boeken

Welke maatschappijen verzorgen overtochten tussen Rosslare en Le Havre?

Als u wilt reizen tussen Rosslare en Le Havre met de veerboot, kunt u kiezen uit verschillende maatschappijen, waaronder Brittany Ferries die regelmatige diensten tussen beide steden aanbieden. Meer informatie over de verschillende veerbootmaatschappijen op deze route en hun vertrektijden vindt u hier.

Brittany Ferries Rosslare Le Havre
Brittany Ferries
Brittany Ferries is een in Bretagne gevestigde scheepvaartmaatschappij die veerdiensten onderhoudt naar Engeland, Ierland en Spanje. Op Vivanoda kunt u de tarieven van Rosslare-Le Havre vergelijken en een Brittany Ferries ticket tussen Rosslare en Le Havre boeken. Brittany Ferries verzorgt 1 overtochten per week naar Le Havre vanuit Rosslare en de reistijd is 20 uur 30 min. Meer informatie over Brittany Ferries
20 uur 30 min
1 overtochten per week

Waar vertrekken de veerboten in Rosslare? Waar komen de boten aan in Le Havre?

Haven van vertrek in Rosslare

Brittany Ferries veerboten vertrekken naar Le Havre vanuit de volgende havens in Rosslare:

Rosslare Europort Ferries
Kaart

Haven van aankomst in Le Havre

De schepen van Brittany Ferries komen aan in Le Havre in de volgende havens:

Le Havre Terminal de la Citadelle
Kaart
Zoeken naar overtochten
Accommodatie zoeken en boeken

FAQ

Als u met de veerboot van Rosslare naar Le Havre gaat, duurt het minstens 20 uur 30 min om de 550 km tussen Rosslare en Le Havre af te leggen.

Dit hangt vaak af van het seizoen (in de winter zijn er minder overtochten tussen Rosslare en Le Havre) en de veerbootmaatschappij (Brittany Ferries). Momenteel zijn er 1 overtochten per week van Rosslare naar Le Havre met de veerboot.

Er zijn 1 scheepvaartmaatschappijen die Rosslare en Le Havre met elkaar verbinden: Brittany Ferries.

Ja, absoluut, directe overtochten worden aangeboden door Brittany Ferries, Condor Ferries, Celtic Link Ferries, Irish Ferries, Stena Line.

Zoekfilters

Wijze van vervoer
Tijdstip van vertrek
Aankomsttijd