Rostock
Rechtstreekse reis naar Gedser met veerboot
Gedser
Prijzen zoeken

Hoe kom ik met de veerboot van Rostock naar Gedser?

Bent u op zoek naar het ideale ticket voor de overtocht van Rostock naar Gedser? Zoek niet verder, u bent bij ons aan het juiste adres. Een ferry nemen van Rostock naar Gedser is een handige en plezierige manier om te reizen.

Wij weten dat het plannen van een ferry overtocht van Rostock naar Gedser stressvol kan zijn, daarom doen wij ons best om het u zo gemakkelijk en snel mogelijk te maken om een Rostock naar Gedser ferry ticket te boeken.

Met Vivanoda, ons gebruiksvriendelijke platform, kunt u prijzen, routes en diensten vergelijken van verschillende veerbootmaatschappijen zoals Scandlines, zodat u de Rostock Gedser ferry deal kunt vinden die het beste past bij uw behoeften en budget, of u nu alleen reist, met z'n tweeën of met uw gezin.

De meeste schepen van Scandlines bieden faciliteiten aan boord zoals hutten, restaurants, winkels, Wi-Fi en nog veel meer. Vaak bieden ze ook faciliteiten voor mensen met beperkte mobiliteit.

Om de beste aanbiedingen voor overtochten van Rostock naar Gedser te vinden, voert u gewoon uw reisdatums in en start u uw zoektocht op Vivanoda.

Informatie over de overtocht Rostock - Gedser

Haven van vertrek
Rostock
Duitsland
Mecklenburg-Vorpommern
Haven van aankomst
Gedser
Denemarken
Afstand
56 km
Veerboot maatschappijen
Scandlines
Frequentie van overtochten
11 overtochten per dag
Minimale overtochttijd
1 uur 50 min
Zoeken naar overtochten
Accommodatie zoeken en boeken

Veerboot Rostock Gedser: Tarieven, Tijdschema's en Duur

Als u met de veerboot van Rostock naar Gedser wilt reizen, variëren de prijzen van €69 voor één persoon als u zonder auto reist tot €138 als u met uw auto reist. De gemiddelde prijs die we hebben gezien op de Rostock naar Gedser route is €103. De gemiddelde vaartijd van Rostock naar Gedser is 2 uur. De langzaamste veerboten doen er 2 uur over om Gedser te bereiken, terwijl de snelste boten in 2 uur in Gedser aankomen. De eerste ferry vertrekt om 04:15 vanuit de haven van Rostock. De laatste boot naar Gedser verlaat de haven van Rostock om 13:30.

Gemiddelde prijs van een Rostock naar Gedser ferry overtocht
€103
Prijsklasse van overtochten Rostock Gedser (Laagste prijs voor 1 passagier en hoogste prijs voor 1 passagier en een auto)
€69 - €138
Gemiddelde reistijd Rostock Gedser
2 uur
Vertrektijd van de eerste ferry naar Gedser
04:15
Tijd laatste ferry vertrekt naar Gedser
13:30
Aankomsttijd van de eerste ferry naar Gedser
06:15
Aankomsttijd van de laatste ferry naar Gedser
15:30

Welke maatschappijen verzorgen overtochten tussen Rostock en Gedser?

Als u wilt reizen tussen Rostock en Gedser met de veerboot, kunt u kiezen uit verschillende maatschappijen, waaronder Scandlines die regelmatige diensten tussen beide steden aanbieden. Meer informatie over de verschillende veerbootmaatschappijen op deze route en hun vertrektijden vindt u hier.

Scandlines Rostock Gedser
Scandlines
Scandlines werd opgericht in 1998 en is gevestigd in Denemarken. Het biedt overtochten aan tussen Denemarken en Duitsland. Op Vivanoda kunt u de tarieven van Rostock-Gedser vergelijken en een Scandlines ticket tussen Rostock en Gedser boeken. Scandlines verzorgt 11 overtochten per dag naar Gedser vanuit Rostock en de reistijd is 1 uur 50 min. Meer informatie over Scandlines
1 uur 50 min
11 overtochten per dag

Waar vertrekken de veerboten in Rostock? Waar komen de boten aan in Gedser?

Haven van vertrek in Rostock

Scandlines veerboten vertrekken naar Gedser vanuit de volgende havens in Rostock:

Rostack Seehafen
Kaart

Haven van aankomst in Gedser

De schepen van Scandlines komen aan in Gedser in de volgende havens:

Gedser
Kaart
Zoeken naar overtochten
Accommodatie zoeken en boeken

Zoekfilters

Wijze van vervoer
Tijdstip van vertrek
Aankomsttijd