Met de veerboot van Saint-Nazaire naar Asturië

Met de veerboot van Saint-Nazaire naar Asturië is een uitstekende keuze! Saint-Nazaire-Asturië veerboten worden verzorgd door 1 rederijen (GLD Atlantique) die de havens van Gijon en Saint-Nazaire aandoen.

Om er zeker van te zijn dat u een goedkoop Saint-Nazaire Asturië ticket vindt, raden wij u aan onze zoekmachine te gebruiken, die aanbiedingen, prijzen en dienstregelingen van GLD Atlantique vergelijkt.

Veerboot Saint-Nazaire Asturië in cijfers

Landen
Frankrijk
Spanje
Aantal havens
2
Aantal veerbootverbindingen
1
Aantal veerbootmaatschappijen
1
Zoeken naar overtochten
Accommodatie zoeken en boeken

Alle Saint-Nazaire Asturië veerboot routes

Op zoek naar een Saint-Nazaire naar Asturië veerboot? Ontdek de populairste routes waarmee u tussen deze verschillende regio's kunt varen. Of u nu eilanden, historische havens of pittoreske stranden wilt bereiken, veerboten zijn een handige en comfortabele manier om tussen Saint-Nazaire en Asturië te reizen. Comfortabele hutten, restaurants aan boord, bioscopen, kinderactiviteiten... veerboten van GLD Atlantique bieden uitstekende faciliteiten en diensten voor het hele gezin.

Om uw ferry reis naar Saint-Nazaire of Gijon te plannen, gebruik onze prijsvergelijker om de beste aanbiedingen voor Saint-Nazaire Asturië ferry tickets te vinden die u tijd en geld zullen besparen. Met behulp van onze gemakkelijk te gebruiken prijsvergelijker kunt u aanbiedingen en dienstregelingen vinden van een aantal veerbootmaatschappijen, waaronder GLD Atlantique. Er is zeker een deal die bij uw behoeften en budget past. Zoek uit 1 veerboot routes tussen Saint-Nazaire en Asturië!

Zoeken naar overtochten
Accommodatie zoeken en boeken
Veerboot Saint-Nazaire Asturië - Goedkope overtochten en veerboottickets

Gids voor een veerbootreis van Saint-Nazaire naar Asturië

Asturië: Aankomst per veerboot vanuit Saint-Nazaire en verkenning van de regio

Begin je reis in Oviedo, de hoofdstad van Asturië. Wandel door de geplaveide straten, bewonder de prachtige gebouwen en verken de historische wijk. Mis de kathedraal van San Salvador en het Campoamor Theater niet, waar jaarlijks de Prinses van Asturië Awards worden uitgereikt.

Ga vervolgens naar Gijón, de op een na grootste stad van de regio. Hier kun je ontspannen op de gouden zandstranden, het spoorwegmuseum bezoeken of wandelen langs de boulevard. Mis het strand van San Lorenzo niet, een van de mooiste stranden in de regio.

Zoeken naar overtochten
Accommodatie zoeken en boeken

None

None
None
None