Sami
Rechtstreekse reis naar Patras met veerboot
Patras
Prijzen zoeken

Hoe kom ik met de veerboot van Sami naar Patras?

Bent u op zoek naar het ideale ticket voor de overtocht van Sami naar Patras? Zoek niet verder, u bent bij ons aan het juiste adres. Een ferry nemen van Sami naar Patras is een handige en plezierige manier om te reizen.

Wij weten dat het plannen van een ferry overtocht van Sami naar Patras stressvol kan zijn, daarom doen wij ons best om het u zo gemakkelijk en snel mogelijk te maken om een Sami naar Patras ferry ticket te boeken.

Met Vivanoda, ons gebruiksvriendelijke platform, kunt u prijzen, routes en diensten vergelijken van verschillende veerbootmaatschappijen zoals Kefalonian Lines of Ionian Group, zodat u de Sami Patras ferry deal kunt vinden die het beste past bij uw behoeften en budget, of u nu alleen reist, met z'n tweeën of met uw gezin.

De meeste schepen van Kefalonian Lines of Ionian Group bieden faciliteiten aan boord zoals hutten, restaurants, winkels, Wi-Fi en nog veel meer. Vaak bieden ze ook faciliteiten voor mensen met beperkte mobiliteit.

Om de beste aanbiedingen voor overtochten van Sami naar Patras te vinden, voert u gewoon uw reisdatums in en start u uw zoektocht op Vivanoda.

Informatie over de overtocht Sami - Patras

Haven van vertrek
Sami
Griekenland
Ionische eilanden
Haven van aankomst
Patras
Griekenland
West-Griekenland
Afstand
95 km
Veerboot maatschappijen
Kefalonian Lines, Ionian Group
Frequentie van overtochten
7 overtochten per week
Minimale overtochttijd
2 uur 50 min
Zoeken naar overtochten
Accommodatie zoeken en boeken

Veerboot Sami Patras: Tarieven, Tijdschema's en Duur

Als u met de veerboot van Sami naar Patras wilt reizen, variëren de prijzen van €16 voor één persoon als u zonder auto reist tot €84 als u met uw auto reist. De gemiddelde prijs die we hebben gezien op de Sami naar Patras route is €50. De gemiddelde vaartijd van Sami naar Patras is 3 uur 18 min. De langzaamste veerboten doen er 3 uur 30 min over om Patras te bereiken, terwijl de snelste boten in 3 uur in Patras aankomen. De eerste ferry vertrekt om 08:30 vanuit de haven van Sami. De laatste boot naar Patras verlaat de haven van Sami om 09:40.

Gemiddelde prijs van een Sami naar Patras ferry overtocht
€50
Prijsklasse van overtochten Sami Patras (Laagste prijs voor 1 passagier en hoogste prijs voor 1 passagier en een auto)
€16 - €84
Gemiddelde reistijd Sami Patras
3 uur 18 min
Vertrektijd van de eerste ferry naar Patras
08:30
Tijd laatste ferry vertrekt naar Patras
09:40
Aankomsttijd van de eerste ferry naar Patras
11:30
Aankomsttijd van de laatste ferry naar Patras
12:40

Waarom met de veerboot van Sami naar Patras?

Of u nu alleen reist, met z'n tweeën of met uw gezin, een overtocht van Sami naar Patras kan een handige en aangename optie zijn om in Patras te komen. Hier zijn 3 redenen waarom wij denken dat de veerboot van Sami naar Patras een ideale manier van reizen is.

Veerboten zijn ideaal voor gezinnen!
Er is geen betere manier om met uw gezin tussen Sami en Patras te reizen dan met de veerboot. Alles is gemakkelijker. Zodra u Sami verlaat, stelt u zich voor dat uw kinderen het schip verkennen, lange tijd spelen in de speeltuinen of in de videospelletjes en speelhallen (voor tieners), de nieuwste films bekijken in de bioscoop, een gezinsmaaltijd delen in het restaurant, of zich vergapen aan een goochelshow of andere talloze activiteiten. Uw kinderen zullen zich de boottocht van Sami naar Patras nog lang herinneren.
Uitrusten in een hut
Hoewel het boeken van een hut op de overtocht van Sami naar Patras optioneel is, is het een comfort waarvan u moet genieten. Net als echte hotelkamers bieden ze reizigers bedden, badkamers en, in sommige suites, patrijspoorten en balkons. Zelfs op een dagovertocht is de privacy van een hut nog steeds mogelijk en veel comfortabeler dan zitten in een lounge.
Geniet van de frisse zeelucht
Er bestaat geen twijfel meer over dat zeelucht vele gezondheidsvoordelen heeft. Ga tijdens de overtocht Sami-Patras naar de buitenruimtes van het schip van Kefalonian Lines of Ionian Group om diep adem te halen. Een gevoel van welzijn zal zich snel meester van u maken. Zo kunt u vol energie aan uw vakantie in Patras beginnen.

Welke maatschappijen verzorgen overtochten tussen Sami en Patras?

Als u wilt reizen tussen Sami en Patras met de veerboot, kunt u kiezen uit verschillende maatschappijen, waaronder Kefalonian Lines of Ionian Group die regelmatige diensten tussen beide steden aanbieden. Meer informatie over de verschillende veerbootmaatschappijen op deze route en hun vertrektijden vindt u hier.

Kefalonian Lines Sami Patras
Kefalonian Lines
De veerbootmaatschappij Kefalonian Lines verzorgt overtochten in Griekenland en in het bijzonder zeeverbindingen tussen de havens van Sami en Patras. Op Vivanoda kunt u de tarieven van Sami-Patras vergelijken en een Kefalonian Lines ticket tussen Sami en Patras boeken. Kefalonian Lines verzorgt 7 overtochten per week naar Patras vanuit Sami en de reistijd is 2 uur 50 min. Meer informatie over Kefalonian Lines
2 uur 50 min
7 overtochten per week
Ionian Group Sami Patras
Ionian Group
De veerbootmaatschappij Ionian Group verzorgt overtochten in Griekenland en in het bijzonder zeeverbindingen tussen de havens van Sami en Patras. Op Vivanoda kunt u de tarieven van Sami-Patras vergelijken en een Ionian Group ticket tussen Sami en Patras boeken. Meer informatie over Ionian Group

Waar vertrekken de veerboten in Sami? Waar komen de boten aan in Patras?

Haven van vertrek in Sami

Kefalonian Lines of Ionian Group veerboten vertrekken naar Patras vanuit de volgende havens in Sami:

Sami
Kaart

Haven van aankomst in Patras

De schepen van Ionian Group of Kefalonian Lines komen aan in Patras in de volgende havens:

Patras Terminal Ferry Sud
Kaart
Patras Terminal Ferry Nord
Kaart
Zoeken naar overtochten
Accommodatie zoeken en boeken

FAQ

Als u met de veerboot van Sami naar Patras gaat, duurt het minstens 2 uur 50 min om de 95 km tussen Sami en Patras af te leggen.

Dit hangt vaak af van het seizoen (in de winter zijn er minder overtochten tussen Sami en Patras) en de veerbootmaatschappij (Kefalonian Lines en Ionian Group). Momenteel zijn er 7 overtochten per week van Sami naar Patras met de veerboot.

Er zijn 2 scheepvaartmaatschappijen die Sami en Patras met elkaar verbinden: Kefalonian Lines en Ionian Group.

Ja, absoluut, directe overtochten worden aangeboden door Kefalonian Lines, Ionian Group.

Tijdens uw overtocht tussen Sami en Patras legt u 95 km af.

Om met de boot van Sami naar Patras te gaan, kunt u prijzen vinden die variëren van €16 voor de laagste prijs tot €84 voor de hoogste prijs. De gemiddelde prijs die wij zagen was €50.

De eerste ferry vertrekt vanuit Sami om 08:30 naar Patras.

De laatste ferry naar Patras vertrekt meestal om 09:40 vanuit Sami.

Zoekfilters

Wijze van vervoer
Tijdstip van vertrek
Aankomsttijd