Met de veerboot van San Nicola naar Abruzzo

Met de veerboot van San Nicola naar Abruzzo is een uitstekende keuze! San Nicola-Abruzzo veerboten worden verzorgd door 1 rederijen (NLG - Navigazione Libera del Golfo) die de havens van Porto di Vasto, Vasto en San Nicola aandoen.

Om er zeker van te zijn dat u een goedkoop San Nicola Abruzzo ticket vindt, raden wij u aan onze zoekmachine te gebruiken, die aanbiedingen, prijzen en dienstregelingen van NLG - Navigazione Libera del Golfo vergelijkt.

Veerboot San Nicola Abruzzo in cijfers

Landen
Italië
Aantal havens
3
Aantal veerbootverbindingen
2
Aantal veerbootmaatschappijen
1
Zoeken naar overtochten
Accommodatie zoeken en boeken

Alle San Nicola Abruzzo veerboot routes

Op zoek naar een San Nicola naar Abruzzo veerboot? Ontdek de populairste routes waarmee u tussen deze verschillende regio's kunt varen. Of u nu eilanden, historische havens of pittoreske stranden wilt bereiken, veerboten zijn een handige en comfortabele manier om tussen San Nicola en Abruzzo te reizen. Comfortabele hutten, restaurants aan boord, bioscopen, kinderactiviteiten... veerboten van NLG - Navigazione Libera del Golfo bieden uitstekende faciliteiten en diensten voor het hele gezin.

Om uw ferry reis naar San Nicola, Vasto of Porto di Vasto te plannen, gebruik onze prijsvergelijker om de beste aanbiedingen voor San Nicola Abruzzo ferry tickets te vinden die u tijd en geld zullen besparen. Met behulp van onze gemakkelijk te gebruiken prijsvergelijker kunt u aanbiedingen en dienstregelingen vinden van een aantal veerbootmaatschappijen, waaronder NLG - Navigazione Libera del Golfo. Er is zeker een deal die bij uw behoeften en budget past. Zoek uit 2 veerboot routes tussen San Nicola en Abruzzo!

Zoeken naar overtochten
Accommodatie zoeken en boeken
Veerboot San Nicola Abruzzo - Goedkope overtochten en veerboottickets

Gids voor een veerbootreis van San Nicola naar Abruzzo

Abruzzo: Aankomst per veerboot vanuit San Nicola en verkenning van de regio

De eerste halte op je Abruzzen tour is Pescara, de belangrijkste kustplaats van de regio. Met zijn zandstranden, visrestaurants en bruisende nachtleven is Pescara de ideale plek om te ontspannen en te genieten van de mediterrane zon. Mis een wandeling langs de beroemde Lungomare promenade niet, waar je een prachtig uitzicht op de Adriatische Zee hebt.

Van hieruit ga je naar L'Aquila, de hoofdstad van de regio. Deze historische stad barst van de architectonische schatten, waaronder de basiliek van Santa Maria di Collemaggio, een romaans meesterwerk. Verken de geplaveide straten van het historische centrum en snuif de middeleeuwse sfeer van de stad op. Vergeet niet de plaatselijke specialiteit, saffraancakejes, te proeven.

Zoeken naar overtochten
Accommodatie zoeken en boeken

None

None
None
None