San Nicola
Rechtstreekse reis naar Peschici met veerboot
Peschici
Prijzen zoeken

Hoe kom ik met de veerboot van San Nicola naar Peschici?

Bent u op zoek naar het ideale ticket voor de overtocht van San Nicola naar Peschici? Zoek niet verder, u bent bij ons aan het juiste adres. Een ferry nemen van San Nicola naar Peschici is een handige en plezierige manier om te reizen.

Wij weten dat het plannen van een ferry overtocht van San Nicola naar Peschici stressvol kan zijn, daarom doen wij ons best om het u zo gemakkelijk en snel mogelijk te maken om een San Nicola naar Peschici ferry ticket te boeken.

Met Vivanoda, ons gebruiksvriendelijke platform, kunt u prijzen, routes en diensten vergelijken van verschillende veerbootmaatschappijen zoals MS&G, zodat u de San Nicola Peschici ferry deal kunt vinden die het beste past bij uw behoeften en budget, of u nu alleen reist, met z'n tweeën of met uw gezin.

De meeste schepen van MS&G bieden faciliteiten aan boord zoals hutten, restaurants, winkels, Wi-Fi en nog veel meer. Vaak bieden ze ook faciliteiten voor mensen met beperkte mobiliteit.

Om de beste aanbiedingen voor overtochten van San Nicola naar Peschici te vinden, voert u gewoon uw reisdatums in en start u uw zoektocht op Vivanoda.

Informatie over de overtocht San Nicola - Peschici

Haven van vertrek
San Nicola
Italië
Apulië
Haven van aankomst
Peschici
Italië
Apulië
Afstand
46 km
Veerboot maatschappijen
MS&G
Zoeken naar overtochten
Accommodatie zoeken en boeken

Welke maatschappijen verzorgen overtochten tussen San Nicola en Peschici?

Als u wilt reizen tussen San Nicola en Peschici met de veerboot, kunt u kiezen uit verschillende maatschappijen, waaronder MS&G die regelmatige diensten tussen beide steden aanbieden. Meer informatie over de verschillende veerbootmaatschappijen op deze route en hun vertrektijden vindt u hier.

MS&G San Nicola Peschici
MS&G
De veerbootmaatschappij MS&G verzorgt overtochten in Italië en in het bijzonder zeeverbindingen tussen de havens van San Nicola en Peschici. Op Vivanoda kunt u de tarieven van San Nicola-Peschici vergelijken en een MS&G ticket tussen San Nicola en Peschici boeken. Meer informatie over MS&G

Waar vertrekken de veerboten in San Nicola? Waar komen de boten aan in Peschici?

Haven van vertrek in San Nicola

MS&G veerboten vertrekken naar Peschici vanuit de volgende havens in San Nicola:

San Nicola
Kaart

Haven van aankomst in Peschici

De schepen van MS&G komen aan in Peschici in de volgende havens:

Peschici
Kaart
Zoeken naar overtochten
Accommodatie zoeken en boeken

Zoekfilters

Wijze van vervoer
Tijdstip van vertrek
Aankomsttijd