Santa Cruz de La Palma
Rechtstreekse reis naar La Gomera met veerboot
La Gomera
Prijzen zoeken

Hoe kom ik met de veerboot van Santa Cruz de La Palma naar La Gomera?

Bent u op zoek naar het ideale ticket voor de overtocht van Santa Cruz de La Palma naar La Gomera? Zoek niet verder, u bent bij ons aan het juiste adres. Een ferry nemen van Santa Cruz de La Palma naar La Gomera is een handige en plezierige manier om te reizen.

Wij weten dat het plannen van een ferry overtocht van Santa Cruz de La Palma naar La Gomera stressvol kan zijn, daarom doen wij ons best om het u zo gemakkelijk en snel mogelijk te maken om een Santa Cruz de La Palma naar La Gomera ferry ticket te boeken.

Met Vivanoda, ons gebruiksvriendelijke platform, kunt u prijzen, routes en diensten vergelijken van verschillende veerbootmaatschappijen zoals Naviera Armas of Fred Olsen Express, zodat u de Santa Cruz de La Palma La Gomera ferry deal kunt vinden die het beste past bij uw behoeften en budget, of u nu alleen reist, met z'n tweeën of met uw gezin.

De meeste schepen van Naviera Armas of Fred Olsen Express bieden faciliteiten aan boord zoals hutten, restaurants, winkels, Wi-Fi en nog veel meer. Vaak bieden ze ook faciliteiten voor mensen met beperkte mobiliteit.

Om de beste aanbiedingen voor overtochten van Santa Cruz de La Palma naar La Gomera te vinden, voert u gewoon uw reisdatums in en start u uw zoektocht op Vivanoda.

Informatie over de overtocht Santa Cruz de La Palma - La Gomera

Haven van vertrek
Santa Cruz de La Palma
Spanje
Canarische eilanden
Haven van aankomst
La Gomera
Spanje
Canarische eilanden
Afstand
84 km
Veerboot maatschappijen
Naviera Armas, Fred Olsen Express
Frequentie van overtochten
2 overtochten per dag
Minimale overtochttijd
2 uur
Zoeken naar overtochten
Accommodatie zoeken en boeken

Veerboot Santa Cruz de La Palma La Gomera: Tarieven, Tijdschema's en Duur

Als u met de veerboot van Santa Cruz de La Palma naar La Gomera wilt reizen, variëren de prijzen van €49 voor één persoon als u zonder auto reist tot €144 als u met uw auto reist. De gemiddelde prijs die we hebben gezien op de Santa Cruz de La Palma naar La Gomera route is €91. De gemiddelde vaartijd van Santa Cruz de La Palma naar La Gomera is 4 uur 42 min. De langzaamste veerboten doen er 9 uur 50 min over om La Gomera te bereiken, terwijl de snelste boten in 3 uur 50 min in La Gomera aankomen. De eerste ferry vertrekt om 04:00 vanuit de haven van Santa Cruz de La Palma. De laatste boot naar La Gomera verlaat de haven van Santa Cruz de La Palma om 17:00.

Gemiddelde prijs van een Santa Cruz de La Palma naar La Gomera ferry overtocht
€91
Prijsklasse van overtochten Santa Cruz de La Palma La Gomera (Laagste prijs voor 1 passagier en hoogste prijs voor 1 passagier en een auto)
€49 - €144
Gemiddelde reistijd Santa Cruz de La Palma La Gomera
4 uur 42 min
Vertrektijd van de eerste ferry naar La Gomera
04:00
Tijd laatste ferry vertrekt naar La Gomera
17:00
Aankomsttijd van de eerste ferry naar La Gomera
09:35
Aankomsttijd van de laatste ferry naar La Gomera
21:50

Waarom met de veerboot van Santa Cruz de La Palma naar La Gomera?

Of u nu alleen reist, met z'n tweeën of met uw gezin, een overtocht van Santa Cruz de La Palma naar La Gomera kan een handige en aangename optie zijn om in La Gomera te komen. Hier zijn 3 redenen waarom wij denken dat de veerboot van Santa Cruz de La Palma naar La Gomera een ideale manier van reizen is.

Voor het comfort van een hut
Hoewel het niet verplicht is om de overtocht van Santa Cruz de La Palma naar La Gomera te maken door een hut te boeken, ontneemt u zichzelf een comfort dat de veerboot als enige vervoersmiddel te bieden heeft. Uitgerust met slaapplaatsen, een eigen badkamer en soms zelfs patrijspoorten of balkons, verschillen de hutten niet van echte hotelkamers. Zelfs op een dagovertocht is de privacy van een hut nog steeds mogelijk en veel comfortabeler dan zitten in een lounge.
U krijgt veel meer rust dan in de auto
Vanwege de verhoogde alertheid die nodig is om een auto te besturen op lange trajecten, is autorijden vermoeiend. Omgekeerd is een boottocht Santa Cruz de La Palma La Gomera ultra-ontspannend. Veerboten van Naviera Armas of Fred Olsen Express zijn ontworpen met ruimtes voor ontspanning of vermaak: lounges of hutten, solarium buiten, bars en restaurants... U begint uw vakantie in La Gomera ongetwijfeld uitgerust.
Uw fiets vervoeren is geen probleem
In de trein, bus of vliegtuig is het vaak erg ingewikkeld en soms onmogelijk om te reizen met die onhandige metgezel: uw fiets. Op een veerboot heeft u dit probleem niet: uw fiets wordt direct in de enorme garage van het schip geladen. U laat hem daar voor de duur van de overtocht Santa Cruz de La Palma-La Gomera in alle veiligheid achter, zonder vrees voor beschadiging. U stapt in La Gomera op uw fiets om van de boot te stappen.

Welke maatschappijen verzorgen overtochten tussen Santa Cruz de La Palma en La Gomera?

Als u wilt reizen tussen Santa Cruz de La Palma en La Gomera met de veerboot, kunt u kiezen uit verschillende maatschappijen, waaronder Naviera Armas of Fred Olsen Express die regelmatige diensten tussen beide steden aanbieden. Meer informatie over de verschillende veerbootmaatschappijen op deze route en hun vertrektijden vindt u hier.

Naviera Armas Santa Cruz de La Palma La Gomera
Naviera Armas
Naviera Armas is een veerbootmaatschappij gevestigd in Santa Cruz de Tenerife, Canarische Eilanden. Opgericht in 1971, biedt het overtochten aan naar verschillende bestemmingen op de Canarische Eilanden, Spanje en Marokko. Op Vivanoda kunt u de tarieven van Santa Cruz de La Palma-La Gomera vergelijken en een Naviera Armas ticket tussen Santa Cruz de La Palma en La Gomera boeken. Naviera Armas verzorgt 6 overtochten per week naar La Gomera vanuit Santa Cruz de La Palma en de reistijd is 2 uur 20 min. Meer informatie over Naviera Armas
2 uur 20 min
6 overtochten per week
Fred Olsen Express Santa Cruz de La Palma La Gomera
Fred Olsen Express
Fred Olsen Express is een veerbootmaatschappij gevestigd in Las Palmas, Canarische Eilanden, die overtochten aanbiedt naar verschillende bestemmingen in Spanje en Portugal. Op Vivanoda kunt u de tarieven van Santa Cruz de La Palma-La Gomera vergelijken en een Fred Olsen Express ticket tussen Santa Cruz de La Palma en La Gomera boeken. Fred Olsen Express verzorgt 10 overtochten per week naar La Gomera vanuit Santa Cruz de La Palma en de reistijd is 2 uur. Meer informatie over Fred Olsen Express
2 uur
10 overtochten per week

Waar vertrekken de veerboten in Santa Cruz de La Palma? Waar komen de boten aan in La Gomera?

Haven van vertrek in Santa Cruz de La Palma

Naviera Armas of Fred Olsen Express veerboten vertrekken naar La Gomera vanuit de volgende havens in Santa Cruz de La Palma:

Santa Cruz de La Palma
Kaart

Haven van aankomst in La Gomera

De schepen van Fred Olsen Express of Naviera Armas komen aan in La Gomera in de volgende havens:

La Gomera
Kaart
San Sebastian de la Gomera
Kaart
Zoeken naar overtochten
Accommodatie zoeken en boeken

FAQ

Als u met de veerboot van Santa Cruz de La Palma naar La Gomera gaat, duurt het minstens 2 uur om de 84 km tussen Santa Cruz de La Palma en La Gomera af te leggen.

Dit hangt vaak af van het seizoen (in de winter zijn er minder overtochten tussen Santa Cruz de La Palma en La Gomera) en de veerbootmaatschappij (Naviera Armas en Fred Olsen Express). Momenteel zijn er 2 overtochten per dag van Santa Cruz de La Palma naar La Gomera met de veerboot.

Er zijn 2 scheepvaartmaatschappijen die Santa Cruz de La Palma en La Gomera met elkaar verbinden: Naviera Armas en Fred Olsen Express.

Ja, absoluut, directe overtochten worden aangeboden door Naviera Armas, Fred Olsen Express.

Tijdens uw overtocht tussen Santa Cruz de La Palma en La Gomera legt u 84 km af.

Om met de boot van Santa Cruz de La Palma naar La Gomera te gaan, kunt u prijzen vinden die variëren van €49 voor de laagste prijs tot €144 voor de hoogste prijs. De gemiddelde prijs die wij zagen was €91.

De eerste ferry vertrekt vanuit Santa Cruz de La Palma om 04:00 naar La Gomera.

De laatste ferry naar La Gomera vertrekt meestal om 17:00 vanuit Santa Cruz de La Palma.

Zoekfilters

Wijze van vervoer
Tijdstip van vertrek
Aankomsttijd