Santa Cruz de La Palma
Rechtstreekse reis naar Los Cristianos met veerboot
Los Cristianos
Prijzen zoeken

Hoe kom ik met de veerboot van Santa Cruz de La Palma naar Los Cristianos?

Bent u op zoek naar het ideale ticket voor de overtocht van Santa Cruz de La Palma naar Los Cristianos? Zoek niet verder, u bent bij ons aan het juiste adres. Een ferry nemen van Santa Cruz de La Palma naar Los Cristianos is een handige en plezierige manier om te reizen.

Wij weten dat het plannen van een ferry overtocht van Santa Cruz de La Palma naar Los Cristianos stressvol kan zijn, daarom doen wij ons best om het u zo gemakkelijk en snel mogelijk te maken om een Santa Cruz de La Palma naar Los Cristianos ferry ticket te boeken.

Met Vivanoda, ons gebruiksvriendelijke platform, kunt u prijzen, routes en diensten vergelijken van verschillende veerbootmaatschappijen zoals Naviera Armas of Fred Olsen Express, zodat u de Santa Cruz de La Palma Los Cristianos ferry deal kunt vinden die het beste past bij uw behoeften en budget, of u nu alleen reist, met z'n tweeën of met uw gezin.

De meeste schepen van Naviera Armas of Fred Olsen Express bieden faciliteiten aan boord zoals hutten, restaurants, winkels, Wi-Fi en nog veel meer. Vaak bieden ze ook faciliteiten voor mensen met beperkte mobiliteit.

Om de beste aanbiedingen voor overtochten van Santa Cruz de La Palma naar Los Cristianos te vinden, voert u gewoon uw reisdatums in en start u uw zoektocht op Vivanoda.

Informatie over de overtocht Santa Cruz de La Palma - Los Cristianos

Haven van vertrek
Santa Cruz de La Palma
Spanje
Canarische eilanden
Haven van aankomst
Los Cristianos
Spanje
Canarische eilanden
Afstand
125 km
Veerboot maatschappijen
Naviera Armas, Fred Olsen Express
Frequentie van overtochten
2 overtochten per dag
Minimale overtochttijd
2 uur 30 min
Zoeken naar overtochten
Accommodatie zoeken en boeken

Veerboot Santa Cruz de La Palma Los Cristianos: Tarieven, Tijdschema's en Duur

Als u met de veerboot van Santa Cruz de La Palma naar Los Cristianos wilt reizen, variëren de prijzen van €45 voor één persoon als u zonder auto reist tot €129 als u met uw auto reist. De gemiddelde prijs die we hebben gezien op de Santa Cruz de La Palma naar Los Cristianos route is €83. De gemiddelde vaartijd van Santa Cruz de La Palma naar Los Cristianos is 2 uur 48 min. De langzaamste veerboten doen er 3 uur 15 min over om Los Cristianos te bereiken, terwijl de snelste boten in 2 uur 30 min in Los Cristianos aankomen. De eerste ferry vertrekt om 04:00 vanuit de haven van Santa Cruz de La Palma. De laatste boot naar Los Cristianos verlaat de haven van Santa Cruz de La Palma om 17:00.

Gemiddelde prijs van een Santa Cruz de La Palma naar Los Cristianos ferry overtocht
€83
Prijsklasse van overtochten Santa Cruz de La Palma Los Cristianos (Laagste prijs voor 1 passagier en hoogste prijs voor 1 passagier en een auto)
€45 - €129
Gemiddelde reistijd Santa Cruz de La Palma Los Cristianos
2 uur 48 min
Vertrektijd van de eerste ferry naar Los Cristianos
04:00
Tijd laatste ferry vertrekt naar Los Cristianos
17:00
Aankomsttijd van de eerste ferry naar Los Cristianos
07:15
Aankomsttijd van de laatste ferry naar Los Cristianos
19:30

Waarom met de veerboot van Santa Cruz de La Palma naar Los Cristianos?

Of u nu alleen reist, met z'n tweeën of met uw gezin, een overtocht van Santa Cruz de La Palma naar Los Cristianos kan een handige en aangename optie zijn om in Los Cristianos te komen. Hier zijn 3 redenen waarom wij denken dat de veerboot van Santa Cruz de La Palma naar Los Cristianos een ideale manier van reizen is.

U hoeft zich niet te vervelen aan boord... in tegenstelling tot het vliegtuig
Als u de snelheid vergelijkt, is het vliegtuig zeker de snelste manier om van Santa Cruz de La Palma naar Los Cristianos te komen. Maar u zit vast in uw stoel, vastgebonden door uw veiligheidsgordel, en er is bijna geen mogelijkheid om te reizen. Integendeel, op het traject Santa Cruz de La Palma-Los Cristianos aan boord van de ferry van Naviera Armas of Fred Olsen Express hebt u volop mogelijkheden om u te vermaken, rond te lopen op het buitendek en in de zomer zelfs te zonnebaden. Een vlucht zal u nooit zoveel diensten bieden tijdens de reis.
Omdat het de ideale manier is om met uw gezin te reizen!
Als u kinderen hebt, is er geen betere manier om als gezin van Santa Cruz de La Palma naar Los Cristianos te reizen dan met de veerboot. Alles is eenvoudiger. Zodra u Santa Cruz de La Palma verlaat, stelt u zich voor dat uw kinderen het schip verkennen, lange tijd spelen in de speeltuinen of in de videospelletjes en speelhallen (voor tieners), de nieuwste films bekijken in de bioscoop, een gezinsmaaltijd delen in het restaurant, of zich vergapen aan een goochelshow of andere talloze activiteiten. Uw kinderen zullen zich de boottocht van Santa Cruz de La Palma naar Los Cristianos nog lang herinneren.
Om wat zeelucht op te snuiven
Er bestaat geen twijfel meer over dat zeelucht vele gezondheidsvoordelen heeft. Ga tijdens de overtocht Santa Cruz de La Palma-Los Cristianos naar de buitenruimtes van het schip van Naviera Armas of Fred Olsen Express om diep adem te halen. Een gevoel van welzijn zal zich snel meester van u maken. Zo kunt u vol energie aan uw vakantie in Los Cristianos beginnen.

Welke maatschappijen verzorgen overtochten tussen Santa Cruz de La Palma en Los Cristianos?

Als u wilt reizen tussen Santa Cruz de La Palma en Los Cristianos met de veerboot, kunt u kiezen uit verschillende maatschappijen, waaronder Naviera Armas of Fred Olsen Express die regelmatige diensten tussen beide steden aanbieden. Meer informatie over de verschillende veerbootmaatschappijen op deze route en hun vertrektijden vindt u hier.

Naviera Armas Santa Cruz de La Palma Los Cristianos
Naviera Armas
Naviera Armas is een veerbootmaatschappij gevestigd in Santa Cruz de Tenerife, Canarische Eilanden. Opgericht in 1971, biedt het overtochten aan naar verschillende bestemmingen op de Canarische Eilanden, Spanje en Marokko. Op Vivanoda kunt u de tarieven van Santa Cruz de La Palma-Los Cristianos vergelijken en een Naviera Armas ticket tussen Santa Cruz de La Palma en Los Cristianos boeken. Naviera Armas verzorgt 6 overtochten per week naar Los Cristianos vanuit Santa Cruz de La Palma en de reistijd is 3 uur 30 min. Meer informatie over Naviera Armas
3 uur 30 min
6 overtochten per week
Fred Olsen Express Santa Cruz de La Palma Los Cristianos
Fred Olsen Express
Fred Olsen Express is een veerbootmaatschappij gevestigd in Las Palmas, Canarische Eilanden, die overtochten aanbiedt naar verschillende bestemmingen in Spanje en Portugal. Op Vivanoda kunt u de tarieven van Santa Cruz de La Palma-Los Cristianos vergelijken en een Fred Olsen Express ticket tussen Santa Cruz de La Palma en Los Cristianos boeken. Fred Olsen Express verzorgt 11 overtochten per week naar Los Cristianos vanuit Santa Cruz de La Palma en de reistijd is 2 uur 30 min. Meer informatie over Fred Olsen Express
2 uur 30 min
11 overtochten per week

Waar vertrekken de veerboten in Santa Cruz de La Palma? Waar komen de boten aan in Los Cristianos?

Haven van vertrek in Santa Cruz de La Palma

Naviera Armas of Fred Olsen Express veerboten vertrekken naar Los Cristianos vanuit de volgende havens in Santa Cruz de La Palma:

Santa Cruz de La Palma
Kaart

Haven van aankomst in Los Cristianos

De schepen van Fred Olsen Express of Naviera Armas komen aan in Los Cristianos in de volgende havens:

los Cristianos
Kaart
Zoeken naar overtochten
Accommodatie zoeken en boeken

FAQ

Als u met de veerboot van Santa Cruz de La Palma naar Los Cristianos gaat, duurt het minstens 2 uur 30 min om de 125 km tussen Santa Cruz de La Palma en Los Cristianos af te leggen.

Dit hangt vaak af van het seizoen (in de winter zijn er minder overtochten tussen Santa Cruz de La Palma en Los Cristianos) en de veerbootmaatschappij (Naviera Armas en Fred Olsen Express). Momenteel zijn er 2 overtochten per dag van Santa Cruz de La Palma naar Los Cristianos met de veerboot.

Er zijn 2 scheepvaartmaatschappijen die Santa Cruz de La Palma en Los Cristianos met elkaar verbinden: Naviera Armas en Fred Olsen Express.

Ja, absoluut, directe overtochten worden aangeboden door Naviera Armas, Fred Olsen Express.

Tijdens uw overtocht tussen Santa Cruz de La Palma en Los Cristianos legt u 125 km af.

Om met de boot van Santa Cruz de La Palma naar Los Cristianos te gaan, kunt u prijzen vinden die variëren van €45 voor de laagste prijs tot €129 voor de hoogste prijs. De gemiddelde prijs die wij zagen was €83.

De eerste ferry vertrekt vanuit Santa Cruz de La Palma om 04:00 naar Los Cristianos.

De laatste ferry naar Los Cristianos vertrekt meestal om 17:00 vanuit Santa Cruz de La Palma.

Zoekfilters

Wijze van vervoer
Tijdstip van vertrek
Aankomsttijd