Santa Cruz de Tenerife
Rechtstreekse reis naar Agaete met veerboot
Agaete
Prijzen zoeken

Hoe kom ik met de veerboot van Santa Cruz de Tenerife naar Agaete?

Bent u op zoek naar het ideale ticket voor de overtocht van Santa Cruz de Tenerife naar Agaete? Zoek niet verder, u bent bij ons aan het juiste adres. Een ferry nemen van Santa Cruz de Tenerife naar Agaete is een handige en plezierige manier om te reizen.

Wij weten dat het plannen van een ferry overtocht van Santa Cruz de Tenerife naar Agaete stressvol kan zijn, daarom doen wij ons best om het u zo gemakkelijk en snel mogelijk te maken om een Santa Cruz de Tenerife naar Agaete ferry ticket te boeken.

Met Vivanoda, ons gebruiksvriendelijke platform, kunt u prijzen, routes en diensten vergelijken van verschillende veerbootmaatschappijen zoals Fred Olsen Express, zodat u de Santa Cruz de Tenerife Agaete ferry deal kunt vinden die het beste past bij uw behoeften en budget, of u nu alleen reist, met z'n tweeën of met uw gezin.

De meeste schepen van Fred Olsen Express bieden faciliteiten aan boord zoals hutten, restaurants, winkels, Wi-Fi en nog veel meer. Vaak bieden ze ook faciliteiten voor mensen met beperkte mobiliteit.

Om de beste aanbiedingen voor overtochten van Santa Cruz de Tenerife naar Agaete te vinden, voert u gewoon uw reisdatums in en start u uw zoektocht op Vivanoda.

Informatie over de overtocht Santa Cruz de Tenerife - Agaete

Haven van vertrek
Santa Cruz de Tenerife
Spanje
Canarische eilanden
Haven van aankomst
Agaete
Spanje
Canarische eilanden
Afstand
68 km
Veerboot maatschappijen
Fred Olsen Express
Frequentie van overtochten
8 overtochten per dag
Minimale overtochttijd
1 uur 20 min
Zoeken naar overtochten
Accommodatie zoeken en boeken

Veerboot Santa Cruz de Tenerife Agaete: Tarieven, Tijdschema's en Duur

Als u met de veerboot van Santa Cruz de Tenerife naar Agaete wilt reizen, variëren de prijzen van €42 voor één persoon als u zonder auto reist tot €124 als u met uw auto reist. De gemiddelde prijs die we hebben gezien op de Santa Cruz de Tenerife naar Agaete route is €71. De gemiddelde vaartijd van Santa Cruz de Tenerife naar Agaete is 1 uur 20 min. De langzaamste veerboten doen er 1 uur 20 min over om Agaete te bereiken, terwijl de snelste boten in 1 uur 20 min in Agaete aankomen. De eerste ferry vertrekt om 06:00 vanuit de haven van Santa Cruz de Tenerife. De laatste boot naar Agaete verlaat de haven van Santa Cruz de Tenerife om 16:00.

Gemiddelde prijs van een Santa Cruz de Tenerife naar Agaete ferry overtocht
€71
Prijsklasse van overtochten Santa Cruz de Tenerife Agaete (Laagste prijs voor 1 passagier en hoogste prijs voor 1 passagier en een auto)
€42 - €124
Gemiddelde reistijd Santa Cruz de Tenerife Agaete
1 uur 20 min
Vertrektijd van de eerste ferry naar Agaete
06:00
Tijd laatste ferry vertrekt naar Agaete
16:00
Aankomsttijd van de eerste ferry naar Agaete
07:20
Aankomsttijd van de laatste ferry naar Agaete
17:20

Welke maatschappijen verzorgen overtochten tussen Santa Cruz de Tenerife en Agaete?

Als u wilt reizen tussen Santa Cruz de Tenerife en Agaete met de veerboot, kunt u kiezen uit verschillende maatschappijen, waaronder Fred Olsen Express die regelmatige diensten tussen beide steden aanbieden. Meer informatie over de verschillende veerbootmaatschappijen op deze route en hun vertrektijden vindt u hier.

Fred Olsen Express Santa Cruz de Tenerife Agaete
Fred Olsen Express
Fred Olsen Express is een veerbootmaatschappij gevestigd in Las Palmas, Canarische Eilanden, die overtochten aanbiedt naar verschillende bestemmingen in Spanje en Portugal. Op Vivanoda kunt u de tarieven van Santa Cruz de Tenerife-Agaete vergelijken en een Fred Olsen Express ticket tussen Santa Cruz de Tenerife en Agaete boeken. Fred Olsen Express verzorgt 8 overtochten per dag naar Agaete vanuit Santa Cruz de Tenerife en de reistijd is 1 uur 20 min. Meer informatie over Fred Olsen Express
1 uur 20 min
8 overtochten per dag

Waar vertrekken de veerboten in Santa Cruz de Tenerife? Waar komen de boten aan in Agaete?

Haven van vertrek in Santa Cruz de Tenerife

Fred Olsen Express veerboten vertrekken naar Agaete vanuit de volgende havens in Santa Cruz de Tenerife:

Santa Cruz de Tenerife
Kaart

Haven van aankomst in Agaete

De schepen van Fred Olsen Express komen aan in Agaete in de volgende havens:

Agaete
Kaart
Zoeken naar overtochten
Accommodatie zoeken en boeken

Zoekfilters

Wijze van vervoer
Tijdstip van vertrek
Aankomsttijd