Met de veerboot van Santa Maria Salina naar Calabrië

Met de veerboot van Santa Maria Salina naar Calabrië is een uitstekende keuze! Santa Maria Salina-Calabrië veerboten worden verzorgd door 1 rederijen (Liberty Lines) die de havens van Reggio Calabrië, Vibo Valentia en Santa Maria Salina aandoen.

Om er zeker van te zijn dat u een goedkoop Santa Maria Salina Calabrië ticket vindt, raden wij u aan onze zoekmachine te gebruiken, die aanbiedingen, prijzen en dienstregelingen van Liberty Lines vergelijkt.

Veerboot Santa Maria Salina Calabrië in cijfers

Landen
Italië
Aantal overtochten
2 overtochten per week
Aantal havens
3
Aantal veerbootverbindingen
2
Aantal veerbootmaatschappijen
1
Zoeken naar overtochten
Accommodatie zoeken en boeken

Alle Santa Maria Salina Calabrië veerboot routes

Op zoek naar een Santa Maria Salina naar Calabrië veerboot? Ontdek de populairste routes waarmee u tussen deze verschillende regio's kunt varen. Of u nu eilanden, historische havens of pittoreske stranden wilt bereiken, veerboten zijn een handige en comfortabele manier om tussen Santa Maria Salina en Calabrië te reizen. Comfortabele hutten, restaurants aan boord, bioscopen, kinderactiviteiten... veerboten van Liberty Lines bieden uitstekende faciliteiten en diensten voor het hele gezin.

Om uw ferry reis naar Santa Maria Salina, Vibo Valentia of Reggio Calabrië te plannen, gebruik onze prijsvergelijker om de beste aanbiedingen voor Santa Maria Salina Calabrië ferry tickets te vinden die u tijd en geld zullen besparen. Met behulp van onze gemakkelijk te gebruiken prijsvergelijker kunt u aanbiedingen en dienstregelingen vinden van een aantal veerbootmaatschappijen, waaronder Liberty Lines. Er is zeker een deal die bij uw behoeften en budget past. Zoek uit 2 veerboot routes tussen Santa Maria Salina en Calabrië!

Zoeken naar overtochten
Accommodatie zoeken en boeken
Veerboot Santa Maria Salina Calabrië - Goedkope overtochten en veerboottickets

Gids voor een veerbootreis van Santa Maria Salina naar Calabrië

Calabrië: Aankomst per veerboot vanuit Santa Maria Salina en verkenning van de regio

Calabrië staat bekend om zijn prachtige stranden, kristalheldere water en schilderachtige kustlijn. Breng na aankomst zeker een bezoek aan Tropea, een kleine badplaats op een klif die uitkijkt over de Tyrreense Zee. Wandel door de smalle straatjes en bewonder het prachtige panoramische uitzicht. Het strand van Tropea, met zijn fijne zand en turquoise water, is ook een aanrader.

Een andere plek om te verkennen is Reggio Calabria, de belangrijkste stad in de regio. Hier kun je het Nationaal Archeologisch Museum bezoeken, met de beroemde Riace Bronzen, bronzen beelden uit de vijfde eeuw voor Christus die voor de kust van Calabrië zijn ontdekt. Je kunt ook genieten van een wandeling langs de Lungomare, de boulevard langs zee, om de Straat van Messina en de Etna op de achtergrond te bewonderen.

Zoeken naar overtochten
Accommodatie zoeken en boeken

None

None
None
None