Santa Maria Salina
Rechtstreekse reis naar Filicudi met veerboot
Filicudi
Prijzen zoeken

Hoe kom ik met de veerboot van Santa Maria Salina naar Filicudi?

Bent u op zoek naar het ideale ticket voor de overtocht van Santa Maria Salina naar Filicudi? Zoek niet verder, u bent bij ons aan het juiste adres. Een ferry nemen van Santa Maria Salina naar Filicudi is een handige en plezierige manier om te reizen.

Wij weten dat het plannen van een ferry overtocht van Santa Maria Salina naar Filicudi stressvol kan zijn, daarom doen wij ons best om het u zo gemakkelijk en snel mogelijk te maken om een Santa Maria Salina naar Filicudi ferry ticket te boeken.

Met Vivanoda, ons gebruiksvriendelijke platform, kunt u prijzen, routes en diensten vergelijken van verschillende veerbootmaatschappijen zoals Liberty Lines of Siremar, zodat u de Santa Maria Salina Filicudi ferry deal kunt vinden die het beste past bij uw behoeften en budget, of u nu alleen reist, met z'n tweeën of met uw gezin.

De meeste schepen van Liberty Lines of Siremar bieden faciliteiten aan boord zoals hutten, restaurants, winkels, Wi-Fi en nog veel meer. Vaak bieden ze ook faciliteiten voor mensen met beperkte mobiliteit.

Om de beste aanbiedingen voor overtochten van Santa Maria Salina naar Filicudi te vinden, voert u gewoon uw reisdatums in en start u uw zoektocht op Vivanoda.

Informatie over de overtocht Santa Maria Salina - Filicudi

Haven van vertrek
Santa Maria Salina
Italië
Eolische Eilanden
Haven van aankomst
Filicudi
Italië
Eolische Eilanden
Afstand
26 km
Veerboot maatschappijen
Liberty Lines, Siremar
Frequentie van overtochten
3 overtochten per dag
Minimale overtochttijd
40 min
Zoeken naar overtochten
Accommodatie zoeken en boeken

Veerboot Santa Maria Salina Filicudi: Tarieven, Tijdschema's en Duur

Als u met de veerboot van Santa Maria Salina naar Filicudi wilt reizen, variëren de prijzen van €12 voor één persoon als u zonder auto reist tot €76 als u met uw auto reist. De gemiddelde prijs die we hebben gezien op de Santa Maria Salina naar Filicudi route is €32. De gemiddelde vaartijd van Santa Maria Salina naar Filicudi is 1 uur 8 min. De langzaamste veerboten doen er 1 uur 35 min over om Filicudi te bereiken, terwijl de snelste boten in 40 min in Filicudi aankomen. De eerste ferry vertrekt om 08:20 vanuit de haven van Santa Maria Salina. De laatste boot naar Filicudi verlaat de haven van Santa Maria Salina om 15:10.

Gemiddelde prijs van een Santa Maria Salina naar Filicudi ferry overtocht
€32
Prijsklasse van overtochten Santa Maria Salina Filicudi (Laagste prijs voor 1 passagier en hoogste prijs voor 1 passagier en een auto)
€12 - €76
Gemiddelde reistijd Santa Maria Salina Filicudi
1 uur 8 min
Vertrektijd van de eerste ferry naar Filicudi
08:20
Tijd laatste ferry vertrekt naar Filicudi
15:10
Aankomsttijd van de eerste ferry naar Filicudi
09:00
Aankomsttijd van de laatste ferry naar Filicudi
15:50

Waarom met de veerboot van Santa Maria Salina naar Filicudi?

Of u nu alleen reist, met z'n tweeën of met uw gezin, een overtocht van Santa Maria Salina naar Filicudi kan een handige en aangename optie zijn om in Filicudi te komen. Hier zijn 3 redenen waarom wij denken dat de veerboot van Santa Maria Salina naar Filicudi een ideale manier van reizen is.

Genieten van het ongelooflijke uitzicht op zee
Als wij aan de kust zijn, zoeken wij vaak naar plaatsen met het beste uitzicht op zee. U geniet van een 360-graden uitzicht op de oceaan van de haven van Santa Maria Salina tot Filicudi, of u nu luncht of ontspant in een van de lounges van het schip. Overal bieden grote ramen u een buitengewoon uitzicht op de azuurblauwe zee, zodat u optimaal kunt genieten van de rustgevende kracht ervan.
Geen zorgen over de reis met uw fiets
In de trein, bus of vliegtuig is het vaak erg ingewikkeld en soms onmogelijk om te reizen met die onhandige metgezel: uw fiets. Dit is niet het geval op de veerboot. Zoals elk voertuig wordt uw tweewieler geparkeerd in de garage van het schip. U laat hem daar voor de duur van de overtocht Santa Maria Salina-Filicudi in alle veiligheid achter, zonder vrees voor beschadiging. U stapt in Filicudi op uw fiets om van de boot te stappen.
Geniet van de frisse zeelucht
De gezondheidsvoordelen van de zee zijn al lang bewezen. Maak in Santa Maria Salina, zodra u de haven verlaat, een wandeling op het dek van de boot van Liberty Lines of Siremar en geniet van de zeestralen en de verkwikkende, met zuurstof verrijkte zeelucht: een echte thalassokuur en zeer effectief om de longen te ventileren! Een gevoel van welzijn zal zich snel meester van u maken. Zo kunt u vol energie aan uw vakantie in Filicudi beginnen.

Welke maatschappijen verzorgen overtochten tussen Santa Maria Salina en Filicudi?

Als u wilt reizen tussen Santa Maria Salina en Filicudi met de veerboot, kunt u kiezen uit verschillende maatschappijen, waaronder Liberty Lines of Siremar die regelmatige diensten tussen beide steden aanbieden. Meer informatie over de verschillende veerbootmaatschappijen op deze route en hun vertrektijden vindt u hier.

Liberty Lines Santa Maria Salina Filicudi
Liberty Lines
Liberty Lines werd opgericht in 1992 en is gevestigd in Palermo, Italië. De maatschappij bedient de Siciliaanse eilanden en de havens van Zuid-Italië. Op Vivanoda kunt u de tarieven van Santa Maria Salina-Filicudi vergelijken en een Liberty Lines ticket tussen Santa Maria Salina en Filicudi boeken. Liberty Lines verzorgt 3 overtochten per dag naar Filicudi vanuit Santa Maria Salina en de reistijd is 40 min. Meer informatie over Liberty Lines
40 min
3 overtochten per dag
Siremar Santa Maria Salina Filicudi
Siremar
Siremar werd opgericht in 1960 en heeft zijn hoofdkantoor in Milazzo, Italië. Het bedrijf bedient de Eolische eilanden en de havens van Sicilië. Op Vivanoda kunt u de tarieven van Santa Maria Salina-Filicudi vergelijken en een Siremar ticket tussen Santa Maria Salina en Filicudi boeken. Meer informatie over Siremar

Waar vertrekken de veerboten in Santa Maria Salina? Waar komen de boten aan in Filicudi?

Haven van vertrek in Santa Maria Salina

Liberty Lines of Siremar veerboten vertrekken naar Filicudi vanuit de volgende havens in Santa Maria Salina:

Salina
Kaart

Haven van aankomst in Filicudi

De schepen van Siremar of Liberty Lines komen aan in Filicudi in de volgende havens:

Filicudi
Kaart
Zoeken naar overtochten
Accommodatie zoeken en boeken

FAQ

Als u met de veerboot van Santa Maria Salina naar Filicudi gaat, duurt het minstens 40 min om de 26 km tussen Santa Maria Salina en Filicudi af te leggen.

Dit hangt vaak af van het seizoen (in de winter zijn er minder overtochten tussen Santa Maria Salina en Filicudi) en de veerbootmaatschappij (Liberty Lines en Siremar). Momenteel zijn er 3 overtochten per dag van Santa Maria Salina naar Filicudi met de veerboot.

Er zijn 2 scheepvaartmaatschappijen die Santa Maria Salina en Filicudi met elkaar verbinden: Liberty Lines en Siremar.

Ja, absoluut, directe overtochten worden aangeboden door Liberty Lines, Siremar.

Tijdens uw overtocht tussen Santa Maria Salina en Filicudi legt u 26 km af.

Om met de boot van Santa Maria Salina naar Filicudi te gaan, kunt u prijzen vinden die variëren van €12 voor de laagste prijs tot €76 voor de hoogste prijs. De gemiddelde prijs die wij zagen was €32.

De eerste ferry vertrekt vanuit Santa Maria Salina om 08:20 naar Filicudi.

De laatste ferry naar Filicudi vertrekt meestal om 15:10 vanuit Santa Maria Salina.

Zoekfilters

Wijze van vervoer
Tijdstip van vertrek
Aankomsttijd