Santa Maria Salina
Rechtstreekse reis naar Vulcano met veerboot
Vulcano
Prijzen zoeken

Hoe kom ik met de veerboot van Santa Maria Salina naar Vulcano?

Bent u op zoek naar het ideale ticket voor de overtocht van Santa Maria Salina naar Vulcano? Zoek niet verder, u bent bij ons aan het juiste adres. Een ferry nemen van Santa Maria Salina naar Vulcano is een handige en plezierige manier om te reizen.

Wij weten dat het plannen van een ferry overtocht van Santa Maria Salina naar Vulcano stressvol kan zijn, daarom doen wij ons best om het u zo gemakkelijk en snel mogelijk te maken om een Santa Maria Salina naar Vulcano ferry ticket te boeken.

Met Vivanoda, ons gebruiksvriendelijke platform, kunt u prijzen, routes en diensten vergelijken van verschillende veerbootmaatschappijen zoals Liberty Lines of Siremar, zodat u de Santa Maria Salina Vulcano ferry deal kunt vinden die het beste past bij uw behoeften en budget, of u nu alleen reist, met z'n tweeën of met uw gezin.

De meeste schepen van Liberty Lines of Siremar bieden faciliteiten aan boord zoals hutten, restaurants, winkels, Wi-Fi en nog veel meer. Vaak bieden ze ook faciliteiten voor mensen met beperkte mobiliteit.

Om de beste aanbiedingen voor overtochten van Santa Maria Salina naar Vulcano te vinden, voert u gewoon uw reisdatums in en start u uw zoektocht op Vivanoda.

Informatie over de overtocht Santa Maria Salina - Vulcano

Haven van vertrek
Santa Maria Salina
Italië
Eolische Eilanden
Haven van aankomst
Vulcano
Italië
Eolische Eilanden
Afstand
18 km
Veerboot maatschappijen
Liberty Lines, Siremar
Frequentie van overtochten
12 overtochten per dag
Minimale overtochttijd
30 min
Zoeken naar overtochten
Accommodatie zoeken en boeken

Veerboot Santa Maria Salina Vulcano: Tarieven, Tijdschema's en Duur

Als u met de veerboot van Santa Maria Salina naar Vulcano wilt reizen, variëren de prijzen van €8 voor één persoon als u zonder auto reist tot €69 als u met uw auto reist. De gemiddelde prijs die we hebben gezien op de Santa Maria Salina naar Vulcano route is €27. De gemiddelde vaartijd van Santa Maria Salina naar Vulcano is 1 uur 16 min. De langzaamste veerboten doen er 6 uur 10 min over om Vulcano te bereiken, terwijl de snelste boten in 45 min in Vulcano aankomen. De eerste ferry vertrekt om 06:15 vanuit de haven van Santa Maria Salina. De laatste boot naar Vulcano verlaat de haven van Santa Maria Salina om 16:30.

Gemiddelde prijs van een Santa Maria Salina naar Vulcano ferry overtocht
€27
Prijsklasse van overtochten Santa Maria Salina Vulcano (Laagste prijs voor 1 passagier en hoogste prijs voor 1 passagier en een auto)
€8 - €69
Gemiddelde reistijd Santa Maria Salina Vulcano
1 uur 16 min
Vertrektijd van de eerste ferry naar Vulcano
06:15
Tijd laatste ferry vertrekt naar Vulcano
16:30
Aankomsttijd van de eerste ferry naar Vulcano
07:00
Aankomsttijd van de laatste ferry naar Vulcano
17:40

Waarom met de veerboot van Santa Maria Salina naar Vulcano?

Of u nu alleen reist, met z'n tweeën of met uw gezin, een overtocht van Santa Maria Salina naar Vulcano kan een handige en aangename optie zijn om in Vulcano te komen. Hier zijn 3 redenen waarom wij denken dat de veerboot van Santa Maria Salina naar Vulcano een ideale manier van reizen is.

De tijd nemen wordt een plezier
Alles in onze maatschappij moet snel gaan. Toch zult u met plezier vanuit Santa Maria Salina vertrekken op een Liberty Lines of Siremar ferry die de 18 km naar Vulcano aflegt aan minder dan 40 km/u. Alle schepen zijn uitgerust met een groot aantal diensten (bar, restaurants, lounges, entertainment, enz...). Misschien heeft u er zelfs spijt van dat u zo snel in Vulcano bent aangekomen!
Het is veel minder saai dan in het vliegtuig
Over het algemeen is het vliegtuig de snelste manier om in Vulcano of waar dan ook te komen. Maar het is niet altijd prettig om urenlang aan je stoel gekluisterd te zijn. Aan de andere kant, tijdens de Santa Maria Salina Vulcano overtocht op de Siremar of Liberty Lines ferry, heeft u alle vrijheid in uw activiteiten, om te eten, te wandelen, te entertainen of te rusten. Een totaal andere ervaring dan vliegen!
Uw fiets vervoeren is geen probleem
In de trein, bus of vliegtuig is het vaak erg ingewikkeld en soms onmogelijk om te reizen met die onhandige metgezel: uw fiets. Dit is niet het geval op de veerboot. Zoals elk voertuig wordt uw tweewieler geparkeerd in de garage van het schip. U laat hem daar voor de duur van de overtocht Santa Maria Salina-Vulcano in alle veiligheid achter, zonder vrees voor beschadiging. U stapt in Vulcano op uw fiets om van de boot te stappen.

Welke maatschappijen verzorgen overtochten tussen Santa Maria Salina en Vulcano?

Als u wilt reizen tussen Santa Maria Salina en Vulcano met de veerboot, kunt u kiezen uit verschillende maatschappijen, waaronder Liberty Lines of Siremar die regelmatige diensten tussen beide steden aanbieden. Meer informatie over de verschillende veerbootmaatschappijen op deze route en hun vertrektijden vindt u hier.

Liberty Lines Santa Maria Salina Vulcano
Liberty Lines
Liberty Lines werd opgericht in 1992 en is gevestigd in Palermo, Italië. De maatschappij bedient de Siciliaanse eilanden en de havens van Zuid-Italië. Op Vivanoda kunt u de tarieven van Santa Maria Salina-Vulcano vergelijken en een Liberty Lines ticket tussen Santa Maria Salina en Vulcano boeken. Liberty Lines verzorgt 12 overtochten per dag naar Vulcano vanuit Santa Maria Salina en de reistijd is 30 min. Meer informatie over Liberty Lines
30 min
12 overtochten per dag
Siremar Santa Maria Salina Vulcano
Siremar
Siremar werd opgericht in 1960 en heeft zijn hoofdkantoor in Milazzo, Italië. Het bedrijf bedient de Eolische eilanden en de havens van Sicilië. Op Vivanoda kunt u de tarieven van Santa Maria Salina-Vulcano vergelijken en een Siremar ticket tussen Santa Maria Salina en Vulcano boeken. Meer informatie over Siremar

Waar vertrekken de veerboten in Santa Maria Salina? Waar komen de boten aan in Vulcano?

Haven van vertrek in Santa Maria Salina

Liberty Lines of Siremar veerboten vertrekken naar Vulcano vanuit de volgende havens in Santa Maria Salina:

Salina
Kaart

Haven van aankomst in Vulcano

De schepen van Siremar of Liberty Lines komen aan in Vulcano in de volgende havens:

Vulcano
Kaart
Zoeken naar overtochten
Accommodatie zoeken en boeken

FAQ

Als u met de veerboot van Santa Maria Salina naar Vulcano gaat, duurt het minstens 30 min om de 18 km tussen Santa Maria Salina en Vulcano af te leggen.

Dit hangt vaak af van het seizoen (in de winter zijn er minder overtochten tussen Santa Maria Salina en Vulcano) en de veerbootmaatschappij (Liberty Lines en Siremar). Momenteel zijn er 12 overtochten per dag van Santa Maria Salina naar Vulcano met de veerboot.

Er zijn 2 scheepvaartmaatschappijen die Santa Maria Salina en Vulcano met elkaar verbinden: Liberty Lines en Siremar.

Ja, absoluut, directe overtochten worden aangeboden door Liberty Lines, Siremar.

Tijdens uw overtocht tussen Santa Maria Salina en Vulcano legt u 18 km af.

Om met de boot van Santa Maria Salina naar Vulcano te gaan, kunt u prijzen vinden die variëren van €8 voor de laagste prijs tot €69 voor de hoogste prijs. De gemiddelde prijs die wij zagen was €27.

De eerste ferry vertrekt vanuit Santa Maria Salina om 06:15 naar Vulcano.

De laatste ferry naar Vulcano vertrekt meestal om 16:30 vanuit Santa Maria Salina.

Zoekfilters

Wijze van vervoer
Tijdstip van vertrek
Aankomsttijd