Aanbevolen route
Santorini
Rechtstreekse reis naar Diafani met veerboot
Diafani
Prijzen zoeken
Alternatieve routes
Santorini
Reizen met de veerboot naar Anafi
Anafi
Reizen met de veerboot naar Diafani
Diafani
Prijzen zoeken
Santorini
Reizen met de veerboot naar Pigadia
Pigadia
Reizen met de veerboot naar Diafani
Diafani
Prijzen zoeken

Hoe kom ik met de veerboot van Santorini naar Diafani?

Bent u op zoek naar het ideale ticket voor de overtocht van Santorini naar Diafani? Zoek niet verder, u bent bij ons aan het juiste adres. Een ferry nemen van Santorini naar Diafani is een handige en plezierige manier om te reizen.

Wij weten dat het plannen van een ferry overtocht van Santorini naar Diafani stressvol kan zijn, daarom doen wij ons best om het u zo gemakkelijk en snel mogelijk te maken om een Santorini naar Diafani ferry ticket te boeken.

Met Vivanoda, ons gebruiksvriendelijke platform, kunt u prijzen, routes en diensten vergelijken van verschillende veerbootmaatschappijen zoals ANEK Lines, Blue Star Ferries, Aigaion Pelagos, LANE Sea Line of Sea Jets, zodat u de Santorini Diafani ferry deal kunt vinden die het beste past bij uw behoeften en budget, of u nu alleen reist, met z'n tweeën of met uw gezin.

De meeste schepen van Aigaion Pelagos, Blue Star Ferries of ANEK Lines bieden faciliteiten aan boord zoals hutten, restaurants, winkels, Wi-Fi en nog veel meer. Vaak bieden ze ook faciliteiten voor mensen met beperkte mobiliteit.

Om de beste aanbiedingen voor overtochten van Santorini naar Diafani te vinden, voert u gewoon uw reisdatums in en start u uw zoektocht op Vivanoda.

Informatie over de overtocht Santorini - Diafani

Haven van vertrek
Santorini
Griekenland
Cycladen eilanden
Haven van aankomst
Diafani
Griekenland
Dodekanesos
Afstand
172 km
Veerboot maatschappijen
ANEK Lines, Blue Star Ferries, Aigaion Pelagos, LANE Sea Line, Sea Jets
Frequentie van overtochten
2 overtochten per week
Minimale overtochttijd
10 uur 30 min
Zoeken naar overtochten
Accommodatie zoeken en boeken

Veerboot Santorini Diafani: Tarieven, Tijdschema's en Duur

Als u met de veerboot van Santorini naar Diafani wilt reizen, variëren de prijzen van €24 voor één persoon als u zonder auto reist tot €179 als u met uw auto reist. De gemiddelde prijs die we hebben gezien op de Santorini naar Diafani route is €102. De gemiddelde vaartijd van Santorini naar Diafani is 9 uur 28 min. De langzaamste veerboten doen er 10 uur 35 min over om Diafani te bereiken, terwijl de snelste boten in 8 uur 20 min in Diafani aankomen. De eerste ferry vertrekt om 01:00 vanuit de haven van Santorini.

Gemiddelde prijs van een Santorini naar Diafani ferry overtocht
€102
Prijsklasse van overtochten Santorini Diafani (Laagste prijs voor 1 passagier en hoogste prijs voor 1 passagier en een auto)
€24 - €179
Gemiddelde reistijd Santorini Diafani
9 uur 28 min
Vertrektijd van de eerste ferry naar Diafani
01:00
Aankomsttijd van de eerste ferry naar Diafani
09:20
Aankomsttijd van de laatste ferry naar Diafani
11:35

Waarom met de veerboot van Santorini naar Diafani?

Of u nu alleen reist, met z'n tweeën of met uw gezin, een overtocht van Santorini naar Diafani kan een handige en aangename optie zijn om in Diafani te komen. Hier zijn 3 redenen waarom wij denken dat de veerboot van Santorini naar Diafani een ideale manier van reizen is.

U hoeft zich dus geen zorgen te maken over de hoeveelheid bagage
Bij andere vervoermiddelen is de hoeveelheid bagage vaak beperkt tot 1 stuk en moet voor elk extra stuk bagage worden betaald. Voor de overtocht van Santorini naar Diafani hoeft u geen toeslag te betalen, zolang al uw bagage in uw auto zit. Als u als voetganger reist, kunnen de voorwaarden beperkter zijn omdat u uw bagage bij u moet dragen tot u in Diafani aankomt. Het is echter de moeite waard om het personeel van Aigaion Pelagos, Blue Star Ferries of ANEK Lines te vragen of het schip een bagagedepot heeft waar u uw koffers kunt achterlaten totdat u Diafani bereikt.
Voor het comfort van een hut
Hoewel het niet verplicht is om de overtocht van Santorini naar Diafani te maken door een hut te boeken, ontneemt u zichzelf een comfort dat de veerboot als enige vervoersmiddel te bieden heeft. Net als echte hotelkamers bieden ze reizigers bedden, badkamers en, in sommige suites, patrijspoorten en balkons. Hoewel het gebruik ervan het meest voor de hand ligt bij een nachtelijke overtocht, is het ook heel goed mogelijk om er overdag een te boeken.
Niet moe worden, anders dan in de auto
Kilometerslang rijden is niet erg ontspannend, vooral als u het risico op files en ongelukken erbij optelt. De Santorini Diafani ferry reis is precies het tegenovergestelde. Aan boord, afhankelijk van het schip van Aigaion Pelagos, Blue Star Ferries of ANEK Lines, wordt er alles aan gedaan om u te ontspannen in de rust van comfortabele ligstoelen, om u tijd voor uzelf te geven, om te loungen op de buitendekken, om u te vermaken en om plezier te maken. U begint uw vakantie in Diafani ongetwijfeld uitgerust.

Welke maatschappijen verzorgen overtochten tussen Santorini en Diafani?

Als u wilt reizen tussen Santorini en Diafani met de veerboot, kunt u kiezen uit verschillende maatschappijen, waaronder Aigaion Pelagos, Blue Star Ferries of ANEK Lines die regelmatige diensten tussen beide steden aanbieden. Meer informatie over de verschillende veerbootmaatschappijen op deze route en hun vertrektijden vindt u hier.

Aigaion Pelagos Santorini Diafani
Aigaion Pelagos
Aigaion Pelagos werd opgericht in 1999 en is gevestigd in Athene, Griekenland. De maatschappij bedient de Griekse eilanden en havens in de Egeïsche Zee. Op Vivanoda kunt u de tarieven van Santorini-Diafani vergelijken en een Aigaion Pelagos ticket tussen Santorini en Diafani boeken. Meer informatie over Aigaion Pelagos
Blue Star Ferries Santorini Diafani
Blue Star Ferries
Blue Star Ferries is een Griekse scheepvaartmaatschappij die de route Santorini-Diafani en andere binnenlandse routes tussen het Griekse vasteland en de talloze eilanden (Cycladen, Ionisch gebied, Kreta, Dodekanesos) exploiteert. Op Vivanoda kunt u de tarieven van Santorini-Diafani vergelijken en een Blue Star Ferries ticket tussen Santorini en Diafani boeken. Meer informatie over Blue Star Ferries
ANEK Lines Santorini Diafani
ANEK Lines
Anek Lines is een Griekse scheepvaartmaatschappij die de route Santorini-Diafani en andere scheepvaartlijnen tussen Italië en Griekenland en tussen vele Griekse eilanden exploiteert. Op Vivanoda kunt u de tarieven van Santorini-Diafani vergelijken en een ANEK Lines ticket tussen Santorini en Diafani boeken. ANEK Lines verzorgt 2 overtochten per week naar Diafani vanuit Santorini en de reistijd is 10 uur 30 min. Meer informatie over ANEK Lines
10 uur 30 min
2 overtochten per week

Waar vertrekken de veerboten in Santorini? Waar komen de boten aan in Diafani?

Haven van vertrek in Santorini

Aigaion Pelagos, Blue Star Ferries of ANEK Lines veerboten vertrekken naar Diafani vanuit de volgende havens in Santorini:

Santorini
Kaart

Haven van aankomst in Diafani

De schepen van ANEK Lines, Blue Star Ferries of Aigaion Pelagos komen aan in Diafani in de volgende havens:

Diafani
Kaart
Zoeken naar overtochten
Accommodatie zoeken en boeken

FAQ

Als u met de veerboot van Santorini naar Diafani gaat, duurt het minstens 10 uur 30 min om de 172 km tussen Santorini en Diafani af te leggen.

Dit hangt vaak af van het seizoen (in de winter zijn er minder overtochten tussen Santorini en Diafani) en de veerbootmaatschappij (Aigaion Pelagos, Blue Star Ferries en ANEK Lines). Momenteel zijn er 2 overtochten per week van Santorini naar Diafani met de veerboot.

Er zijn 3 scheepvaartmaatschappijen die Santorini en Diafani met elkaar verbinden: Aigaion Pelagos, Blue Star Ferries en ANEK Lines.

Ja, absoluut, directe overtochten worden aangeboden door ANEK Lines, Blue Star Ferries, Aigaion Pelagos, LANE Sea Line, Sea Jets.

Vergelijk, voordat u boekt, de prijzen van ANEK Lines, Blue Star Ferries, Aigaion Pelagos, LANE Sea Line, Sea Jets op onze website Vivanoda. Vervolgens kunt u uw geselecteerde overtocht gemakkelijk en veilig boeken op de website van onze partner.

Als u uw Santorini Diafani boeking wilt wijzigen of annuleren, kunt u dit eenvoudig doen door contact op te nemen met onze partner die uw boeking beheert. Merk op dat, afhankelijk van de tariefvoorwaarden, sommige tickets niet terugbetaalbaar of wijzigbaar zijn. Het is belangrijk om hiervan op de hoogte te zijn bij het boeken van uw ticket.

Tijdens uw overtocht tussen Santorini en Diafani legt u 172 km af.

Om met de boot van Santorini naar Diafani te gaan, kunt u prijzen vinden die variëren van €24 voor de laagste prijs tot €179 voor de hoogste prijs. De gemiddelde prijs die wij zagen was €102.

De eerste ferry vertrekt vanuit Santorini om 01:00 naar Diafani.

Beleef een Santorini naar Diafani ferry overtocht

Het is niet altijd gemakkelijk om een duidelijk beeld te krijgen van hoe een overtocht van Santorini naar Diafani zal zijn, vooral als u niet bekend bent met dit vervoermiddel. Om u te helpen uzelf beter te verplaatsen in de ervaring van een Santorini Diafani cruise aan boord van ANEK Lines, Blue Star Ferries, Aigaion Pelagos, LANE Sea Line of Sea Jets, hebben wij de verschillende fasen van de reis van inscheping in Santorini tot ontscheping in Diafani in kaart gebracht. U vindt hier ook toeristische en praktische informatie over Santorini en Diafani.

Vertrek vanuit Santorini met de veerboot

Hier zijn de stappen om in te schepen voordat uw Santorini Diafani ferry reis begint:

  • Presentatie in de haven van Santorini / U dient ruim van tevoren in de haven van Santorini aan te komen. Controleer dit bij uw ANEK Lines, Blue Star Ferries of Aigaion Pelagos maatschappij. Na deze termijn mag de maatschappij u weigeren.
  • Inchecken voor de overtocht Santorini - Diafani / In Santorini presenteert u uw identiteitspapieren (paspoort of CNI) en het boekingsnummer bij de loketten van ANEK Lines, Blue Star Ferries of Aigaion Pelagos in de veerbootterminal van Santorini. Als u met de auto bent, kunt u inchecken vanuit de rij voor het voertuig.
  • Aan boord van het schip naar Diafani / In de veerbootterminal van Santorini worden informatieve berichten uitgezonden om u uit te nodigen aan boord te gaan. In uw voertuig gaat het personeel van Aigaion Pelagos, Blue Star Ferries of ANEK Lines regel voor regel aan boord. Wacht geduldig op uw beurt.

Leven aan boord van de veerboot tussen Santorini en Diafani

Tijdens de overtocht kan iedereen naar eigen inzicht gebruik maken van de diensten op het Aigaion Pelagos, Blue Star Ferries of ANEK Lines schip. Sommigen zullen zich willen ontspannen in een van de relaxlounges, anderen zullen optimaal gebruik willen maken van alle diensten aan boord of gewoon genieten van het uitzicht op zee vanaf het scheepsdek.

Ontschepen in Diafani

Tot slot vindt u hier wat informatie voor de aankomst van de ferry in Diafani:

  • De veerboot vaart de haven van Diafani binnen / Toegang tot de garage om uw voertuig op te halen wordt door de bemanning pas verleend als de boot is afgemeerd. Het heeft geen zin u te haasten. U kunt het beste op het buitendek wachten om te zien hoe de veerboot de haven van Diafani binnen manoeuvreert.
  • Als u in een hut zit. / U moet uw hut ongeveer een half uur voor aankomst in Diafani Harbour verlaten.
  • Het schip verlaten en Diafani verkennen / Het verlaten van de scheepsgarage gaat vrij snel. Voetgangers stappen nog sneller uit. Een douanecontrole in Diafani is niet uitgesloten. Verlaat eindelijk de haven en Diafani wacht op u!

Zoekfilters

Wijze van vervoer
Tijdstip van vertrek
Aankomsttijd