Santorini
Rechtstreekse reis naar Koufonissia met veerboot
Koufonissia
Prijzen zoeken

Hoe kom ik met de veerboot van Santorini naar Koufonissia?

Bent u op zoek naar het ideale ticket voor de overtocht van Santorini naar Koufonissia? Zoek niet verder, u bent bij ons aan het juiste adres. Een ferry nemen van Santorini naar Koufonissia is een handige en plezierige manier om te reizen.

Wij weten dat het plannen van een ferry overtocht van Santorini naar Koufonissia stressvol kan zijn, daarom doen wij ons best om het u zo gemakkelijk en snel mogelijk te maken om een Santorini naar Koufonissia ferry ticket te boeken.

Met Vivanoda, ons gebruiksvriendelijke platform, kunt u prijzen, routes en diensten vergelijken van verschillende veerbootmaatschappijen zoals Sea Jets, zodat u de Santorini Koufonissia ferry deal kunt vinden die het beste past bij uw behoeften en budget, of u nu alleen reist, met z'n tweeën of met uw gezin.

De meeste schepen van Sea Jets bieden faciliteiten aan boord zoals hutten, restaurants, winkels, Wi-Fi en nog veel meer. Vaak bieden ze ook faciliteiten voor mensen met beperkte mobiliteit.

Om de beste aanbiedingen voor overtochten van Santorini naar Koufonissia te vinden, voert u gewoon uw reisdatums in en start u uw zoektocht op Vivanoda.

Informatie over de overtocht Santorini - Koufonissia

Haven van vertrek
Santorini
Griekenland
Cycladen eilanden
Haven van aankomst
Koufonissia
Griekenland
Cycladen eilanden
Afstand
61 km
Veerboot maatschappijen
Sea Jets
Frequentie van overtochten
7 overtochten per week
Minimale overtochttijd
2 uur 30 min
Zoeken naar overtochten
Accommodatie zoeken en boeken

Veerboot Santorini Koufonissia: Tarieven, Tijdschema's en Duur

Als u met de veerboot van Santorini naar Koufonissia wilt reizen, variëren de prijzen van €96 voor één persoon als u zonder auto reist tot €96 als u met uw auto reist. De gemiddelde prijs die we hebben gezien op de Santorini naar Koufonissia route is €96. De gemiddelde vaartijd van Santorini naar Koufonissia is 1 uur 57 min. De langzaamste veerboten doen er 2 uur over om Koufonissia te bereiken, terwijl de snelste boten in 1 uur 50 min in Koufonissia aankomen. De eerste ferry vertrekt om 12:30 vanuit de haven van Santorini. De laatste boot naar Koufonissia verlaat de haven van Santorini om 14:30.

Gemiddelde prijs van een Santorini naar Koufonissia ferry overtocht
€96
Prijsklasse van overtochten Santorini Koufonissia (Laagste prijs voor 1 passagier en hoogste prijs voor 1 passagier en een auto)
€96 - €96
Gemiddelde reistijd Santorini Koufonissia
1 uur 57 min
Vertrektijd van de eerste ferry naar Koufonissia
12:30
Tijd laatste ferry vertrekt naar Koufonissia
14:30
Aankomsttijd van de eerste ferry naar Koufonissia
14:30
Aankomsttijd van de laatste ferry naar Koufonissia
16:25

Welke maatschappijen verzorgen overtochten tussen Santorini en Koufonissia?

Als u wilt reizen tussen Santorini en Koufonissia met de veerboot, kunt u kiezen uit verschillende maatschappijen, waaronder Sea Jets die regelmatige diensten tussen beide steden aanbieden. Meer informatie over de verschillende veerbootmaatschappijen op deze route en hun vertrektijden vindt u hier.

Sea Jets Santorini Koufonissia
Sea Jets
Sea Jets is een Griekse scheepvaartmaatschappij die in 1989 is opgericht. Zij exploiteert ongeveer 140 routes tussen Piraeus en Kreta en de Cycladen-archipel. Op Vivanoda kunt u de tarieven van Santorini-Koufonissia vergelijken en een Sea Jets ticket tussen Santorini en Koufonissia boeken. Sea Jets verzorgt 7 overtochten per week naar Koufonissia vanuit Santorini en de reistijd is 2 uur 30 min. Meer informatie over Sea Jets
2 uur 30 min
7 overtochten per week

Waar vertrekken de veerboten in Santorini? Waar komen de boten aan in Koufonissia?

Haven van vertrek in Santorini

Sea Jets veerboten vertrekken naar Koufonissia vanuit de volgende havens in Santorini:

Santorini
Kaart

Haven van aankomst in Koufonissia

De schepen van Sea Jets komen aan in Koufonissia in de volgende havens:

Koufonissia
Kaart
Zoeken naar overtochten
Accommodatie zoeken en boeken

Zoekfilters

Wijze van vervoer
Tijdstip van vertrek
Aankomsttijd