Schoinoussa
Rechtstreekse reis naar Naxos met veerboot
Naxos
Prijzen zoeken

Hoe kom ik met de veerboot van Schoinoussa naar Naxos?

Bent u op zoek naar het ideale ticket voor de overtocht van Schoinoussa naar Naxos? Zoek niet verder, u bent bij ons aan het juiste adres. Een ferry nemen van Schoinoussa naar Naxos is een handige en plezierige manier om te reizen.

Wij weten dat het plannen van een ferry overtocht van Schoinoussa naar Naxos stressvol kan zijn, daarom doen wij ons best om het u zo gemakkelijk en snel mogelijk te maken om een Schoinoussa naar Naxos ferry ticket te boeken.

Met Vivanoda, ons gebruiksvriendelijke platform, kunt u prijzen, routes en diensten vergelijken van verschillende veerbootmaatschappijen zoals Blue Star Ferries of Small Cyclades Lines, zodat u de Schoinoussa Naxos ferry deal kunt vinden die het beste past bij uw behoeften en budget, of u nu alleen reist, met z'n tweeën of met uw gezin.

De meeste schepen van Blue Star Ferries of Small Cyclades Lines bieden faciliteiten aan boord zoals hutten, restaurants, winkels, Wi-Fi en nog veel meer. Vaak bieden ze ook faciliteiten voor mensen met beperkte mobiliteit.

Om de beste aanbiedingen voor overtochten van Schoinoussa naar Naxos te vinden, voert u gewoon uw reisdatums in en start u uw zoektocht op Vivanoda.

Informatie over de overtocht Schoinoussa - Naxos

Haven van vertrek
Schoinoussa
Griekenland
Cycladen eilanden
Haven van aankomst
Naxos
Griekenland
Cycladen eilanden
Afstand
29 km
Veerboot maatschappijen
Blue Star Ferries, Small Cyclades Lines
Frequentie van overtochten
3 overtochten per week
Minimale overtochttijd
1 uur
Zoeken naar overtochten
Accommodatie zoeken en boeken

Veerboot Schoinoussa Naxos: Tarieven, Tijdschema's en Duur

Als u met de veerboot van Schoinoussa naar Naxos wilt reizen, variëren de prijzen van €7 voor één persoon als u zonder auto reist tot €53 als u met uw auto reist. De gemiddelde prijs die we hebben gezien op de Schoinoussa naar Naxos route is €20. De gemiddelde vaartijd van Schoinoussa naar Naxos is 1 uur 31 min. De langzaamste veerboten doen er 1 uur 45 min over om Naxos te bereiken, terwijl de snelste boten in 1 uur 20 min in Naxos aankomen. De eerste ferry vertrekt om 07:40 vanuit de haven van Schoinoussa. De laatste boot naar Naxos verlaat de haven van Schoinoussa om 20:40.

Gemiddelde prijs van een Schoinoussa naar Naxos ferry overtocht
€20
Prijsklasse van overtochten Schoinoussa Naxos (Laagste prijs voor 1 passagier en hoogste prijs voor 1 passagier en een auto)
€7 - €53
Gemiddelde reistijd Schoinoussa Naxos
1 uur 31 min
Vertrektijd van de eerste ferry naar Naxos
07:40
Tijd laatste ferry vertrekt naar Naxos
20:40
Aankomsttijd van de eerste ferry naar Naxos
09:00
Aankomsttijd van de laatste ferry naar Naxos
22:00

Waarom met de veerboot van Schoinoussa naar Naxos?

Of u nu alleen reist, met z'n tweeën of met uw gezin, een overtocht van Schoinoussa naar Naxos kan een handige en aangename optie zijn om in Naxos te komen. Hier zijn 3 redenen waarom wij denken dat de veerboot van Schoinoussa naar Naxos een ideale manier van reizen is.

U krijgt veel meer rust dan in de auto
Lange autoritten zijn vermoeiend en vereisen constante waakzaamheid tijdens het rijden. De overtocht naar Schoinoussa Naxos is het tegenovergestelde! Aan boord, afhankelijk van het schip van Blue Star Ferries of Small Cyclades Lines, wordt er alles aan gedaan om u te ontspannen in de rust van comfortabele ligstoelen, om u tijd voor uzelf te geven, om te loungen op de buitendekken, om u te vermaken en om plezier te maken. U komt ongetwijfeld volledig ontspannen aan in Naxos.
Voor zorgzaam personeel
Het personeel van Blue Star Ferries of Small Cyclades Lines staat tot uw beschikking vanaf het moment dat het schip Schoinoussa verlaat tot het vertrek uit Naxos. Het is gebruikelijk om een informatiebalie op het schip te vinden, meestal op het hoofddek.
Het is veel minder saai dan in het vliegtuig
In het algemeen is een reis van Schoinoussa naar Naxos veel sneller per vliegtuig. Maar het is niet altijd prettig om urenlang aan je stoel gekluisterd te zijn. Tijdens de Schoinoussa Naxos ferry overtocht met Small Cyclades Lines of Blue Star Ferries zijn er talloze mogelijkheden om te genieten van restaurants en bars, of om te wandelen en te zonnebaden op een promenadedek... De diensten en de mate van vrijheid tijdens een vlucht zijn radicaal anders!

Welke maatschappijen verzorgen overtochten tussen Schoinoussa en Naxos?

Als u wilt reizen tussen Schoinoussa en Naxos met de veerboot, kunt u kiezen uit verschillende maatschappijen, waaronder Blue Star Ferries of Small Cyclades Lines die regelmatige diensten tussen beide steden aanbieden. Meer informatie over de verschillende veerbootmaatschappijen op deze route en hun vertrektijden vindt u hier.

Blue Star Ferries Schoinoussa Naxos
Blue Star Ferries
Blue Star Ferries is een Griekse scheepvaartmaatschappij die de route Schoinoussa-Naxos en andere binnenlandse routes tussen het Griekse vasteland en de talloze eilanden (Cycladen, Ionisch gebied, Kreta, Dodekanesos) exploiteert. Op Vivanoda kunt u de tarieven van Schoinoussa-Naxos vergelijken en een Blue Star Ferries ticket tussen Schoinoussa en Naxos boeken. Blue Star Ferries verzorgt 3 overtochten per week naar Naxos vanuit Schoinoussa en de reistijd is 1 uur. Meer informatie over Blue Star Ferries
1 uur
3 overtochten per week
Small Cyclades Lines Schoinoussa Naxos
Small Cyclades Lines
De veerbootmaatschappij Small Cyclades Lines verzorgt overtochten in Griekenland en in het bijzonder zeeverbindingen tussen de havens van Schoinoussa en Naxos. Op Vivanoda kunt u de tarieven van Schoinoussa-Naxos vergelijken en een Small Cyclades Lines ticket tussen Schoinoussa en Naxos boeken. Meer informatie over Small Cyclades Lines

Waar vertrekken de veerboten in Schoinoussa? Waar komen de boten aan in Naxos?

Haven van vertrek in Schoinoussa

Blue Star Ferries of Small Cyclades Lines veerboten vertrekken naar Naxos vanuit de volgende havens in Schoinoussa:

Port of Schoinoussa
Kaart

Haven van aankomst in Naxos

De schepen van Small Cyclades Lines of Blue Star Ferries komen aan in Naxos in de volgende havens:

Naxos
Kaart
Zoeken naar overtochten
Accommodatie zoeken en boeken

FAQ

Als u met de veerboot van Schoinoussa naar Naxos gaat, duurt het minstens 1 uur om de 29 km tussen Schoinoussa en Naxos af te leggen.

Dit hangt vaak af van het seizoen (in de winter zijn er minder overtochten tussen Schoinoussa en Naxos) en de veerbootmaatschappij (Blue Star Ferries en Small Cyclades Lines). Momenteel zijn er 3 overtochten per week van Schoinoussa naar Naxos met de veerboot.

Er zijn 2 scheepvaartmaatschappijen die Schoinoussa en Naxos met elkaar verbinden: Blue Star Ferries en Small Cyclades Lines.

Ja, absoluut, directe overtochten worden aangeboden door Blue Star Ferries, Small Cyclades Lines.

Tijdens uw overtocht tussen Schoinoussa en Naxos legt u 29 km af.

Om met de boot van Schoinoussa naar Naxos te gaan, kunt u prijzen vinden die variëren van €7 voor de laagste prijs tot €53 voor de hoogste prijs. De gemiddelde prijs die wij zagen was €20.

De eerste ferry vertrekt vanuit Schoinoussa om 07:40 naar Naxos.

De laatste ferry naar Naxos vertrekt meestal om 20:40 vanuit Schoinoussa.

Zoekfilters

Wijze van vervoer
Tijdstip van vertrek
Aankomsttijd