Schoinoussa
Rechtstreekse reis naar Syros met veerboot
Syros
Prijzen zoeken

Hoe kom ik met de veerboot van Schoinoussa naar Syros?

Bent u op zoek naar het ideale ticket voor de overtocht van Schoinoussa naar Syros? Zoek niet verder, u bent bij ons aan het juiste adres. Een ferry nemen van Schoinoussa naar Syros is een handige en plezierige manier om te reizen.

Wij weten dat het plannen van een ferry overtocht van Schoinoussa naar Syros stressvol kan zijn, daarom doen wij ons best om het u zo gemakkelijk en snel mogelijk te maken om een Schoinoussa naar Syros ferry ticket te boeken.

Met Vivanoda, ons gebruiksvriendelijke platform, kunt u prijzen, routes en diensten vergelijken van verschillende veerbootmaatschappijen zoals Blue Star Ferries of Sea Jets, zodat u de Schoinoussa Syros ferry deal kunt vinden die het beste past bij uw behoeften en budget, of u nu alleen reist, met z'n tweeën of met uw gezin.

De meeste schepen van Blue Star Ferries of Sea Jets bieden faciliteiten aan boord zoals hutten, restaurants, winkels, Wi-Fi en nog veel meer. Vaak bieden ze ook faciliteiten voor mensen met beperkte mobiliteit.

Om de beste aanbiedingen voor overtochten van Schoinoussa naar Syros te vinden, voert u gewoon uw reisdatums in en start u uw zoektocht op Vivanoda.

Informatie over de overtocht Schoinoussa - Syros

Haven van vertrek
Schoinoussa
Griekenland
Cycladen eilanden
Haven van aankomst
Syros
Griekenland
Cycladen eilanden
Afstand
85 km
Veerboot maatschappijen
Blue Star Ferries, Sea Jets
Frequentie van overtochten
1 overtochten per week
Minimale overtochttijd
7 uur 30 min
Zoeken naar overtochten
Accommodatie zoeken en boeken

Waarom met de veerboot van Schoinoussa naar Syros?

Of u nu alleen reist, met z'n tweeën of met uw gezin, een overtocht van Schoinoussa naar Syros kan een handige en aangename optie zijn om in Syros te komen. Hier zijn 3 redenen waarom wij denken dat de veerboot van Schoinoussa naar Syros een ideale manier van reizen is.

Veerboten zijn ideaal voor gezinnen!
Met de veerboot reizen is gewoon de ideale manier om tussen Schoinoussa en Syros te reizen als u met uw gezin bent en vooral met kinderen. Alles is eenvoudiger. Zodra u Schoinoussa verlaat, stelt u zich voor dat uw kinderen het schip verkennen, lange tijd spelen in de speeltuinen of in de videospelletjes en speelhallen (voor tieners), de nieuwste films bekijken in de bioscoop, een gezinsmaaltijd delen in het restaurant, of zich vergapen aan een goochelshow of andere talloze activiteiten. Deze boottocht tussen Schoinoussa en Syros zal voor uw kinderen een onvergetelijk moment blijven.
U krijgt veel meer rust dan in de auto
Lange autoritten zijn vermoeiend en vereisen constante waakzaamheid tijdens het rijden. De overtocht naar Schoinoussa Syros is het tegenovergestelde! Aan boord, afhankelijk van het schip van Blue Star Ferries of Sea Jets, wordt er alles aan gedaan om u te ontspannen in de rust van comfortabele ligstoelen, om u tijd voor uzelf te geven, om te loungen op de buitendekken, om u te vermaken en om plezier te maken. U komt ongetwijfeld volledig ontspannen aan in Syros.
U hoeft zich niet te vervelen aan boord... in tegenstelling tot het vliegtuig
In het algemeen is een reis van Schoinoussa naar Syros veel sneller per vliegtuig. Maar u zit vast in uw stoel, vastgebonden door uw veiligheidsgordel, en er is bijna geen mogelijkheid om te reizen. Integendeel, op het traject Schoinoussa-Syros aan boord van de ferry van Blue Star Ferries of Sea Jets hebt u volop mogelijkheden om u te vermaken, rond te lopen op het buitendek en in de zomer zelfs te zonnebaden. De diensten en de mate van vrijheid tijdens een vlucht zijn radicaal anders!

Welke maatschappijen verzorgen overtochten tussen Schoinoussa en Syros?

Als u wilt reizen tussen Schoinoussa en Syros met de veerboot, kunt u kiezen uit verschillende maatschappijen, waaronder Blue Star Ferries of Sea Jets die regelmatige diensten tussen beide steden aanbieden. Meer informatie over de verschillende veerbootmaatschappijen op deze route en hun vertrektijden vindt u hier.

Blue Star Ferries Schoinoussa Syros
Blue Star Ferries
Blue Star Ferries is een Griekse scheepvaartmaatschappij die de route Schoinoussa-Syros en andere binnenlandse routes tussen het Griekse vasteland en de talloze eilanden (Cycladen, Ionisch gebied, Kreta, Dodekanesos) exploiteert. Op Vivanoda kunt u de tarieven van Schoinoussa-Syros vergelijken en een Blue Star Ferries ticket tussen Schoinoussa en Syros boeken. Meer informatie over Blue Star Ferries
Sea Jets Schoinoussa Syros
Sea Jets
Sea Jets is een Griekse scheepvaartmaatschappij die in 1989 is opgericht. Zij exploiteert ongeveer 140 routes tussen Piraeus en Kreta en de Cycladen-archipel. Op Vivanoda kunt u de tarieven van Schoinoussa-Syros vergelijken en een Sea Jets ticket tussen Schoinoussa en Syros boeken. Sea Jets verzorgt 1 overtochten per week naar Syros vanuit Schoinoussa en de reistijd is 7 uur 30 min. Meer informatie over Sea Jets
7 uur 30 min
1 overtochten per week

Waar vertrekken de veerboten in Schoinoussa? Waar komen de boten aan in Syros?

Haven van vertrek in Schoinoussa

Blue Star Ferries of Sea Jets veerboten vertrekken naar Syros vanuit de volgende havens in Schoinoussa:

Port of Schoinoussa
Kaart

Haven van aankomst in Syros

De schepen van Sea Jets of Blue Star Ferries komen aan in Syros in de volgende havens:

Port of Siros Ermoupoli
Kaart
Zoeken naar overtochten
Accommodatie zoeken en boeken

FAQ

Als u met de veerboot van Schoinoussa naar Syros gaat, duurt het minstens 7 uur 30 min om de 85 km tussen Schoinoussa en Syros af te leggen.

Dit hangt vaak af van het seizoen (in de winter zijn er minder overtochten tussen Schoinoussa en Syros) en de veerbootmaatschappij (Blue Star Ferries en Sea Jets). Momenteel zijn er 1 overtochten per week van Schoinoussa naar Syros met de veerboot.

Er zijn 2 scheepvaartmaatschappijen die Schoinoussa en Syros met elkaar verbinden: Blue Star Ferries en Sea Jets.

Ja, absoluut, directe overtochten worden aangeboden door Blue Star Ferries, Sea Jets.

Tijdens uw overtocht tussen Schoinoussa en Syros legt u 85 km af.

Zoekfilters

Wijze van vervoer
Tijdstip van vertrek
Aankomsttijd