Serifos
Rechtstreekse reis naar Syros met veerboot
Syros
Prijzen zoeken

Hoe kom ik met de veerboot van Serifos naar Syros?

Bent u op zoek naar het ideale ticket voor de overtocht van Serifos naar Syros? Zoek niet verder, u bent bij ons aan het juiste adres. Een ferry nemen van Serifos naar Syros is een handige en plezierige manier om te reizen.

Wij weten dat het plannen van een ferry overtocht van Serifos naar Syros stressvol kan zijn, daarom doen wij ons best om het u zo gemakkelijk en snel mogelijk te maken om een Serifos naar Syros ferry ticket te boeken.

Met Vivanoda, ons gebruiksvriendelijke platform, kunt u prijzen, routes en diensten vergelijken van verschillende veerbootmaatschappijen zoals Hellenic Seaways of Sea Jets, zodat u de Serifos Syros ferry deal kunt vinden die het beste past bij uw behoeften en budget, of u nu alleen reist, met z'n tweeën of met uw gezin.

De meeste schepen van Hellenic Seaways of Sea Jets bieden faciliteiten aan boord zoals hutten, restaurants, winkels, Wi-Fi en nog veel meer. Vaak bieden ze ook faciliteiten voor mensen met beperkte mobiliteit.

Om de beste aanbiedingen voor overtochten van Serifos naar Syros te vinden, voert u gewoon uw reisdatums in en start u uw zoektocht op Vivanoda.

Informatie over de overtocht Serifos - Syros

Haven van vertrek
Serifos
Griekenland
Cycladen eilanden
Haven van aankomst
Syros
Griekenland
Cycladen eilanden
Afstand
75 km
Veerboot maatschappijen
Hellenic Seaways, Sea Jets
Zoeken naar overtochten
Accommodatie zoeken en boeken

Waarom met de veerboot van Serifos naar Syros?

Of u nu alleen reist, met z'n tweeën of met uw gezin, een overtocht van Serifos naar Syros kan een handige en aangename optie zijn om in Syros te komen. Hier zijn 3 redenen waarom wij denken dat de veerboot van Serifos naar Syros een ideale manier van reizen is.

Om wat zeelucht op te snuiven
De gezondheidsvoordelen van zeelucht zijn talrijk. Maak in Serifos, zodra u de haven verlaat, een wandeling op het dek van de boot van Hellenic Seaways of Sea Jets en geniet van de zeestralen en de verkwikkende, met zuurstof verrijkte zeelucht: een echte thalassokuur en zeer effectief om de longen te ventileren! Een gevoel van welzijn zal zich snel meester van u maken. Zo kunt u vol energie aan uw vakantie in Syros beginnen.
U krijgt veel meer rust dan in de auto
Vanwege de verhoogde alertheid die nodig is om een auto te besturen op lange trajecten, is autorijden vermoeiend. De overtocht naar Serifos Syros is het tegenovergestelde! Aan boord, afhankelijk van het schip van Hellenic Seaways of Sea Jets, wordt er alles aan gedaan om u te ontspannen in de rust van comfortabele ligstoelen, om u tijd voor uzelf te geven, om te loungen op de buitendekken, om u te vermaken en om plezier te maken. U komt ongetwijfeld volledig ontspannen aan in Syros.
U hoeft zich niet te vervelen aan boord... in tegenstelling tot het vliegtuig
In het algemeen is een reis van Serifos naar Syros veel sneller per vliegtuig. Maar u zit vast in uw stoel, vastgebonden door uw veiligheidsgordel, en er is bijna geen mogelijkheid om te reizen. Integendeel, op het traject Serifos-Syros aan boord van de ferry van Hellenic Seaways of Sea Jets hebt u volop mogelijkheden om u te vermaken, rond te lopen op het buitendek en in de zomer zelfs te zonnebaden. U zult nooit zoveel vrijheid en vermaak hebben tijdens een vlucht!

Welke maatschappijen verzorgen overtochten tussen Serifos en Syros?

Als u wilt reizen tussen Serifos en Syros met de veerboot, kunt u kiezen uit verschillende maatschappijen, waaronder Hellenic Seaways of Sea Jets die regelmatige diensten tussen beide steden aanbieden. Meer informatie over de verschillende veerbootmaatschappijen op deze route en hun vertrektijden vindt u hier.

Hellenic Seaways Serifos Syros
Hellenic Seaways
Hellenic Seaways werd opgericht in 2000 en is gevestigd in Athene, Griekenland. De maatschappij bedient de Griekse eilanden en de Egeïsche regio. Op Vivanoda kunt u de tarieven van Serifos-Syros vergelijken en een Hellenic Seaways ticket tussen Serifos en Syros boeken. Meer informatie over Hellenic Seaways
Sea Jets Serifos Syros
Sea Jets
Sea Jets is een Griekse scheepvaartmaatschappij die in 1989 is opgericht. Zij exploiteert ongeveer 140 routes tussen Piraeus en Kreta en de Cycladen-archipel. Op Vivanoda kunt u de tarieven van Serifos-Syros vergelijken en een Sea Jets ticket tussen Serifos en Syros boeken. Meer informatie over Sea Jets

Waar vertrekken de veerboten in Serifos? Waar komen de boten aan in Syros?

Haven van vertrek in Serifos

Hellenic Seaways of Sea Jets veerboten vertrekken naar Syros vanuit de volgende havens in Serifos:

Serifos
Kaart

Haven van aankomst in Syros

De schepen van Sea Jets of Hellenic Seaways komen aan in Syros in de volgende havens:

Port of Siros Ermoupoli
Kaart
Zoeken naar overtochten
Accommodatie zoeken en boeken

FAQ

Er zijn 2 scheepvaartmaatschappijen die Serifos en Syros met elkaar verbinden: Hellenic Seaways en Sea Jets.

Ja, absoluut, directe overtochten worden aangeboden door Hellenic Seaways, Sea Jets.

Tijdens uw overtocht tussen Serifos en Syros legt u 75 km af.

Zoekfilters

Wijze van vervoer
Tijdstip van vertrek
Aankomsttijd